Şimdi Ara

Derse girersem linçlenir miyim diye düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul vs vs her şeyi başarıyla geçtim ve çalışmaya devam ediyorum, alanımda güçlü bir şekilde ilerliyorum derken ciddi ciddi yarın kendi halimde derse gitsem yolda biri tutup sen niye katıldın diye linçleyecek diye çekiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Mart 2025; 16:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede artık fikir özgürlüğü diye bir şey yok. Bunu sorumlusu da muhalefet değil.

Artık orta yol da yok. Ya bu tarafsın ya da o taraf. Bu ayrıştırıcı dilin de sorumlusu muhalefet değil.

Karl Popper hoşgörü paradoxu vardır. Hoşgörüsüze hoşgörü, bu düzenin sonudur diye.

Karşıda senin varlığından tiksinen biri varsa bunu hoşgörmezsin, hoşgöremezsin.

Apolitik kalmak bu iklimde en büyük politik görüştür.

Ya birader ne anlation dun eylemde bilgisayar muhteki hocami arkadaslariyla mutlu sekilde uzakta dolasirken gordum. "En iyi" bolumlerin hocalari bile duruma ters degilken, ozellikle odtudeki boykot "muhendislik ogrencilerinin" adinin altindan cikmisken ve ceng ile eee basi tutmusken nasil bu tarz yorumlar yapabiliyorsunuz hayret ediyorum. Ama evet dogru. Bir ceng/eee ogrencisinin derse girmeme karari vermesi bir sosyoloji ogrencisine gore daha zor. Buna ragmen girmiyorlar.

• Ne derseniz deyin ama ben bu "akademik" boykot işini mantıklı bulmuyorum, derse girmemek mi çözüm getirecek, ayrıca biri bana sırf bu yüzden laf attığında nerede kaldı insanların demokrasi arayışı (ki bu ortamda kesin vardır bunu yapacak) ? Bizim kendi irademiz yok mu diye sorarım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Mart 2025; 16:5:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D89EFD81D -- 23 Mart 2025; 20:47:13 >
  • Hocam dediğin her şeye katılıyorum ama işte okulda alakasız biri çıkar zarar vermeye çalışır ya da yoklama listesinde benim ismimi görüp grupta linçlemeye çalışırlar diye akla türlü türlü şeyler geliyor. Ama öbür yandan da kendi işimi yapmaya devam etmek istiyorum bilmiyorum ya karışık cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 23 Mart 2025; 16:52:49 >
  • abart kanka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Size her şey müstahak.

Biz bastakilerden razıyız az bile yapıyorlar bu mentale

• Adam korktuğu için boykot etmeme seviyesini geçmiş, boykot etmediği için korkacak hale gelmiş.

Allah kimseye yaşatmasın.

Öğrenciler fırsatçılıktan değil, gerçekten olumsuzluklardan akademik olarak bir ara istiyor. Okula TOMA girerken midterm kasmak zor oluyor bir tık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • analizi birak yks calis buna sovsek bani biz yiyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkerem -- 23 Mart 2025; 17:48:43 >
  • Hoca ders işleyeceğim dedi  

• bir tane bile derse katılmayacağız bir tane bile. 1 tanecik quizim var ertelemezse ona gidicez bi.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

bireysel tercihleriniz sizi ilgilendirir sadece. dediklerinizin yapılması binaların basılıp insanların sokağa çıkarılmasına eşdeğer.

• Zorunda kalmadıkça katılmayı düşünmüyorum, zaten çoğunda slayttakinin aynısı okunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 23 Mart 2025; 19:57:39 >
  • kralkerem kullanıcısına yanıt

Senin yüzeysel düşüncelerinden ayrı bir görüşüm olduğu için beni buradan kovmak isteyip, bana hakaret etme isteği duyacağın bir zihin yapısına sahip olduğun için seni tebrik ve takdir ediyorum sayın kralkerem. Ama ben şahsen senin yerinde olup bu düşünsel süreçlerden geçiyor olsaydım, odamın bütün perdelerini kapatıp cenin pozisyonunda kendime olan utancımdan ağlardım.

•  

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önceden yanilmiyorsam deprem konusunda da dolayli yoldan iktidari aklama girisiminde bulunmustu bu. Cok da sey etmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ona buna bakma reis, kendi bildiğini yap. Bir kişi için utanmasa bütün ülkeyi ayağa kaldıracaklar. Demezler mi bundan biraz önce farklı bir kişinin başına bir şeyler geldiğinde niye kimsenin sesi çıkmadı? Adamına göre muhalefet oh ne güzel dünya.

Biri de kasıtlık olarak sataşırsa ver ayarı geç, Milletin keyfine göre iş yapacaksak derdimiz var.

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

Ben zaten kimse protesto yapmasın da demiyorum ama özgürlük demokrasi için protesto yapılıp buna katılmak istemeyenleri linçleyince özgürlüğü falan savunmuş olmuyorlar, işine geleni savunmak oluyor.

Yarın gidecem bakalım ortalık karışık değilse girer ne anlatılacaksa dinler hemen çıkarım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.