Şimdi Ara

Dershane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben de mezunum ve dershaneye yazıldım, disiplin açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben dershane dersleri bittikten sonra kütüphaneye girip öyle çalışıyorum. Egehan hocamın dediği gibi erken yatıp erken kalmanın faydası olacaktır muhtemelen ben de kendimi erken kalkmaya alıştırmaya çalışıyorum.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    HDOSGFOSGDOSGFOSHFOD direkt soruları veriyorlarmis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Gönül isterki ankara veya Gülhane tıp olsun ama kafkas tıpa girsem yine 1. olmus gibi mutlu hissederim hocam :( Dershane bu hafta başladı akşam 11 sabah 8 de kalkıyorum bugün gitmedim 6 saat çalışmışım geçtiğimiz iki üç gün boyunca çok çalışamamıştım. Yarın da gidip eve gelince ne kadar çalışabiliyorum bakacağım ona göre bir karar vermeyi düşündüm. Yorumunuz içinde çok teşekkürler bu arada

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ben genel olarak kütüphanede çalışabilen birisi değilim maalesef :( Ama sabahları daha erken kalkıp ders çalışabilirim. Umarım süreç ikimiz içinde istediğmiz sonuca ulaştırır

• vinteuil kullanıcısına yanıt

Ne demek hocam hayırlısı gönlünüzce olur umarım ki. Ankarada mıydınız dediğiniz tıplar aile evindeyse bayağı iyi olur oraları kazanmanız dediğiniz gibi. Saat olarak da mesela 8 değil de 7 hatta 6 gibi daha da erken saatlerde kalkmak büyük bir fark oluşturacaktır diye düşünüyorum zamanla. Bugün bizim okulda da 1. sınıfların oryantasyonu vardı onca yeni öğrenciyi o denli heyecanlı ve toyca bir şekilde okula başlıyor olarak görmek tarif edilemez bir duygu gerçekten. Seneye siz de böyle olursunuz umarım  

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Ankara'da değilim ama Ankaralıyım hocam. Valla ben de özledim okullu olmayı hdosbdowbdosnx bakalım sıkı tutup hedefime ulaşmak istiyorum

Anladım hocam başarılar diliyorum tekrardan  

Umarım hocam iyi çalışmalar kolay gelsin

• İleride aynı sorunu yaşayıp karşısına bu başlık çıkacak kardeslerm için güncelleme az önce dershaneden kaydımı sildirdim. Bugünde dershaneye gittim bugünde başım çatlıyor. Benim için en iyisi evden devam etmek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.