Şimdi Ara

Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle ağlak başlıklar açmak istemiyorum ama soracak kimsem yok arkadaşlarım fıs. Say 82k yaptım yine mezuna bıraktım. Geçen sene evde çalışmıştım full son bir iki ay biraz dengesizlikler yaşamıştım. Bu sene de dedim ki yav evde yapamam herhalde gittim şehrimde iyi bir dershaneye yazıldım 120k ücreti bu arada. Neyse iyi bir sınıftayım hocalarda idare eder işte klasik hepsi kendini övüyor. Fakat şöyleki arabayla gidip gelmeme rağmen hayvan gibi yoruluyorum evde kalem oynatamıyorum. Hayatım boyunca hiç kütüphanede çalışan biride olamadım. Evde beni koy 7 saat zorlanmadan çalışırım. Sırf gitme sebebim kafayı yiyip delirmemek içindi. Ayrılsam mi napsam ayt fizik ve denemeler ne olacak konu eksiğim organik kimya ayt fizik ve geometri ne yapsam fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayrılıp dershanelerin deneme kulüpleri oluyor ona katılabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanediyorumisyan -- 12 Eylül 2024; 11:7:38 >
  • bence dershaneye gitmek mantıklı ben sınav senemde gitmiştim hiç pişman olmadım çünkü insan mezun senesinde tek başına kalsa süreci iyi yönetemeyebiliyor, orada çok iyi yönlendirdikleri için değil az çok biraz insan görüp bir şekilde kendine çekidüzen veriyorsun, ev dışına çıkıp kafa dağıtmış oluyorsun, faydası var birçok açıdan. o yüzden bırakmamak lazım bence dershaneyi. ama benimki eve yakındı avantajı oydu yani.

eğer çok yorgun oluyorsan kan değerlerine baktır demir d vit eksikliği falan olabilir onların takviyelerini kullanırsın. eğer böyle bi durum yoksa biraz psikolojik de olabilir. eve gelip belirli bir süre ver kendine atıyorum 1.5 saat dinlenicem gibi, soğuk duş al kahve falan iç ayılmaya çalış. eve gelip direkt telefona falan bakmak da insanı uyuşturuyor. eğer vit eksikliği falan yoksa kullanmana engel bi durum yoksa pharmaton gibi multivitamin de kullanabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadas ortami varsa evde de calisilir ama bir süre sonra harbi deliriyosun cok kritik bir karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Excuse.
    Dershane devam.

• Çağımızın en büyük sorunu bir şeye odaklanamamak. Bunun en büyük nedeni her şey bizim odağımızı çekmeye çalışıyor, şirketlerin amaçları da bu. İnsanların o şeye konsantre olmasını sağlamak.

Eğer derse odaklanma sorununuz yoksa evde kendinizi motive edebiliyorsanız dershaneye gerek yok. Dershanenin vicnani suçluluk duygusuda var. O kadar para verdim pari hakkını vereyim diyorsun bu sebeble motive ediyor.

Odaklanma konusuna net bir örnek. Genelde çobanların Türkiye birincisi olduğunu görmüşsünüzdür bunun sebebi odaklanacak başka hiçbir şeyleri yok. Ya koyunları seyredecek öylece... yada telefonu çekiyorsa eğer nette gezecek. Eğer sınava hazırlanıyorsa yanına alır kitabını çalışır... Sonuç Türkiye de derece yapıyor olur. Çünkü aktivitesi çok dar.

Bunlardan dolayı motivasyon ve odaklanma konusunda kendi benliğinizi düzenlemelisiniz. Tıpkı o çoban gibi aktivitenizi daraltıp tek bir hedefe konsantre olmalısınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam d vitamini eksikliğim ve folik asit eksikliğim var yeni doğum yapan bir kadınınki kadar demişti en son doktor :(((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler çok kararsızım bugün gitmedim güzel çalışıyorum yarın gidip gelince çalışmayı deniyeceğim. Eğer ayrılmazsam kütüphane etüt falan filan onlara kalmam evde çalışırımm

• Ya da ayrılır 120k parayı bunaldıkça günübirlik bir yerlere giderim

• vinteuil kullanıcısına yanıt

Ayrılırsan iade var mi

• laurange L kullanıcısına yanıt
    Taksitle hocam direkt vermedik 14 gün boyunca sözleşme fesih edilebiliyor belli bir miktar cayma ücreti alabilirler

bence takviyelerini ihmal etme halsizliğin o yüzdendir benimki de düşük ve takviye kullandığımda daha iyi hissediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    kaçtı hocam d vitami değeriniz?

• aschil A kullanıcısına yanıt
    Reels ve shortslar... Bir girdim şimdi uzun metin okumaya üşeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 12 Eylül 2024; 15:7:38 >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok aksatiyorum almaya çalışacağım

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Hocam d vitamini 17.3 demir de 7ymis en son

ferritin dediğimiz demir ise sizinki bayağı düşükmüş, benim en son 108 idi. fakat bende de D vitamini eksikliği var, gerçekten çok fark ettiriyor. geçen sene d vitamini 12 idi bu sene takviyelerle 20ye çıkarabildim, arada ciddi fark var. normalde 50+ olması gerekiyormuş, ciddi derecede halsizlik yapıyor

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Her ay regl olmanın etkiside olduğunu düşünüyorum ama evet yine de az:( Normalde kilolu biride değilim ama 20dk yürüsem halim kalmıyor.. D vitamini için takviye alıyodum bir ara sonra bıraktım ama tekrardan başlamam gerekiyor gibi

• 120K ne valla çok para bırak 120K veriyosan bilgileri beyne enjekte etmenin yollarını falan mı veriyolar ezber ekmeği gibi  

• Hocam çalışma adına konuşmak gerekirse ben de dershaneden geldiğimde yorgun hissediyordum akşamleyin gelmişsem özellikle de. Bu anlamda eğer dershane programınız elveriyorsa erken yatıp erken kalkabilirsiniz hem sabahtan bir miktar çalışmak için kendinize zaman ayırırsınız hem de bitkin olduğunuz zamanı azaltmış olursunuz erken uyuyarak. Eğer özel değilse hedefiniz bu sene kaç bindi hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.