Şimdi Ara

Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teog için Dershaneye yazılacağım hangi dershaneyi öneriyorsunuz ?????????????????????????

• Dershaneler kapatılıyor kardeşim. Eğer ek derse ihtiyacın varsa şehrindeki tanınmış eğitmenlerden özel ders alabilirsin
  • 2014-2015 ders yılı yani seneye dershaneler açık...

Lakin hangi şehirde olduğunu yazmadığından dershane tavsiyesi bulamayabilirsin...
  • Yasadigin sehirde pi analitik dershanesi varsa yazilabilirsin . Tavsiye ederim . Birebir ders olsun herseyi var ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersanesiz de yapabiliyorsun merak etme ana ben teog a hazırlanırken gitseydim anafen e giderdim

• Ben çoğu arkadaşımın aksine dershaneye gitmedim ve gayet iyi bir puan aldım. Dershaneleri sadece ekstra kaynak kitaplarından dolayı öneriyorum (Anafen). Yoksa nakit ve vakit kaybı bence

• Bence dershane faydali bir yer ben cok faydasini gordum ama ogrenciye gore de degisir, mesela ben dershane olmasaydi test cozmezdim dershaneye gidince mecbur cozdum. Anafen ve Korfez iyidir ben Fen Bilimleri'ne gittim sorulari ve sinavlari biraz zor ama basarili bir ogrenciysen tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whataniceshot W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum adamım

• Final dershanesi varsa finale git.

• Dershaneler kesinlikle gerekli.
    Özellikle devlet okulları tam olarak yeterli değil.
    Anafen'i öneriyorum ben.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Bu öyle bilinir ee peki yüksek puan alanlar özelde tam burslu okuyabilecekken niye ADI olan liselere gitmeye çalışıyor yani ben de böyleyim ama niye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Bu öyle bilinir ee peki yüksek puan alanlar özelde tam burslu okuyabilecekken niye ADI olan liselere gitmeye çalışıyor yani ben de böyleyim ama niye ?

İlk ve Ortaokullar için dedim bunu.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Mesela gazide veya aaalda da bu geçerli değil midir ?

• Dershaneye gitmedim puanım 484. Ama bir dershaneye gideceksen arkadaşlarımdan duyduğum ve 1e1 için ziyaret ettiğim kadarıyla, kayıt olurken en dikkat etmen gereken nokta öğrenci sayısı ve kullandıkları kaynak kitaplar. Öğrenci sayısı azsa bir kere o dershaneyi düşün, kaynakları iyiyse kesin git. Ama belirleyici faktör bence öğrenci sayısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de gitmedim 8de gereksiz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Hocam ben de gitmedim 8de gereksiz bence

Bence dershaneler, dışarıya haftalık dergi veren sistemlere dönseler daha iyi ederler. Ertesi hafta soruların konuların detaylı açıklaması filan. Böyle ayrımcılıklar oluyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.