Şimdi Ara

Dershane Birakmak Ve Parayi alabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben dershaneyi birakmak istiyorum Bana hiç bir getirisi olmuyor İnternetden dinleyerek anliyorum ama dershanede anlamiyorum hocalardan dolayi Mezun senemdeyim Okul gibi hergun var yani Tamamen zaman kaybi oluyor birakmak istiyorum ama Sorun şu Parayi Peşin verdik bu paranin bi kısmını alabiliyor muyuz Bir bilginiz var mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Harden13 -- 8 Kasım 2016; 10:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben taksitle kaydolmuştum ilk ay gidiyordum bıraktım 1 taksit vermiş oldum. keşke peşin kaydolmasaydın
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    Taksitli olun bırakabiliyor muyuz?Senet vs var

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Taksitli olun bırakabiliyor muyuz?Senet vs var

ben bıraktım işte
  • taksitliyken senetin cayma payini oderseniz senet gecersiz olur.Odemezseniz icra haklari vardir fakat ugrasmazlar genelde.Pesin verirseniz cok cok zor geri almaniz.Bahaneniz olmasi lazim hayati anlamda.Babanizin tayini cikmasi sonucu tasinmak vb gibi ve belgelemeniz lazim.Yoksa vermezler.

• Yakınlarda keşke dershane (en yakını 30dk yürüme mesafesi :/) olsaydıda gitseydim evet bende iğreniyorum gitmekten ama deneme sınavıdır,etüttür veya soru çözümüdür bunlar için gidilmeli bence.
  • deneme ve soru çözümü için gidilmeli sadece geri komple zaman kaybı hemde inanılmaz anlamda zaman kaybı aynı şeyi internetten dinleyipte yapabilirsin ondan ötürü başkası bizim yaptığımız hatayı yapmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

taksitliyken senetin cayma payini oderseniz senet gecersiz olur.Odemezseniz icra haklari vardir fakat ugrasmazlar genelde.Pesin verirseniz cok cok zor geri almaniz.Bahaneniz olmasi lazim hayati anlamda.Babanizin tayini cikmasi sonucu tasinmak vb gibi ve belgelemeniz lazim.Yoksa vermezler.

Babam devlet Calişanı Tayin diyebiliriz ama Belgelemek illaki gerekir mi ki Sadece Tayin olucaz desek belge isterler mi isterlerse sıkıntı

• Yeni yasa doğrultusunda hüçbir kurum vermediği eğitimin parasını alamaz sizden.Sadece şu durum var mesela dershane 10bin tl dir size indirim yapıp 5bin tl ye kaydetmişlerdir.Girdiğin dersleri 10bin tl üzerinden düşerler ve paranı verirler.Herhangi bir para kesintisi yaparlarsa bu dediğim durumu dışında kendilerine yargı yoluna gideceğinizi ve bu yasayı söylerseniz paranızı seve seve verirler zaten.Kolay gelsin

• J.Harden13 kullanıcısına yanıt
    akrabam 1 yada 2 sene once zafer dershanesiydi sanirim,evet belgelemesini istediler devlet degil ozelde calisiyordu babasi,kurumu arayip sormuslar hatta :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Lokman

Yeni yasa doğrultusunda hüçbir kurum vermediği eğitimin parasını alamaz sizden.Sadece şu durum var mesela dershane 10bin tl dir size indirim yapıp 5bin tl ye kaydetmişlerdir.Girdiğin dersleri 10bin tl üzerinden düşerler ve paranı verirler.Herhangi bir para kesintisi yaparlarsa bu dediğim durumu dışında kendilerine yargı yoluna gideceğinizi ve bu yasayı söylerseniz paranızı seve seve verirler zaten.Kolay gelsin

Sağolun hocam yorum için Bu yasa işini kullanabilirim aslında hiç olmadı 3 Bin TL ye yazıldık 1 milyarını alsınlar ona bile razı olurum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Harden13 -- 8 Kasım 2016; 15:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

akrabam 1 yada 2 sene once zafer dershanesiydi sanirim,evet belgelemesini istediler devlet degil ozelde calisiyordu babasi,kurumu arayip sormuslar hatta :D

Sıkıntı Olur hocam ararlarsa babam Kabul etmez zaten öyle bir şeyi
  • Up Başka yardimci olabilecek var mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Harden13

Up Başka yardimci olabilecek var mi arkadaşlar

Dostum ailenle git konuş müdürle
    Konuştun mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana Çorbası

quote:

Orijinalden alıntı: J.Harden13

Up Başka yardimci olabilecek var mi arkadaşlar

Dostum ailenle git konuş müdürle
    Konuştun mu hiç?

Yok Konuşmadım hocam zaten Ailemde Bilmiyor benim bırakmak istediğimi Önce ben gidip Müdür ile konuşup böyle olması mümkün mü deyip Sonra ailemle gitmeyi düşünüyorum
  • Kaç kişide gördüm parayı alamadılar. Peşin vermeseydiniz keşke.
  • Keşke peşin vermeseydik hocam Biraz ucuz olucak diye hep
  • ya o senin diplomatik yeteneklerine bağlı. Bende sınav yılı ayrılmıştım zaman kaybı olduğundan. Parayı almayı başarmıştım.
  • 1ader akuvvak yapicaksin ver lan parayi diceksin yoksa mirin kirin olur

• Up bugün konuşacam artik Mazeret tavsiyesi verecek arkadaşlar var mi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.