Şimdi Ara

Dershane Birakmak Ve Parayi alabilmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence samimi konuş acıtasyon yap hafiften bu şekilde olursa kazanmayacağım falan de. Evde kendi düzenim bana daha uygun falan filan salla işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Bence samimi konuş acıtasyon yap hafiften bu şekilde olursa kazanmayacağım falan de. Evde kendi düzenim bana daha uygun falan filan salla işte

Sağolun hocam öyle yapicam gibi artik Normal gerçekleri diyecem inşallah olur

• J.Harden13 kullanıcısına yanıt
    Eğer maddi sıkıntı yoksa yoksa derslere girmeden devam edebilirisn ben öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Eğer maddi sıkıntı yoksa yoksa derslere girmeden devam edebilirisn ben öyle yapıyorum

Hocam burdan parayi alabilirsek Matematik den özel hoca tutabiliriz Sadece etütlere mi gidiyorsunuz siz hocam

• J.Harden13 kullanıcısına yanıt
    Bizde dersler 4-6.20 arası ama aslında o saatlerde 12lerin soru çözümü var. Gittiğimde de iki üç gün gidiyordum zaten ama iki haftadır tamamen gitmedim. Soru çözümüne gidiyorum iki gün. Bir gün sabahtan çalışmaya gidiyorum. Denemelere giriyorum rehberlikçiden yararlanıyorum. Arada da derslere girmeyi planlıyorum yine. Lys kısmına girerim. Yani soru çözümü+deneme+kütüphane şeklinde . Bir de haftaya bana birebir ayarlayacaklardı ama bakalım. Dınavlar iyi gelince ek ilgi gösteriyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.