Şimdi Ara

Dershane = Boş İş + Para kaybı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cetger

Haaa öyleemi çok özür dilerimm ben toplamda sanmıştımm..
    Matematikten 35 net yapan birinin 10 net yapmasını normal karşılıyorsun gelip dershaneyi kötülüyorsun.
    Dershaneyi gereksiz bulanlar sayende kayıt olabilir..

Müptezel, benim girdiğim entrylerin bir tanesinde matematikten 10 net yapan arkadaşımı normal karşıladığımı nasıl anlıyorsun, nasıl bir zeka kapasitesidir bu? Nasıl bir kafa yapısıdır arkadaşım? Söyleyecek bir şey bulamayıp neden kendini küçük duruma düşürüyorsun? Baban mı badem yoksa ailenizden birisi mi torpilden kaynaklanıyor? Hö?
  • Çok yanlış bir düşünce.İstediğin kadar dershanede etüd var öğrenci çabalamadıktan sonra boş
  • Dershane temeli olan öğrenciyi baya öne taşır temeli olmayan ve çalışma isteği olmayan adamı da yerinde saydırır. Çalışma isteğiniz yok amacınız yok düşüyorsunuz en kötü sınıfa dershanenin size bilgiyi hapla falan mı vermesini bekliyorsunuz? İlla temelin olmak zorunda değil içinde çalışma gayretin varsa yaparsn yoksa yapamazsın bu kadar! Sadece konuyu açan kişiye söylemiyorum dediklerimi dershane bir şey katmıyor diyenlere söylüyoruum.
  • senin gibiler için öyledir
  • Dershane ve ofis gibi yerler kişiye ve çevresine bakar.

Sosyal bir ortamdır kendinizi soyutlayıp 6 saat ders çalışamazsınız.Sınıfınızdaki biri bir soru sorsa ve o soru tahtada çözülürse hiç yoktan bir soru kalıbı öğrenmiş olursunuz. Çevreniz alıcağınız verimi etkiler. Kötü bir öğrenci ilk 2 sınıfa düştüğünde sınıf onu nasıl yukarı çekiyor ders çalışmaya zorluyorsa kötü bir sınıfa düşen iyi öğrenciye de aynı hesap.

En büyük etken sınıfın düzeyidir.Meslek lisesi grubuna fen lisesi sınıfına giren hoca sokarsan +20 net artış gibi bir durumla karşılaşılcağını sanmıyorum.

Tabi ki kendini bilen kötü sınıfta olan ve azimle çalışıp sınıf ortalamasını arttıran 2-3 kişi vardır sınıflarda, ki o öğrenciler yüksek sınıflara gitse neler yapar kim bilir...

Özet=Hırslı ve azimli bir öğrenci olup sınıf birinciliğine oynayıp hocaları sömürmüyorsanız;dershane verimi = sınıfın düzeyi.

• 3 senede okulda öğrenemediğim şeyleri dersanede 2 ayda öğrendim.Tamamen dersanedeki hocaları ve sana bağlı olan bir şey.
    Not:anadolu öğretmende okuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.