Şimdi Ara

Dershane = Boş İş + Para kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, boşbeleşhane (dershane)'ye gitmeyi düşünenler var ise sakın boşu boşuna gidip yazılmasınlar. Nedenini soracak olursanız; çevremde ve sınıfımda o kadar çok boşbeleşhaneye giden oldu ki, her gün harıl harıl boşbeleşhanenin verdiği testleri çözdüler, yurtlarına katıldılar ama yemin ederim size en yüksek puan yapan 230'du. Bu gözlemlediğim arkadaşlar düz lise ve meslek lisesi çıkışlıydı. Adamlar fen ve sayısal bölümü öğrencileri en yüksek yapan 230, bu puan türü ise YGS-3. Yani anlayacağınız şimdiden boşbeleşhaneye gitmek isteyen varsa VAZGEÇSİN!. Kendi imkanlarınızla test kitapları alıp evinizde çalışın ama ne yapın edin boşbeleşhaneye GİTMEYİN!

• dershane olayı tamamen şubeye bağlı bir şey. senin gittiğin şube iyi değil diye tamamı öyle olacak değil.
  • Çalışmak isteyen için çok iyi araç çalışmayan için para kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiggo

dershane olayı tamamen şubeye bağlı bir şey. senin gittiğin şube iyi değil diye tamamı öyle olacak değil.

Allah korusun. Bugüne kadar o lanet yere adımımı bir kere attım onun yüzünden berbat bir liseye yerleştim. Sonradan daha yem olmadım fakat senin canın iyi yanmış belli.
  • bu yılın tr 1.si de dershaneye gitti o zaman gidin.
  • senin gördüğün adamlar tenefüste harıl harıl test çözen tiplerdir kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

bu yılın tr 1.si de dershaneye gitti o zaman gidin.

Yahu arkadaş bari bir fikri savunuyorsun biraz mantıklı savun. Ben diyorum Şişhane sen diyorsun Gümüşhane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne iş yapıyorsunuz maaş kaç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o dediğin adamlar acaba kaç kere dershaneye uğramıştır yada kaç dakika durmuştur dershanede öyle kişiler bizim dershanedede çoktu ama ilk 20bine giren adamlarda onlardan az değildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf-69

Merhaba arkadaşlar, boşbeleşhane (dershane)'ye gitmeyi düşünenler var ise sakın boşu boşuna gidip yazılmasınlar. Nedenini soracak olursanız; çevremde ve sınıfımda o kadar çok boşbeleşhaneye giden oldu ki, her gün harıl harıl boşbeleşhanenin verdiği testleri çözdüler, yurtlarına katıldılar ama yemin ederim size en yüksek puan yapan 230'du. Bu gözlemlediğim arkadaşlar düz lise ve meslek lisesi çıkışlıydı. Adamlar fen ve sayısal bölümü öğrencileri en yüksek yapan 230, bu puan türü ise YGS-3. Yani anlayacağınız şimdiden boşbeleşhaneye gitmek isteyen varsa VAZGEÇSİN!. Kendi imkanlarınızla test kitapları alıp evinizde çalışın ama ne yapın edin boşbeleşhaneye GİTMEYİN!

lan git ne boşbeleşhanesi !! sizin dershanedeki elemanlar salaksa, öğretmenler öğretmenler değilse, ki demekki öyleymişler, en yüksek 230 yapmaları normal.. burda milleti yanlış yönlendirme

• dershane konusunda çok genelleme bir yorum yapmak yanlış olur bence.x öğrencisi vardır çalışan dershaneye gider kendine birşeyler katar.ama çalışmayan adam en kaliteli dershaneye gitsin çalışmadıdktan sonra hiçbirşey yapamaz
  • Arkadaşlarının zeka konusunda problemi vardır ya da adam gibi yararlanamamışlardır.

Dersane de ek kaynaklara ve size sınırsız konu anlatacak hocalara sahip olursunuz, etüt olur, ders çıkışı olur, derste olur her türlü size faydası dokunur yani. Deneme sınavlar da cabası.
  • herşey öğrencide biter. öğrenci öğrenmeye hevesliyse hoca anlatmasa bile bi yolunu bulur kendisi kapar konuyu. genelleme yapma arkadaşım hakkını veren dersaneler de var.
  • Biz 5 arkadaş gttik bu yıl, meslek lisesi çıkışlıyız. Onlar dediğin gibi puanlar aldı. Ben hedefimi tutturabilecek bi puan aldım.

Hepimiz aynı dersanede ve aynı sınıftaydık. Fark nerde dersen, kafayı kullanmada. Dersaneye gidiyosun, para veriyosun -ben para vermedim- sana sunulan imkanlardan da faydalanmasını bileceksin.

Diğer arkadaşlar ilk sınava girerken soru bankalarının yarısı bile bitirmemişti, ben 2. soru bankalarını çözüyordum.
    Derslerden sonra ilkokul çocuğu gibi diğer sınıflardaki kızlarla verkaç oynadılar, umursamaz davrandılar.
    Denemelerde yapamadıkları sorulara sonradan bakmadılar. Peki sonuç ne oldu, kocaman bir 200. Farkında değiller miydi, bal gibi de farkındaydılar.

Dersanenin faydası çok gençler, 0 matematikle bile başlasanız 30-35 net üstünde yapabilecek kadar veriyorlar size, alırsanız yaparsınız. Nokta.

Edit: eksik kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondpress -- 24 Ağustos 2012; 2:01:06 >
  • Dersane çok etkili oluyo ben geçen yıl YGS denemelerinde 320-330 un üstüne çıkamazdım istediğimi alamadım bu sene dersameye yazıldım yine dersaneye başladığımda 370 puanla başladım birinci sınıfa düştüm mezun olduğum için ygs ye bir hafta kala 480 leri gördüm ama sabah desaneye 9 da gidiyodum akşam 10:30 11 civarı geliyodum eve bu saate kadar etüd oluyodu dersanede ilk 3 sınıfa düşemezseniz genelde damızlık sığır gibi bakıyolar ancak ilk üç sınıfa düşersen bu sefer dersane damızlık sığır durumuna düşüyo elindekilerin değerini kullanmayı bilenler iyi sonuç alırlar ancak kullanmayı bilmeyenler elde ettikleri fiyasko sonucunda dersaneyi suçlarlar bu kadar basit...
  • Dershane başarıyı garantilemez zaten, siz dershaneye gittiğinizde herşeyin bittiğini mi düşünüyorsunuz.
    Bir dershanenin kaynaklarını, hocalarını ne kadar sömürürseniz o kadar başarılı olursunuz. Her şey gene öğrencide bitiyor, dershane açıkcası bu işi kolaylaştırıyor.
  • Helal olsun şunu anlayanları tebrik ediyorum millet uyanmaya başladı artık. Dershane dediğinz olay en yüksek seviyedeki öğrencilerin olduğu sınıf hariç diğer öğrencilerle ilgilenmeye onları s.klemeyen bir yerdir. Bravo.
  • senin gittiğin yer kötüydü diye her yer öyle değil.

düzgün bir dershaneye gidilirse çok çok büyük faydalar sağlanabilir.
  • Türkiye şartlarında öyle değil maalesef. Fen liseleri, markalaşmış Anadolu liseleri, askeri liseler dışında çok üst düzey eğitim veren lise yok denecek kadar az. düz lisede, meslek lisesinde, imam hatip'te vb. yerlerde verilen eğitimle dershaneye illa ihtiyaç duyuluyor.
  • Konunun saçmalığına bak. Etrafındaki 2-3 adam kazanamadı diye millete saçma sapan şeyler söylüyorsun. Bizim sınıftakilerin yarısı da tıp kazandı. O zaman herkes dershaneye gitsin senin düz mantığınla böyle derim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Helal olsun şunu anlayanları tebrik ediyorum millet uyanmaya başladı artık. Dershane dediğinz olay en yüksek seviyedeki öğrencilerin olduğu sınıf hariç diğer öğrencilerle ilgilenmeye onları s.klemeyen bir yerdir. Bravo.

Anlaşıldı, sen en yüksek grupta değildin, en yüksek olan grubu kıskanıyordun kendi kendine yada arkadaş ortamında komplex yaptın ve şimdide bu komplexini tüm TÜRKİYEDEKİ dershaneler için genelliyorsun. Ne yazıkki yanılıyorsun..
    Not: en yüksek gruptaysan da aynı şeyler geçerli. Deki kardeşim şu şu dershane seni siklemiyor kardeşim. Bak gitmeyin de. İnsanları etkileme !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.