Şimdi Ara

DERSHANE CİDDEN ZAMAN KAYBI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershaneye gidip cidden memnun olan var mı ?

derece yapan dh aslanları, evde olsaydınız nasıl olurdu iyi ki dershaneye gitmişim dediniz mi ?

• ben dershaneden sonuna kadar memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yks 2023 say 1870 hocam. Dershane tamamen pişmanlık vericiydi benim için zaten konular kalktıktan sonra hiç gitmedim denemeler hariç. Konu eksiğin çok yoksa ve kendim hallederim diyorsan sadece deneme paketi almak daha mantıklı

• kisiye göre değişir geçen sene dershaneye gittim pişman oldum sonuc 29k geldi mezunum. ama şöyle de bir sey var evde çalışmayı oturtmak icin belli bir süre gerekiyor ben daha yeni alıştım o yüzden eğer bırakma gibi bir karar alacaksan bunlari da dusun.

• Bence zaman kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershanesiz biri olarak yorum yapayım.(İlk 3k)
    Hocam şimdi dershaneden dershaneye değişir.Ama dershanelerin %80’ni gerçekten konu anlatımı olarak kötü.Adamlar hala YGS-LYS kafasında.Belki temel atmak isteyenlere yardımcı olur ama ileri öğrenci için cidden zaman kaybettiriyorlar.Denemeler olarak ise başkaları ile rekabet sizi hırslandırıyor,bu açıdan iyiler.Ama pek çoğu en ucuz denemeyi yapacam diye adını bile duymadığınız dandik yayınlar yapıyor.10 denemeden taş çatlasın 3’ü kalitelidir çoğu dershanede.
    Bence dershanenin en önemli avantajı sınav senesi asosyalliğini bir nebze de olsa giderebilmesi ve rekabet ortamı.Dershaneye gidecekseniz bence ilk kıstasınız sizin seviyenizde öğrenciler olması olsun.Ondan sonra da deneme kalitesi.Kalanlar 2.planda bence.
    Benim resmi kayıt olduğum ama sadece denemelerine gittiğim 2 dershane vardı.Orada en iyi öğrenci ben olduğum için hocalar bana ücretsiz kaynak temin ediyordu.Bu seçeneği de bir değerlendirin bence.

• kişiden kişiye dershaneden dershaneye değişir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 69k’dan 15’e çektim. Ben memnundum ama benim dershanem iyidi. Fiyatı tuzluydu ama şehirdeki iyi hocaların büyük kısmını çekmişlerdi öyle iyi olmayan hocalar da köhne değildi dersten yine bir şeyler kapıyordun etüt sistemi iyidi her hafta başında birebir listesi diye bir liste doldurtup istediğimiz ders ve hocadan 20’şer dakikalık özel ders alabiliyorduk ders başı haftalık 2-3 derse kadar izin vardı yoğunluğa göre. Kendi ders çalışma yeri vardı hem klimalandırması iyidi hem de 200’den fazla kabin vardı hayli hayli yetiyordu. Tus dershaneleri gibi kendi ders çalışma ortamını sunan sabah 9’dan gece 9’a kadar inekleyebileceğin güzel bir ortamı vardı bu evde ders çalışamayan biriysen ve kütüphane uzaksa, sıkılıyorsan bu tarz bir yer can kurtarıcı oluyor akıyor.

• uppala

• Geçen sene Sayısal 60k dan 3k ya çektim ve dershanenin aman aman bir faydası olduğunu düşünmesem de insan evde sıkılabiliyor, dershanedeki sosyal ortam ve rekabet seni geliştiriyor.
    Ben gitmekten pişman değilim yine sınav süreci olsa yine giderim , tabi ki gideceğin dershanenin ortamı ve hocaları çok çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7311B0634 -- 30 Ekim 2023; 9:17:4 >
  • Dersaneye gitmedim hata ettim özellikle ekurili koşan bı at isen 🐎 yanında adam olması çok önemli yoksa bı yalnizliga düşersin sonra calisamzsin gt üstü oturursun aglarsin at gibi kisnemeye başlarsın. ha tabi yasadigin yerde kütüphane yoksa varsa gerek yok biriyle tanisirsin beraber calisirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 30 Ekim 2023; 12:37:20 >
  • henüz bi derecem yok ama bizim dershanede deneme olduğunda ilk 5 hep misafirlerden çıkıyo

• Derece yapmadım ama 100k -> 20k dershane olmasa yapamazdım muhtemelen. Çalışma kültürün yoksa ve iyi bir dershane biliyorsan git

• Adamsan en kötü dershaneden bile fayda sağlarsın nasil dersen hic degilse tenefuste gider hocalarina soru sorarsın bitti gitti ben cok ucuz berbat dershanelere de gittim en kalitelisine de gittim durum budur

Ama benim kardesim gibi akilsizsan ailen seni kresten beri özele + dershaneye de yollasa olmaz çünkü çalışmak yerine laylayloma gidiyor cogu kisi dershaneye

Yani tamamen sana kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman kaybıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.