Şimdi Ara

Dershane eğitimlerinin kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum 10-12 kişilik öğrenciyi alabilecek eğitim sınıflarında, tahtada yazılanlar ve yansıtılanlar ile birlikte, eğitmeni kaydedecek bir kamera arayışındayım.
    Sınıfın arkasına tripod vs ile konumlandırmayı düşünüyorum ve sesi de ekstra bir mikrofon kullanmadan kaydedebilirsem çok iyi olur. Sınıf büyük olmadığı için sıkıntı olmayacaktır kanaatindeyim. Bu sebepten zoom'da çok çok önemli değil. En kötüsü bile iş görebilir.
    Günde maksimum 8-10 saat, 5 gün çekim yapacak. Maksimum 720p kalitesinde kayıt alacağım. Tahtada yazılanları okuyabilecek olduktan sonra daha düşük çözünürlükte olur. 480p'de gayet yeterli olabilir.

Cihaz için önem verdiğim kriterler, (ilk 2 madde en önemlileri.)
    1) Şarjının 8-10 saat çekim için yeterli olması
    2) Hafızasının 5 gün çekim için yeterli olması. toplam 40-50 saat çekim olarak düşünülebilir ki mümkün mü böyle bir şey bilemiyorum.
    3) Mümkünse uzaktan kumandasının olması.
    4) Olabildiğince küçük ve taşınabilir olması

Bütçe olarak sadece kameraya 500TL civarı bir şey ayırdım. Tripod, hafıza kartı vs ekstra olabilir.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Görüntüleri nerede kullanacağınızı bilmiyorum. 8-10 saatlik bir pil ömrü bilmiyorum ben. Yedek pil olur değişim yaparsınız.
    hafıza kartı doldukça çekimleride bilgisayara aktarırsınız.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.