Bu sene mezuna kaldım ve evde çalışamayacağımı bildiğim için bir dershaneye gitmek istiyorum. Ankara'da önerebileceğiniz kaliteli bir dershane var mı? İnternetteki çoğu yorumlara güven olmuyor reklam amaçlı kurumların kendi yorumları olabiliyor. Özellikle yakın zamanda bir kuruma gitmiş kişiler iyi kötü tecrübelerini paylaşırsa çok yararlı olur. |
Dershane önerisi
-
-
bu sene moda butik dersane ben açıkcası büyük dersaneye gittim geçen sene butik dersaneye gitmiştim yıl içinde 3 defa hoca degişmişti eger butige gideceksen de önceden konuş adamla onun dışında büyük dersane daha safe seçenek
-
Bende geçen sene büyük dershaneye gittim biraz fazla kalabalık bir yerdi ilgi çok yoktu
-
Güncel
-
İstanbulda olsa önerirdim ama Ankara için bilmiyorum.
Çok şubeli zincir dershaneler orta seviyededir.En fazla özel bir sınıfı vardır,
o sınıfın öğrencilerine yükleme yaparlar.
Asıl Dershaneler butiktir ve O ilin önde gelen okullarının öğrencisini seçerler.
Mesela İstanbul için;
Kabataş,Cağaloğlu anadolu,İstanbul Erkek vs gibi okulların öğrencilerine hitap eden
4 ayrı dershane vardır. bunlardan birine 11.sınıf olarak kızım gitmişti ama memnun kalmadı.
Bu sene diğer bir tanesine gitti, memnundu. Öğrenci ile birebir ilgileniyorlar, etüdlerle zayıf
kalan kısımları gideriyorlar vs.
senin yapacağın şey ise Ankara'nın en iyi lisesinin öğrencileri nereye gidiyorlar onu tesbit etmen ve
alırlarsa dershane olarak oraya yazılman.
-
Çok teşekkür ederim öneriniz için nasıl tespit ederim tam olarak bilmiyorum ama araştıracağım.
-
az çok biliyorsundur Butik dershaneleri.
git konuş ve o liseden geçen sene kaç kaydınız vardı diye sor.
birkaç dershaneye sor, belli eder kendisini , millet hangisinde yoğunlaşmış diye.
-
Tamamdır çok teşekkür ederimm
-
fen bilimleri kızılay
-
gittiniz mi detaylı bilgi verebilir misiniz
-
hocam ilk 1000'den çok kişi var ve derece sınıflarında (ilk 5 sınıf ABCDE) olursanız hocalarınız da iyi olur ama onun dışında çok da ilgi göstermiyorlar. ödev takıntıları var, bir sürü ödev veriyorlar. bir de senede 1 ya da 2 kez sınıf değişikliği oluyor, sene içinde 40'a yakın sınav yapılıp bunların ortalaması alınıp sınıflar sıralanıyor
-
istanbul için öneriniz?
-
Özelden yazdım -
çok teşekkür ederim bilgi için
-
hocam banada -
Mamak ve Keçiören ise İLKE FEN VİP kesinlikle öneririm.
-
Dershaneye gitme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X