Şimdi Ara

Dershane sitesi ama e-ticareti yanında nasıl yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şimdi bizim bir dershanemiz var ve bu dershanede çocuklardan yetişkinlere kadar boy boy öğrencilerimiz var. Bu zamana kadar web sitemiz çok statik ve pekde içimi açmayan cinstendi. Şimdi bunu biraz hareketlendirmek, aynı zamanda da öğrencilerimizin, varsa onların velilerinin, öğretmenlerin, sekreter ile yöneticilerimizin kullanabilmesi için interaktif bir web sitesi oluşturmaya karar verdik. Öğrenci dershane ile ilgili deneme sınav sonuçlarını siteden görebilecek, velisi takip edebilecek, öğretmen ders notu vb. bırakabilecek, sekreter internetten mesajlara cevap verebilecek ve yapılan ödemeleri kontrol edebilecek. İşte birde bu var. İnternetten yapılacak ödemeler. Bunun içinde mevcut fiziksel poslarımız gibi birde sanal pos alacağız. Ama benim sorum şu: dershane + e-ticaret (mesela opencart, oscommerce, virtuemart gibi) + CMS üçlüsü en iyi nasıl kurulur ?

Benim aklıma gelen çözümler:

1. Direk opencart kurup üzerine dershane ile ilgili bölümleri modül şeklinde yazmak

2. Joomla + VirtueMart ikilisine dershane eklentisi bulup yada yazıp eklemek

3. Oturup forum forum gezmek.

Sanal pos ile ilgili açıklama beklemiyorum en baştan söyleyeyim çünkü o konuyu yeterince araştırdım.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikomik -- 6 Mart 2012; 23:32:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.