Şimdi Ara

dershane sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 0 sosyal hayat ile 2. mezun senemi pandemi zamanı evde geçirdim dört duvar kankam olmuştu ve kendi kendime hapis hayatı yaşadım resmen biraz daha ilerlesem odamdaki avizeyle muhabbet edecektim. sonuç olarak yerimde saydım çok az ilerledim ve senelerim boşa gitti diyebilirim. O mezunluk döneminde kazandığım travma ve anksiyeteyi üstünden 3 sene bile geçse atlatabilmiş değilim.Dershane düzen açısından lazım ama bi taraftan da youtube da çok iyi hocalar varken dershanedeki düşük seviye hocaları dinlemek zorunda kalmak işkence gibi gelebilir. Yine bir şekilde kütüphaneye gitsen deneme için dershaneye yazılsan bir şekilde idare edebilirsin ki ben bunları bile yapmadım şimdiki aklım olsa yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 21 Ağustos 2024; 20:42:51 >
  • jiijii kullanıcısına yanıt

aynısı hocam, tam sizin gibi biri arıyordum. ben yerimde saymadım fakat çok daha iyi de yapabilirdim. en yakın kütüphane dolmuşla 25 dakika civarı uzaklıkta, bir de ahır gibi bir yer. bu yüzden evde çalışmak veya dershaneye gitmek arasında bir tercih yapmam gerekiyor, çok kararsızım

• 7'ye kadar açık kalması kötü, saat 22 veya 23 e kadar açık kalan dershaneler var akşam geç saate kadar 3-4 kişi çalışıyorduk kütüphanesinde çook güzel oluyordu. ayrıca kütüphanesinde klima olması nisan mayıs ayları için önemli. Başarılarr hocam

• daxpc kullanıcısına yanıt

hocam uzak mesafe falan demeden arada kütüphane buluşmaları yapın yine de. gerçekten işe yarıyor yenilenmiş hissediyorsun dhadfagkfa

• daxpc kullanıcısına yanıt

hocam ankarada yaşayan biri olarak herhangi bir yere ulaşmam en az 1 saat sürüyor 25 dk o kadar uzun bir süre değil bence .Benim zamanımda pandemi olduğundan dolayı da ister istemez dışarı çıkamadım şimdi daha rahat olur.Ama sanki dershaneye gitmek sizin durumda daha iyi gibi ya da en azından derslerine girmeyip sadece denemelere katılma ve varsa çalışma odasından falan yararlanma şansı olsa da iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.