Merhaba arkadaşlar, abiler. Bu sene lise 4'e geçtim ve dershaneye gitmeye ihtiyacım var. Kartal civarındayım ama, kadıköyde bir dershaneye gitmek istiyorum, eğitimi daha iyi olur diye düşünüyorum, doğru muyum? Tavsiye ettiğiniz, eğitimi iyi olan dershaneler var mıdır acaba? Önerirseniz sevinirim.
Bi el atın be.. :(
quote:
Orijinalden alıntı: Game-R
Merhaba arkadaşlar, abiler. Bu sene lise 4'e geçtim ve dershaneye gitmeye ihtiyacım var. Kartal civarındayım ama, kadıköyde bir dershaneye gitmek istiyorum, eğitimi daha iyi olur diye düşünüyorum, doğru muyum? Tavsiye ettiğiniz, eğitimi iyi olan dershaneler var mıdır acaba? Önerirseniz sevinirim.
bence kesinlikle fem ben bu yıl feme gittim çok iyi ha sorsan derecen nedir diye berbat ama ben çalışmadığım içinfemin hem kaynakları iyi hem hocalar iyi hemde rehberliklerinin olması iyi.ama genelde düşük sınıflara ilgi göstermezler diye söyler herkes böyle bir şey yok.nedeni de şu:alt sınıflar umursamıyo kız erkek peşinde,ders umuru değil bu türler hangi dersaneye giderse gitsin umursanmaz zaten
ne gerek var kadıköye'e gitmeye bak kartal'da fem-seviye felan var bunları önerebilirim