Bildirim
Ankarada dershane tabsiyesi
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up çok önemli çünkü iyi bi yer bulamazsam şehir değiştirmek zorunda kalıcam arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara fen var hocam başka Pursaklar fen var aaal de olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam fen bilimleri tm sınıfı açmıyoruz dedi, üçler falan tavsiye edilmiş ama telefonda doğru düzgün cevap bile vermediler kafama yatmadı o da o yüzden
Hocam o zaman resulzadeye bakın ora da iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fen bilimlerinin birkaç şubesi var, hepsine sordunuz mu?
Bu arada üçler de iyi bir dershane gidebilirsiniz
youtube dershanesi
-
vipfen bilimleri kizilay sakarya. gel gör anlarsın zaten. 3 dershane degistim dönem icinde cogu yeri biliyorum kizilay icindeki. gittiğim dershanelerin çoğu apartmandan bozma iğrenç köhne yerlerdi sınıflar kötüydü ögrenci profili kötüydü. rastgele rehberlik hocası atayıp baştan savma koçluk yaptırıyorlardı. biraz reklam yapar gibi oldum ama doğrular bunlar. tek sıkıntısı pahalı ve paranın üzerine çok düşülüyor onun harici sıkıntı yok. mat2, mat1, edebiyat hocaları çok kaliteli. ozelden yaz bana deneme dersi ayarlayım 1 hafta gel. kafana gore ondan sonra babba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
youtube dershanesi |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X