Şimdi Ara

Dershane velimi tehdit etmiş!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seneye gittiğim dershane okula dönüşüyor ve bende okuluna geçmek istiyorum. Dershane de başarılı bir öğrenciyim, bursluluk sınavına girdik ve beklediğim sonucu alamadım maalesef. (3. oldum) Neyse bunun neticesinde annemi görüşmeye çağırmışlar ve netlerime bakıp ciddi bir indirim yaptıklarını, bugün kayıt olmazsam fiyatın tekrar konuşulacağını söylemişler;(Herkese aynı fiyatı veriyorlar bu arada) hatta kayıt eden kız aldı telefonu ve benle konuştu, kayıt olmam gerektiğini söyledi. Annem kayıt olacaktı belliydi yani, benide 10 dakika ikna etmeye uğraştı; ben de sonunda biraz patladım ve dedim ki: "Bakın, size de hak veriyorum ve muhtemelen sizi tercih edeceğim fakat bu şekilde sıkıştırmanız hoşuma giden birşey değil, en azından bana 2-3 gün düşünme süresi verin, karar vereyim, istişare edeyim; opsiyonlarımı değerlendirmekle mükellefim" dedim. Biraz sesi kesikleşti ve tekrar görüşürüz o zaman fiyatı değerlendirmek zorunda kalabiliriz ve kontenjan dolabilir dedi. Bende "Hay hay" dedim ve telefonu anneme vermesini rica ettim. Kayıt olmamasını söyledim ve annem telefonu kapattı.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? 22 Şubatta gitmek istediğim diğer okulun sınavı var, ve "sözde" bana 1 günlük süre veriyorlar. Yani yarın kayıt olmam konusunda maddi olarak tehdit ediliyorum.

• Dershaneden memnunsan ve fiyatı uygunsa kayıt olabilirsin diğer türlü senin bileceğin iş bir de hangi dershane hocam merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim takar dershaneyi ya? Amaçları özel okul olunca öğrenciyi garantilemek.
  • seneye dershaneler mi kapanıyormuş

• hocam ne kadar bir fiyat istediler ortalama olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

hocam ne kadar bir fiyat istediler ortalama olarak?

16 dedi 11'e düştü herkese aynı tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

hocam ne kadar bir fiyat istediler ortalama olarak?

16 dedi 11'e düştü herkese aynı tabi

Sınavda 3.olmuşsun nasıl oluyorda sadece 5 bin lira indirim veriyorlar burslu olman lazım senin başka dersanelerinde sınavina gir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    dershanede kaç kişi var 3. olmuşsun yüzde yüz burs alman lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.