Şimdi Ara

Dershanede sadece denemelere girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben büyük şehirdeyim, ondan fiyatta farklılık olabilir ama yıllık 200-300 yapan varmış diye duydum. ki baya iyi sayı. bazı kurumlar deneme başı para alıyor 10tl vs, özdebirde 15 oluyor. haftada 1 denemeden aylık 40 tl yapar herhalde.

• ani çıkıştığım için kusura bakmayın o zaman hocam, yardım ettiğiniz için de sağ olun

• quote:

Orijinalden alıntı: pansehie22

hocam ben büyük şehirdeyim, ondan fiyatta farklılık olabilir ama yıllık 200-300 yapan varmış diye duydum. ki baya iyi sayı. bazı kurumlar deneme başı para alıyor 10tl vs, özdebirde 15 oluyor. haftada 1 denemeden aylık 40 tl yapar herhalde.

anladım çok değilmiş en azından bir de her dershane kabul ediyor mu bir bilgin var mı

• hayır, her dershane kabul etmiyor. dershanelerle konuşmanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: pansehie22

hayır, her dershane kabul etmiyor. dershanelerle konuşmanı tavsiye ederim

fen bilimleri yapar mı hocam?

• Evde calisirim diyorsan gerek yok dershaneye bence,rekabetten korkma en kalabalık yüksek netli ve en iyi hangi yayınları olan dershane varsa oranın sınavlarına gir,ortamına girmezsin sınavdan çıkar gelirsin sorun olmaz.

O dershanedeki kaotik ve gergin muhabbeti bilirim, benim sınıf senebaşı tıp diş istiyordu sene sonu full hemşirelik istiyordu ve hepsi aşırı karamsardı (fen bilimlerinden 80 tyt 45-50 ayt yapıp hemşirelik kazanamayacaklarını düşünüyorlardı en son)
    , dh troll ordusunun bile tövbe bismillah çekeceği gibi bir yerdi. Hocalar da milletin modunu düşürüyordu da böyle oluyordu orası ayrı. A hariç sizden bi pok olmaz (dershanede 20 sınıf var? ) , realistlik uğruna msü'de ne sıralaması yaptıysanız o, yksde büyük ihtimal daha düşürürsünüz. Fen liseliler bile yapamıyor siz hiç yapamazsınız, 400k matematik tutsa da yazın en iyi onu yaparsınız ertesi sene kalırsanız düşürürsünüz.. buna benzer muhabbetler.
    Etkilenmesinler diye söylemedim aileme baya manipüle oldum son aylar çalışmaktan soğudum , buradaki konular bile iyimser geliyordu,alaya alıyordum en son.
    Herkese bu ortam yaramıyor,hatta ortalama seviye iseniz hiç yaramıyor.

ben de boyle yapicam dershaneye 20k paralar sayamam.
    disaridan ozdebirlere sinav basi 35 lira istiyorlarmis burada. tr genelinde diger illerde daha ucuz bu olaylar sanirim. pek cozum yolu yok, hepi topu 3-4 dershane var zaten birilerini arıyacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershanede TYT denemesine girmek bana çok yarar sağlıyor gibi hissetmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUEST-078296

Bu mesaj silindi.

fiyat ne kadar hocam. bir de kaç tyt denemesi var mesela?

• 22 tayfa mısınız hocam

• Anladım hocam sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUEST-078296

Bu mesaj silindi.

geçen sene online mıydı hocam? bu sene şubeden mi olur? aşılama sonrası.

• Hocam dershane kaç deneme için ne kadar para aldı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 60 denemeye 600tl vermiştim bende sadece denemelere girdim

• ben de böyle yapacağım çok büyük ihtimalle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.