Şimdi Ara

Dershaneden sonra ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum ve dershaneye gidiyorum.15 tatilde dershaneye gitmedim ve evde kendimce güzel çalışma yaptım,kasım tatilinde de öyleydi.Fakat yarın dershane başlıyor ve ben dershaneden gelince çalışamıyorum maalesef:(

Dershaneye gidenler,dershaneden sonra nasıl ders çalışabiliyorsunuz,nasıl motive oluyorsunuz?Ben çalışsam bile verimsiz geçiyor,kütüphaneye git hiç demeyin çünkü tek başımayken çalışmayı seviyorum,insanlar varken odaklanamıyorum

• Dershaneden dolayı çalışamıyorum dersen çalışamazsın. Çalışsan bile verimin düşer. İşler çok kötü duruma gelir.
    12 iken okul dershane akşam etütü yapıyordum :)
    Sonuç mezunum.
    Dershanede boş sınıfta çalış, eve gelip belirli bir süre yatıp kendini zorla masaya otuttur. Bir şekilde çalış.

Bu sınav için 1. şey psikoloji
    2. süreklilik
    3. Çalışmak
    Zaten psikoloji iyi ise süreklilik, süreklilik varsa çok çalışma oluyor :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Tabii ki hocam, çalışmaktan başka seçenek yok zaten işin büyük kısmı psikolojik. Boş sınıf olayına gelince yemin ederim ev dışında hiçbir yerde çalışamıyorum 12 deyken ben de hem okul hem dershane üstelik(arkadaşlarla goygoy olsun diye çoğunlukla) haftasonları da etüte kalıyordum keşke yapmasaydım

Böyle deneyeceğim artık ona göre ayarlarım psikolojimi de teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, dershanede konuyu dinleyip evde çalış artık.
    Sosyallik açısından dershane iyi olur. Evde çalışma rahatlığı güzel olsa da arkadaş insan görmeyince insanın psikolojisi bozulmaya başlıyor

• çalışcan

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Olabildiğince faydalanmaya çalışıyorum zaten insan yüzü görmek için gidiyorum YouTube dan dinliyorum genelde konuları da, dershane çok geç işliyor önden gidiyorum

• Eyv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de çalışamıyordum bıraktım 12 de mezuna kalma sebeplerimden birisi dershane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.