Şimdi Ara

Sayısal 12. sınıfta dershaneye gitmeden evde çalışmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selâmün aleyküm kardeşlerim sizlere bir danışayım dedim.
    Öncelikle sayısal 11. sınıf öğrencisiyim .Anadolu lisesine gidiyorum.Ama dershane bana zaman kaybı gibi geliyor seneye dershaneye gitmeyi düşünmüyorum.
    Fem in bütün kaynakları + zaman denemleri(her hafta) + ek kaynaklar + teknofem kartı alıp çok yakın sınıf arkadaşımla evde ders çalışmayı planlıyoruz.
    Ev gayet müsait çünkü benmim odam çatı katında (içten giriş yok) oldukça rahat olucağımızı düşünüyorum.Birbirimizi motive edip motivasyon sorunumuz da kalıcağını sanmıyorum.
    Dostum zeki biri bende teşekkür alııyorum derslerde sorunlarımız yok anlamakta.

Sizce evde mi yok sa dershane olmazsa olmaz mı diyorsunuz ?
    Yorumlarınızı bilginiz ve tecrübeleriniz çerçevesinde verirseniz sevinirim.Düşünceleriniz benim için önemlidir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben anadolu lisesinde okumadım ama son sene açıköğretime geçip evde tek başıma çalışma yapıyorum. Eğer başarılı olursam sana bildiririm. Şimdiden çalışmaya başla derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

Ben anadolu lisesinde okumadım ama son sene açıköğretime geçip evde tek başıma çalışma yapıyorum. Eğer başarılı olursam sana bildiririm. Şimdiden çalışmaya başla derim.

Yorumun için sağolasın ama 1 sene sonra sınav var .
  • mesajım bulusun
  • mezun olsan gitme derdim ama bence 12. sınıfta git çünkü okuldan geliyorsun ders çalışmak istemeyeceksin ama dershane olsa mecbur kalıyorsun gibi oluyor mezun olsaydın gerek yok derdim ama 12.sınıfta bence gitmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

mezun olsan gitme derdim ama bence 12. sınıfta git çünkü okuldan geliyorsun ders çalışmak istemeyeceksin ama dershane olsa mecbur kalıyorsun gibi oluyor mezun olsaydın gerek yok derdim ama 12.sınıfta bence gitmelisin.

+1

• dostum açıkcası bencede dersaneye gitme hem boşa zaman kaybı hemde boşuna para veriyorsun

bana gelicek olursak bende şuan 12. sınıfım ve dersaneye gitmiyorum kendim evde çalışıyorum(hazırlık kitaplarım mevcut)

ayrıca evde rahat rahat zaman denemelerini de çözüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de gelecek yıl dersaneye gitmeden hazırlanacağım ama ben 12.sınıf olsam dersaneye giderdim tabii eğer eksik konu bırakmam dersen yine de yapabilirsin bence
    Hedefine de bağlı biraz aslında yani ne biliyim ilk 3-4 binse hedefin dersane gerekebilir de senin hedefin ne tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

mezun olsan gitme derdim ama bence 12. sınıfta git çünkü okuldan geliyorsun ders çalışmak istemeyeceksin ama dershane olsa mecbur kalıyorsun gibi oluyor mezun olsaydın gerek yok derdim ama 12.sınıfta bence gitmelisin.

Yorumun için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

dostum açıkcası bencede dersaneye gitme hem boşa zaman kaybı hemde boşuna para veriyorsun

bana gelicek olursak bende şuan 12. sınıfım ve dersaneye gitmiyorum kendim evde çalışıyorum(hazırlık kitaplarım mevcut)

Öncelikle yorumun için sağolasın . Bölümün nedir? Ne lisesine gidiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Ben de gelecek yıl dersaneye gitmeden hazırlanacağım ama ben 12.sınıf olsam dersaneye giderdim tabii eğer eksik konu bırakmam dersen yine de yapabilirsin bence
    Hedefine de bağlı biraz aslında yani ne biliyim ilk 3-4 binse hedefin dersane gerekebilir de senin hedefin ne tam olarak

Yorumun için sağol.
    Boğaziçi elektrik elektronik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: susasker99

quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

dostum açıkcası bencede dersaneye gitme hem boşa zaman kaybı hemde boşuna para veriyorsun

Öncelikle yorumun için sağolasın . Bölümün nedir? Ne lisesine gidiyorsun?

tm bölümündeyim

düz lisede okuyorum

buarada zaman denemelerinde 70 ve 75 arası net yapıyorum

hedef marmara ekonometri(puanı 328)

• quote:

quote:

Ben de gelecek yıl dersaneye gitmeden hazırlanacağım ama ben 12.sınıf olsam dersaneye giderdim tabii eğer eksik konu bırakmam dersen yine de yapabilirsin bence

Yorumun için sağol.

hedef güzelmiş tabii
    benim de hedefim mf3 12-12.5k ben de dersanesiz hazırlanacağım senin gibi de sana bir şey sormak istiyorum çözemediğin soruları nasıl halletmeyi düşünüyorsun benim aklıma takılan o da

• öyle yapan sayısal arkadaşlarım var olmuyor ne kadar çalışsalarda dershane çok şey katıyor insana aynı şeytleri defalarca dinlemiş oluyorsun bi kere.tabi dershaneye eğlenmeye gidip dersi kaynatırsan hiç bi verim alamazsın ama gerçekten fayda görmek için gidersen çok katkısı var hedefinde yüksekse ben söyliyim olmuyor yani çok başarılı öğrencileri herkes geçti
  • Evde bir vakit sonra çalışmayı bırakırsın dersaneye gitmelisin
  • quote:

quote:

Yorumun için sağol.

dersaneye gitmeden boğaziçi elektrik elektronik çok zor ilk 350 ye girmen lazım okuldan da bi 50 puan gelmeli hedefin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dersaneye gitmiyorum, evde çatır çutur çalışıyorum , yani evde de çalışılabilir
  • anadolu lisesinde sayısal 12. sınıfım dersaneye kayıt olduğum güne lanet ediyorum. 2,600 e kayıt olacağıma eksiğim olan derslerden özel ders alsam bin kay daha iyi olurdu. Dersane sırf zaman kaybı geliyor bana. 40 dklık dersin rahat 10-15 dksı gırgır şamatayla gidiyor. bide sınıfıda bir iki densiz varsa o sınıfta ders falan işlenmiyor. hocalar zaten dünden hazır. biri ders işlemeyelim desin diye bekliyolar. Sana tavsiyem dersane yerine dediğin gibi yap daha verimli olur. Yapamadığınız, anlayamadığınız olursa da alın özel ders halledin. okulda hocalarınız da yardımcı olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antmusti

anadolu lisesinde sayısal 12. sınıfım dersaneye kayıt olduğum güne lanet ediyorum. 2,600 e kayıt olacağıma eksiğim olan derslerden özel ders alsam bin kay daha iyi olurdu. Dersane sırf zaman kaybı geliyor bana. 40 dklık dersin rahat 10-15 dksı gırgır şamatayla gidiyor. bide sınıfıda bir iki densiz varsa o sınıfta ders falan işlenmiyor. hocalar zaten dünden hazır. biri ders işlemeyelim desin diye bekliyolar. Sana tavsiyem dersane yerine dediğin gibi yap daha verimli olur. Yapamadığınız, anlayamadığınız olursa da alın özel ders halledin. okulda hocalarınız da yardımcı olur zaten.

Kardeşim kesinlikle sana katılıyorum. Dershaneler işini yapmıyor.Hocalar bile ders anlatmak istemiyor. :)
  • Bende evde çalışıyorum eğer çalışma planınız yoksa dershane şart :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.