Şimdi Ara

Sayısal 12. sınıfta dershaneye gitmeden evde çalışmak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Orijinalden alıntı: susasker99

quote:

dostum açıkcası bencede dersaneye gitme hem boşa zaman kaybı hemde boşuna para veriyorsun

bana gelicek olursak bende şuan 12. sınıfım ve dersaneye gitmiyorum kendim evde çalışıyorum(hazırlık kitaplarım mevcut)

ayrıca evde rahat rahat zaman denemelerini de çözüyorum

Öncelikle yorumun için sağolasın . Bölümün nedir? Ne lisesine gidiyorsun?

tm bölümündeyim

düz lisede okuyorum

buarada zaman denemelerinde 70 ve 75 arası net yapıyorum

hedef marmara ekonometri(puanı 328)

İnşallah kazanırsın dostum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Ben de gelecek yıl dersaneye gitmeden hazırlanacağım ama ben 12.sınıf olsam dersaneye giderdim tabii eğer eksik konu bırakmam dersen yine de yapabilirsin bence
    Hedefine de bağlı biraz aslında yani ne biliyim ilk 3-4 binse hedefin dersane gerekebilir de senin hedefin ne tam olarak

Yorumun için sağol.
    Boğaziçi elektrik elektronik.

hedef güzelmiş tabii
    benim de hedefim mf3 12-12.5k ben de dersanesiz hazırlanacağım senin gibi de sana bir şey sormak istiyorum çözemediğin soruları nasıl halletmeyi düşünüyorsun benim aklıma takılan o da

Okuldaki öğretmenler + sınıf arkadaşlarıma sorarak dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susasker99 -- 15 Şubat 2013; 22:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum açıkcası bencede dersaneye gitme hem boşa zaman kaybı hemde boşuna para veriyorsun

bana gelicek olursak bende şuan 12. sınıfım ve dersaneye gitmiyorum kendim evde çalışıyorum(hazırlık kitaplarım mevcut)

ayrıca evde rahat rahat zaman denemelerini de çözüyorum

Öncelikle yorumun için sağolasın . Bölümün nedir? Ne lisesine gidiyorsun?

tm bölümündeyim

düz lisede okuyorum

buarada zaman denemelerinde 70 ve 75 arası net yapıyorum

hedef marmara ekonometri(puanı 328)

İnşallah kazanırsın dostum:)

inş. hocam

umarım sizde istediğiniz yeri kazanırsınız

• quote:

Selâmün aleyküm kardeşlerim sizlere bir danışayım dedim.
    Öncelikle sayısal 11. sınıf öğrencisiyim .Anadolu lisesine gidiyorum.Ama dershane bana zaman kaybı gibi geliyor seneye dershaneye gitmeyi düşünmüyorum.
    Fem in bütün kaynakları + zaman denemleri(her hafta) + ek kaynaklar + teknofem kartı alıp çok yakın sınıf arkadaşımla evde ders çalışmayı planlıyoruz.
    Ev gayet müsait çünkü benmim odam çatı katında (içten giriş yok) oldukça rahat olucağımızı düşünüyorum.Birbirimizi motive edip motivasyon sorunumuz da kalıcağını sanmıyorum.
    Dostum zeki biri bende teşekkür alııyorum derslerde sorunlarımız yok anlamakta.

Sizce evde mi yok sa dershane olmazsa olmaz mı diyorsunuz ?
    Yorumlarınızı bilginiz ve tecrübeleriniz çerçevesinde verirseniz sevinirim.Düşünceleriniz benim için önemlidir .

Ben dershaneye gitmeden evde hazırlanıyorum sormak istediğin bir şey varsa pm atabilirsin

• up..
  • bence gitmelisin nereye kadar azim gösterceksin bir yerde nefsin ağır bascak dersane en azından disiplin olur sana
  • ben dersaneye gidiyorum dersanede sadece başarılı öğrencilerle ilgileniyorlar bizi sallıyorlar herkes 10 tane soru soruyor hocaya ben gidiyorum senin hakkın bir tane diyorlar dersaneye gitmeyi düşünüyorsanda yazın bütün konuları halletmen gerek
  • özel ders al bence gitme dershaneye

butik bir dershaneye gidiyorum sağlamda para veriyoruz memnunum ama zaman kaybı olduduğu yerlerde var

demek istediğim bazen benim mesela alt yapım iyi ise o konuyu şak diye anlıyorum arkadaşlarım anlamıyor ya da tam tersi ben anlamıyorum onlar kolayca anlıyor4

8 ay öncesine gidebilsem dershaneye yazılmazdım
  • Onu yapman icin okulda felaket derse kitlenmen lazim. Konu kacirirsan s.carsin net.

• Dersaneye git ozellikle iyi bi siniftaysan hele derece sinifindaysan onune yigilan kaynaklar, kamplar, dersler cok degistiriyor durumu. Parayi da dert etme, FEM e git dedigin gibi derslerin iyiyse en az %50 burs alirsin, FEM zaten 3000 falan, 1500'e falan gidersin.

• up..
  • valla ben şahsen git derim geçen sene dershanede okulda gösterilmeyen birçok şeyin olduğunu gördüm anadolu lisesi filan fark etmiyor hiç
  • Temelin sağlam ve kendine güveniyorsan gitme.

Ama bir dönemden sonra evde bocalarsan toparlayamazsın, dershanede en azından deneme sınavlarıyla motive olursun.
  • up..
  • dershaneye gitmemeye karar verdim yorumlarınız için sağolun dostlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

Ben anadolu lisesinde okumadım ama son sene açıköğretime geçip evde tek başıma çalışma yapıyorum. Eğer başarılı olursam sana bildiririm. Şimdiden çalışmaya başla derim.

Başarılı oldun mu?

• Ben dersaneye gitmedim bu sene. Evde çalıştım mf3 te 581. oldum. Bence calisma disiplinin varsa hic sıkıntı degil

• Ben de dershaneye gitmedim.konu anlatimlilardan calistim.anlamadigim yerleri arkadaslara hocalara sordum. Memnunum. Dershaneye gitsem calismaya az vakit kalacakti,bildihin konuyu bir daha dinlemenin fazla yarari yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ctfing

Ben dersaneye gitmedim bu sene. Evde çalıştım mf3 te 581. oldum. Bence calisma disiplinin varsa hic sıkıntı degil

Mezun muydunuz 12 miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim dershaneye yazil zarari olmaz yarari azda olsa olur aklinda bulunsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.