Şimdi Ara

Sayısal 12. sınıfta dershaneye gitmeden evde çalışmak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hortmuş
  • Karabuk makine muh kazandım bu çalışma sonunda konu hort değil
  • ctfing C kullanıcısına yanıt
    Rica etsem mat ve geo da hem ygs he lys için hangi kaynakları hangi konu anlatımlıları hangi soru bankalarını çözdüğünü izah eder misin?Detaylıca ders ders anlatırsan memnun kalırız teşekkürler.
  • Bnce gitmelisin ben gitmedim pismanim cunku ygs den sonra calismayi biraktim... seni duzene sokan bi sistem olmali ne yaptigini bilmelisin ha bosuna giden cok arkadasim var ve ben hepsini gectm cok iyi puanim yok ama dershaneye gitmememe gore ve okudugm okulun seviyesine gore iyi. Ben git derim dedigim gibi bi sistem olmasi lazm ve okul bunun icin yetersiz faydasini gorceksin ama uyarsan ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli elektronik ve haberlesme kazandm

• Up

• Çalısma ortamımıza disiplininşze baglı o ortamı kuramuyorsanız bulasmayın ama onerim denemişnbşri olarak evde çalısmayı
    1. Tek kalacaksan çalısma dershaneye git
    2. Takıldıgın yerde sorabilecegin biri olması daha iyi her zaman ne kadar videoda cozum olsa da
    3. Denemeleri evde kesinlikle yapma su yönden soyluyorum dershanedeki dwnemeler bile sınav anındaki sure kontrolu olsun farkkı oluyor sınavsa zamanı anlamıtorsun bunu birde ev dwrshane diye kıyaslıyacak olyrsak demek istedigşmi anlarsın
    3. Progranlı gitmeye çalıs gğnlük olmasada aylık bir düzen kur
    4. Boşladığınız zamanlar olacak toparlamanız zaman alır o zamanlarda hedefinizi unutmayın
    5. Sevgili telefon arasına mesafe mwcbur giricek varsa
    Sen ne yaptın dersen bunları yapamadım bi yandanda sınava yakın calısmak zorunda kaldım çıkarımlarım bunlar Kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.