Şimdi Ara

Sadece 12. Sınıfta Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
7.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12. sınıfa geçtim sorum şu ;
    Sadece 12. sınıfta çalışarak kazanmak mümkünmü hedefim ilk 20.000 Sayısalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denemekten baska sansiniz yoksa deneyin gorelim. bence olur.
  • yapılıyor hocam , çalıştım oldu , bunun hakkında konu da açmıştım profilimden bakabilirsin
  • Hocam ben 3 sene çalışmadım obp 60 lardaydı 12.sınıfta çalıştım 16k yaptım sonra 1 sene mezun kaldım 4k yaptım sayısalda çalışarsan yaparsın ama çoook çalışmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Hocam ben 3 sene çalışmadım obp 60 lardaydı 12.sınıfta çalıştım 16k yaptım sonra 1 sene mezun kaldım 4k yaptım sayısalda çalışarsan yaparsın ama çoook çalışmak lazım
    Gerçekten çok çalışmam gerek biliyorum hatta günde, sabah 5 saat biraz ara ve akşam 5 saat toplam 10 saat çalışmayı hedefliyorum.İnşallah başarabilirim.1. Dönem TYT'yi 2. Dönem AYT'yi bitirirsem ve ondan sonra sınava kadar sürekli deneme deneme deneme yüklenirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkdgn

yapılıyor hocam , çalıştım oldu , bunun hakkında konu da açmıştım profilimden bakabilirsin
    Hocam konunuzu bulamadım rica etsem link atar mısınız?
  • 9-10-11 hic mi yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 de sadece 11 çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gayet olur hocam çalışmadım nerdeyse ama yine de 24k geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar 1 seneyi fazla küçümsüyor. Düzenli çalılırsan ilk 10k da yaparsın daha fazlasını da yaparsın

• genelde sonu mezuna kalmakla sonuçlanan hadise.

yine de bu çalışmamak için bir sebep değil, başaranlar var temele bağlı.
  • YAPACAĞIZ! BAŞARACAĞIZ!

• işin içine kapasite, zeka ve hırs faktörü de giriyor ama ben de hemen hemen benzer durumdayım, hayırlısı

• Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Bende 11 e geçtim yazın çalışamadım diye üzülüyordum ortalamam 84.6 sizin durumunuz baya umut oldu nasıl çalıştınız günde kaç saat birde çözdüğünüz testler ösym sorularına yakın mıydı test kitaplarımda pek benzer sorular göremiyorum

• Çok rahat. Daha iyisi bile gelir. Sadece düzenli çalışman lazım. 10-15 saat falan hikaye. Çalışamazsın. Günlük her ama her gün 3-4 saat konuları önem sırasına göre çalışıp son aylar deneme çözersen olur.

• Aynen 9-10-11 gençlik zamanlarımız hep zamparalık eğlence peşindeyiz aklımız başımıza yeni geldi

Ama bazı arkadaşlarımın 2 ayda TYT'yi bitirdiğini gördüm.Yani bitiyormuş.Bende 2 ayda bitirirsem TYT'yi ki

Günde 8 saat civarı çalışacağıma inanıyorum.Geri kalan 7 aydada hem TYT testi çözerim hemde AYT'ye çalışırım yetiştireceğime inanıyorum.Hepinize teşekkürler bana destek olduğunuz için.

• İlk 3 sene ortalamalarım; 80-81-80

İlk sene fizikten 05 almıştım,ikinci sene matematikten kaldım bir dönem. 9. sınıfta cidden okul için yetersiz olduğunu düşünüyordum,herkes yapıyor da ben yapamıyornuşum gibi geliyordu zaten okula da alışamamıştım.

Sonra 4 bine girdik işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam.Fakat benim ilk 3 sene ortalamam 70-70-70.OBP yi nasıl halledicem bilmiyorum.Çok fazla bir etkisi olur mu aceba ?

• https://forum.donanimhaber.com/3-net-matematikten-capa-dis-hekimligine--128616911 buyur hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.