Şimdi Ara

Dershaneler ve Okuma Salonları kapatılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Forum içinde "Albay" ve "yarbay statüsünde olanların babaları vali veya kaymakam mı da hoşlanmadıkları kişileri forumdan canı istediği gibi uzaklaştırabiliyorlar. Ayıptır yahuu! fikre fikirle karşı gelmek varken, hiç bir aşırılık yapmayan, hakaret etmeyen üyeleri keyfi bir uygulamayla atıyorsunuz. Eğer cevap veremiyorsanız susarsınız..

Lütfen tekrar düşü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yettim Bre

Forum içinde "Albay" ve "yarbay statüsünde olanların babaları vali veya kaymakam mı da hoşlanmadıkları kişileri forumdan canı istediği gibi uzaklaştırabiliyorlar. Ayıptır yahuu! fikre fikirle karşı gelmek varken, hiç bir aşırılık yapmayan, hakaret etmeyen üyeleri keyfi bir uygulamayla atıyorsunuz. Eğer cevap veremiyorsanız susarsınız..

Lütfen tekrar düşü

Forumda rütbesi yüksek olan uzaklaştırabilir diye bir şey olmaması lazım hocam. Ancak çok eski üyedir, moderatör olmuş kişilerdewn biri arkadaşıdır falan ancak öyle olur. Sizin de bir hatanızı görürler, ufak da olsa bir hata olmadan işlem yapmaları zor diye düşünüyorum. Ufacık hata size gıcık giden biri vasıtasıyla büyük gösterilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Devlet içinde devlet olmaz.
    Cemaat çok ileri gitti ve bu gidişe dur denmez ise ülkedeki tüm siyaseti ele geçirir.
    Bence aynı şeyi aşırı güçlenen iş adamlarınada uygulamak gerekir.
    Hiçbir gücün devleti tehdit edebilecek boyuta gelmesine müsade etmemek gerekir diye düşünüyorum.

helal tayyibe.adamda anlamadığım bir cesaret var.nereden alıyor bu gücü anlayamadım?
    dünyada hiçbir devlet adamının israile yapamadığını yaptı.bastı fırçayı simon perese.dedim herhalde bu gücü cemaatten alıyor.
    şimdi kafası bozulursa fettullah hocayada atacak bir fırça.
    zaten çok güçlenen iş adamlarınada yapıyor kalibrasyon.bakınız aydın doğan ,uzanlar ve dahası
    seninleyim tayyip ağa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 22 Kasım 2013; 10:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HavvasTeknolojisi

quote:

Cemaat çok ileri gitti ve bu gidişe dur denmez ise ülkedeki tüm siyaseti ele geçirir.
    Hiçbir gücün devleti tehdit edebilecek boyuta gelmesine müsade etmemek gerekir diye düşünüyorum.

helal tayyibe.adamda anlamadığım bir cesaret var.nereden alıyor bu gücü anlayamadım?
    dünyada hiçbir devlet adamının israile yapamadığını yaptı.bastı fırçayı simon perese.dedim herhalde bu gücü cemaatten alıyor.
    zaten çok güçlenen iş adamlarınada yapıyor kalibrasyon.bakınız aydın doğan ,uzanlar ve dahası
    seninleyim tayyip ağa

yanliz bu sefer atacagi ya da atmayi düşündüğü firça suratinda patlayalbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okullar neden var ben onu anlamıyorum, bir sınavı kazanmak için boşa harcanan paralar insan beynini boş bilgilerle doldurmak nedendir. Gerçi şuan okullarda boş, hoş zaten kim hayatında öğrendiği fazladan gereksiz bilgileri kullanıyor ki. Dershanelerde ezberci öğretime katkıda bulunmaktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chica

quote:

quote:

seninleyim tayyip ağa

yanliz bu sefer atacagi ya da atmayi düşündüğü firça suratinda patlayalbilir.

valla bence cemaat bu tokadı iyi anlayıp kenara çekilmeli eğer bu işin üstüne gitmeye devam ederlerse korkarım ki ellerindeki televizyon gazte başta olmak üzere herşeyi kaybedecekler

• quote:

quote:

seninleyim tayyip ağa

Keşke bir de ihaleleri iptal etseymiş ya da yeni ihaleleri vermeseymiş de, kuru kahramanlık yapıp tribünlere oynadığını düşünmeseydik.

• Benim çocuk seneye sınava girecek. Kimse öğrenci açısından durum nasıl olacak, ne yapacaklar diye düşünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 22 Kasım 2013; 20:17:54 >
  • quote:

quote:

seninleyim tayyip ağa

Cesaret her zaman iyi bir sey degildir. Eger hesap etmeden, uzerinde kafa yormadan, sonuclarini dusunmeden, etraflica analiz etmeden is yapiyorsaniz cesur davranmak isleri daha da kotuye goturur.

Ak partinin son donemde yaptigi da tam olarak bu. Yillardir her yapacaklari manevrayi en ince ayrintisina kadar planlayan, hep dogru zamani bekleyen basbakan su anda "ben yaptim oldu" anlayisiyla hareket etmeye basladi. Parti icinde kendisine yaranmak icin her soyledigine he diyen bir grubun oldugunu dusunuyorum.

Her liderin basina gelen olay Erdogan'in da basina geldi. Kendisine saygi gostermekten kimse onu gercekten destekleyemez oldu. Su anda tamamen yanliz kalmis durumda. Ve isin kotusu her gecen gun kendisini dev aynasinda gormeye basliyor ve frenlenmesi daha da zorlasiyor. Zamaninda beraber yola ciktiklari Bulent Arinc'in bile artik artik sadece medya yoluyla mesaj verebilmesi her seyi acikliyor.

Eger kimsenin "dur" demeye gucu yetmezse, milletin "dur" demesi yakindir.

Konuyala baglanti kurmak adina: Dershane kavrami "ben kapattim" deyip de kapatilacak bir sey degil. Simdiye kadar alternatif bir sistem uzerine en ufak bir aciklama yapilmadi. Egitim sistemi ile son yillarda oyuncak gibi oynaniyor. Bu politikalari kesinlikle desteklemiyorum.

• sene 2002 bizim arkadaşlar nufuslarını bulundukları yere aldı ve seçimlerden sonra 1 hafta okula gelmedi sırf renlerini belirtmemek parmaklarındaki lekeden dolayı. Bu gençliğe nasıl ulaşacak bu arkadaşlar. Ben eminim ki zerre para kaybı, zerre işsiz kalma düşünsün arkadaşlar. 28 şubatta yapılmayanlar şuan yapılıyor.Gençliğin kaderi ile oynamayın. Her şerde bir hayır vardır. sabredin arkadaşlar.
  • quote:

Pes.

Sanki adamın derdi devleti güçlendirmek!
    Sanki adamın derdi milletine hizmet etmek!

Dışarıdan gördüğüm kadarıyla RTE şunları diyor:
    "Benden güçlü hiç kimse olmasın!"
    "Ben ne dersem o olacak!"

Ekonomik olarak kendi grubundan daha güçlü kimse olmasın istiyor. Şahsi olarakta grubu içinde kendinden güçlü kimse olmasın istiyor.
    İş dünyasında;
    Önce Uzanlar,
    sonra Doğan,
    yakın geçmişte ve günümüzde Koç Grubu...
    Kendi çevresi hariç herkese saldırıyor!

Emre Uslu'nun iddiaları üzerine diyorum ki:Derdi devleti güçlendirmek ise ve iddia edildiği kadar cesaretli ise sırf PKK ve ÖCALAN istedi diye ülkenin milli değerleriyle oynamazdı.
    Derdi devleti güçlendirmek ise Öcalan'ın 2010'da dersane ve okuma salonlarını hedef göstermesi sonrası artan PKK saldırılarının akabinde Oslo'da PKK'ya söz vermezlerdi.

Peki ikide bir ağzına sakız ettiği "Milli İrade" Erdoğan için ne demek?
    Basına kapalı grup toplantılarında veya Bakanlar Kurulu toplantılarında ağzına küfürlü cümleler almaktan çekinmeyen,
    bakanının yakasına sarılan,
    masaya yumruğunu vurup "ben ne dersem o" diyen,
    ne bakanların ne diğer milletvekillerinin sözlerini dikkate almayan,
    yani milli iradenin en az yarısını yansıtan temsilcilere saygısızlık üstüne saygısızlık yapan biri milli irade derdinde olabilir mi?

Bırakın canım bu işleri... Devlet içinde devletmiş. Onun derdi kendi kadrolarıyla kendi kalıcı devletini kurmak gibi görünüyor!

Yine iddialardan hareketle: Eğer derdi cemaatin devlet içinde devlet kurmasına engel olmak ise cemaati kendi grubuna montajlamaya kalkmazdı.
    Sansürsüz internet siteleri, Cüneyt Özdemir, Baransu ve bazı Twitter üyeleri tarafından yayınlanan haberleri takip etmiyorsunuz galiba. RTE 'nin elinde gizli koz olarak tuttuğu eski cemaatçi "Kemalettin Özdemir" adlı birinin yardımıyla cemaati içten ele geçirme veya ele geçiremezse zayıflatıp yok etme planları yaptığı söyleniyor. Zaten her kirli çamaşır öncelikle sanal alemde ortaya çıkar. Bunları o kadar farklı camialardan kişiler dile getiriyor ki inanmamak imkansız.

İddiaların temel noktası aynı: "RTE 'nin planına göre "Kemalettin Özdemir" FG öldükten sonra yerine geçirilecek! Çünkü Özdemir Said Nursinin bir talebesinin oğlu ve yakın geçmişte cemaat içinde FG'ye en yakın kişilerden biriydi. Bunlar FG'nin ölümü üzerine plan yapa dursunlar, bir yandan da PKK-ÖCALAN sıkıştırınca doğudaki FG cemaatinin faaliyetlerini durdurabilmek için dersane, okuma salonu ve etüt merkezlerini kapatmak zorunda kaldılar. Tabi bölgesel dersane-okuma salonu kapatmak garip kaçar, e tabi diğer yandan RTE kendinden güçlü hiç kimse hiç bir grup olması istiyor. O zaman Özdemir'in cemaatin başına geçme planı askıya alınıp şimdi cemaati nasıl güçsüzleştiririz planına geçildi. Çıkartılan dersane-etüt merkezi-okuma salonu yasağı yasasıyla cemaatin doğudaki tüm faaliyetlerine darbe vurulacak."

Abdullah ÖCALAN'ın 2010 yılındaki rahatsızlığını emir bilen PKK'ların 3-4 yıldır saldıra saldıra yapamadıklarını RTE tek kalemde kanunla yapıyor.

Recep Tayyip bey unutmasın: Her nefis bir gün ölümü tadacaktır. Ölüm de var gülüm ölüm de var...

Bu konuda cemaatin bence bir yanlışı oldu: Yıllar önce darbecilere karşı gelecekler diye destek verdikleri AKP'nin şimdi kendilerini sırtlarından vuracağını hesap edemediler. Dostunu düşmanını iyi seçeceksin güzel ve garip yurdumda...

(Bu mesajımdaki çıkarımlar bana makul gelen iddialar üzerine temellendirilmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigasyonel -- 27 Kasım 2013; 15:17:39 >

• Recep bey
    ha bizlerin sizlerin oy verdiği mülletvekillerinin sözlerini dinlemeyip kendi kafasına göre hareket etmiş, bazılarına hakaretler etmiş, bazen toplantılarda küfürler savurmuş,
    ha direk sizlere bizlere kafa tutmuş...

Arada temel olarak hiç fark yok. Oy verenler değil de temsilcileri eziliyor, sindiriliyor, susturuluyor o kadar.

Geçen haftalardaki bakanlar kurulunun bu dershane meselesinden dolayı gerildiği ve karıştığı söyleniyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!
  • http://www.dusunceatolyesi.com/sn-basbakan-erdogan/kemalettin-ozdemir-ne-yapmiyor-ne-yapmamaya-calisiyor/comment-page-5/#comment-15175
    quote:

Kemalettin Özdemir Bey size ne haller oldu? Nurcuları tek çatı altında toplamak ve siyasilere bağlamak size mi düştü? Fethullah Gülen sonrasının planlarını yapmak sizi ne hallere düşürdü? Ve ben ve benim gibi sizi sevenler, size çokça dualar etmekteler bilesiniz!..
    Allah istikametten ayırmasın ve Allah; ‘ilk lütuf olan hizmeti bilmek ile son lütuf olan burada Hakka ruhu teslim etmeyi hepimize nasip etsin’ diyerek!..

quote:

Gazeteci Şık, AKP-cemaat kavgasının perde arkasında neler yaşandığını kaleme aldı.
    http://www.odatv.com/n.php?n=mitin-cemaat-raporu-nasil-hazirlandi-2612121200

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.