Şimdi Ara

Dershanesiz derece yapmak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gerçekten neredeyse aynıyız ya. Ben de siz gibiyim. Aşırı stresli ve takıntılıyım. Fazla mükemmelliyetçi biriyim. Her şey bir anda kusursuz olsun istiyorum ama olmuyor. Olmayınca da tüm sene böyle geçecek gibi hissedip iyice stresleniyorum ama buna son vermem gerekiyor haklısınız. Ben de biraz daha esnetmeliyim olayı yoksa kusursuz olsun, bugün oldu olmadı derken bayağı zaman geçecek. Kuruntu yapıyorum kendi kendime. Ben de siz gibi bir sistem uygulayayım belki daha rahat olur ilerlemek. Çok sağ olun sözü ekran aldım görebileceğim bir yerde dursun ki rahatlayıp stres olmayayım. Cidden çok sağ olun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah hepimiz seneye istediğimiz yerde oluruz hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rica ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarınınteksırrıcalısmak -- 22 Ağustos 2019; 12:29:42 >
  • crown1337 kullanıcısına yanıt
    Kaçtan kaça çektiniz hocam

• Hocam 29k hedef 1500 altı

• Sayısal 50k dan ea 599

Boundasınız sanırım mükemmel başarı hocam tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sütursatır

Hemen hemen aynı durumdayım. Bizimkiler zorluyor ama ben gitmemekte kararlıyım. Kendim çalışarak daha iyi anlıyorum dershaneye gideceğim eve gelip yine kendim çalışacağım ben. Neden dershanede vakit kaybedeyim ki
    Virgülüne kadar aynı durumdsyım aynı düşünüyorum hocam. 1 haftadır çalışıyorum 1.5 saat çalışıp mola verdiğimde işte dershaneye gitmezsen böyle bırakırsın diyorlar

• 100k dan mezuna kaldım ve hedefim derece yapmak. Kendime program hazırladım excelden programsız çalışırsam 1 günümü 1 derse harcıyorum atıyorum pzt mat çalışıyorum salı fizik çarşamba biyo perşembe kimya desem cumaya gelene kadar çözdüğüm matematik konusunda geri yavaşlıyorum detayları unutuyorum vs. Oyüzden program yapıp hergün en az 2 derse çalışarak ilerliyorum ve max 2 gün bir ders bakmıyorum yani atıyorum salı kimya çalıştıysam cuma en geç birdaha kimya olacak şekilde ayarladım.
    Şuan tek sıkıntım erken kalkmak. 12 de yatıyorum 9 10 gibi anca kalkıyorum erken kalksamda geri yatıyorum dayanamıyorum.
    Üstte arkadaşın dediği gibi zamanla oturacak planım her gün biryerini bozuyorum ama 1 haftadır fireler azaldı. Robot değiliz sonuçta illa ki plan üzerindw o güne göre oynama yapacağım.

• Boun ekonomi hedefleyerek çıkmıştım yola hedefime ulaştım çok sağ olun hocam

Hocam nasıl bi duygu BOUN şevklendirin bizi boun makine 2100 lere gerilemiş puangoda gelirmi günlük 8 9 saat çalışıyorum şuan

29 kda 2000 e gelebilirmiyim hocam ne diyorsunuz sıkıntılıyım biraz stres var

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Dershanede konular yarim yamalk işleniyor.Vakit kaybi kesinlikle

• Nasip kısmet hocam elinizden geleni yapın sonucunu mutlaka alırsınız 👍

• Hocam benim de hedefim eylül 15ine kadar geometri ve tyt mat yükünü biraz hafifletmek. Geometrim çok eksik onu biraz toparlarsam iyi bir yere gelirim. Sonra yavaştan fkb derslerine dalacağım. Haklısınız yani. Robot değiliz, bir anda oturacak şeyler değil sakin olmalıyız.

• hocam naptınız

• eğer asosyalseniz dershaneye gidin. zaten arkadaş olucağınız kişilerde asosyal olucağından tek aktiviteniz ders çalışmak olur.
    eğer girişgen ve sosyalseniz biraz tehlikeli durum. geçen sene dershaneye gittiğimde tek hedefim ders çalışmak dedim ama okul çıkışı bar, konserlere gidip sevgili yaptım. belki dershaneye gitmeden karı kız olaylarına kafa yormasam derece yapmıştım. bu sene dershanenin sadece denemelerine kaydoldum. tavsiye ederim

• Ben biraz asosyaldim dershanede herkes koridorda arkadaşlarıyla konuşurken sınıfta müzik dinleyerek nss oynuyordum

Evet karı kız olaylarından kaçın. Özellike dershanede alt sınıflarda çok kaliteli kumaşa sahip hanımefendiler oluyor sizi de aşağı çekmesinler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de evde çalışmak konusunda kendime güvenmediğim için kütüphaneye gidiyorum . Belki size de uyar bu şekilde . Uyku düzenim falan da mecbur düzene girdi kütüphane yüzünden

• Bebekhamsi53 kullanıcısına yanıt
    Hocam 7/24 açık kütüphane oluyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.