Şimdi Ara

Dershanesiz Sınav Kazanılırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe4440

Dershaneler Kalkınca Puanda Düşermi

kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Dershaneler Kalkınca Puanda Düşermi

kalktı

İşte Seneye Puan Düşermi

• gerçekten gereksiz bu yıl - inşallah kalmazsında - mezuna kalırsan dershaneden alacagını almışsın demektir youtube da istemediğin kadar konu anlatımlı video var para vermene bile gerek yok açıkcası nejdet kirpi falann nasıl hiç bilmiyorum ama basit düşün ya bi bağlaçları kaç farklı şekilde anlatabilir ki hocalar? Tamam bizim dönemimiz zor uyarıcılar (telefon tv pc) çok var lakin uyarıcılardan bile isteyen biri çok iyi verim alabilir....

A bu arada mezun psikolojisine girme hocam gereksiz bence şimdiden bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

gerçekten gereksiz bu yıl - inşallah kalmazsında - mezuna kalırsan dershaneden alacagını almışsın demektir youtube da istemediğin kadar konu anlatımlı video var para vermene bile gerek yok açıkcası nejdet kirpi falann nasıl hiç bilmiyorum ama basit düşün ya bi bağlaçları kaç farklı şekilde anlatabilir ki hocalar? Tamam bizim dönemimiz zor uyarıcılar (telefon tv pc) çok var lakin uyarıcılardan bile isteyen biri çok iyi verim alabilir....

Mezunsun Heralde Kardeşim
  • quote:

quote:

gerçekten gereksiz bu yıl - inşallah kalmazsında - mezuna kalırsan dershaneden alacagını almışsın demektir youtube da istemediğin kadar konu anlatımlı video var para vermene bile gerek yok açıkcası nejdet kirpi falann nasıl hiç bilmiyorum ama basit düşün ya bi bağlaçları kaç farklı şekilde anlatabilir ki hocalar? Tamam bizim dönemimiz zor uyarıcılar (telefon tv pc) çok var lakin uyarıcılardan bile isteyen biri çok iyi verim alabilir....

valla değilim hocam ama bunları bilmek için mezuna kalmaya gerek yok :)

• EmRe4440 kullanıcısına yanıt
    Bi kaç güzel yanı var. Çözemediğin soruları götür adamlar hemen halleder. Denemelerde sınav stresine filan alışırsın. Anlatım olarak türkçe iyi olabilir gerisini zaten soru çöze çöze halledersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

valla değilim hocam ama bunları bilmek için mezuna kalmaya gerek yok :)

yok mezun stresi falan demişin yüzden dedim

• Kardeş 10 yıl önce olsa dershane gerekli olabilirdi. Günümüzde internetten konu anlatımları, soru çözümleri, çözümlü kitaplar, dvd li kitaplar, çözümlü denemeler... bi ton seçenek çıktı. Bireysel çalışırsan daha kalıcı olur zaten. Sağlam sıralama yapanların çoğu liseden temeli sağlam gelenler. Arada zeki insanlarda çıkar tabi. Mesela meslek lisesine giden bi arkadaşım vardı çocuk derse girerdi normal zamanda ders çalışmazdı 70bin yaptı lys sonunda :D Tabi bunlar istisna. Belirli bi temelin yoksa belirli bi seviyeden yukarıya çıkamazsın zaten. Örneğin 3 yıl yatmışsın ben son sene kasacam tıp kazanacam. Yok öyle bi dünya yani :D
  • Kesin Kapanıyomu Dershaneler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.