Şimdi Ara

Dershanesiz Sınav Kazanılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye Mezuna Kalmak İsteyenler İçin Dershanesiz Sınav Kazanılırmı ? Puan Düşermi ?

• Dersane kadar gereksiz ve saçma bir şey yok. 5.-6. Sınıftan beri gidiyordum hiçbir sekilde yararı yok. Alternatif cozumler daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntı yapamadığımız sorular. Normalde çokta gerek yok dershaneye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Tek sıkıntı yapamadığımız sorular. Normalde çokta gerek yok dershaneye.

Hocam ben dershaneye gitmiyorum.

Konuları Behzat rasuli, kirpi, Ahmet Nuri, teknofem falan çalışıyorum

Sorular konusuna gelince iyiki inekle.com var

Dershaneye vereceğin 1000 lira paraya(ki 1000 liraya imkansız dershane bulamazsın) 2000 soru çözerler.

Sorduğun soru havuza gidiyor.Soru başı 2 dakika düşüyor hesabından dakikası 25 Kuruş. Ayrıca site komisyon almıyor bütün para üniversite Öğrencilerine gidiyor.

Bir vakıf kurmuş siteyi videolarını izledim CNN Türk falan çıkmış kurucusu gerçekten taktir ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Tek sıkıntı yapamadığımız sorular. Normalde çokta gerek yok dershaneye.

Hocam ben dershaneye gitmiyorum.

Konuları Behzat rasuli, kirpi, Ahmet Nuri, teknofem falan çalışıyorum

Sorular konusuna gelince iyiki inekle.com var

Dershaneye vereceğin 1000 lira paraya(ki 1000 liraya imkansız dershane bulamazsın) 2000 soru çözerler.

Sorduğun soru havuza gidiyor.Soru başı 2 dakika düşüyor hesabından dakikası 25 Kuruş. Ayrıca site komisyon almıyor bütün para üniversite Öğrencilerine gidiyor.

Bir vakıf kurmuş siteyi videolarını izledim CNN Türk falan çıkmış kurucusu gerçekten taktir ettim.

Allah allah ilk kez duydum ismini.

• Elini atsan konu anlatım videosu. Bence gereksiz artik.

• Inşallah bu sene ben gerçekleştirmeyi umuyorum inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edebiyat sorumluluk sınavı
    8 ay önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EmRe4440 kullanıcısına yanıt
    ben gitmiyorum video ders falan izliyorum

netlerim istisna düşüşler hariç ortalama 135-140 arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Hocam sayisal misiniz ?

• beyzarda kullanıcısına yanıt
    evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    işte bunu gördüm ya bu yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

işte bunu gördüm ya bu yeter bana
    kazanılır kazanılıyor abimi örnek vereyim 2008de mezuna kalmıştı babam da kızdı dersaneye yollamadı 2. senesinde ilk 9bindeydi dershanenin hiçbir getirisi yok emin olun olduğunuz denemeler vs hepsi çöp sınav esnasında konuşurlar kopya çekerler sonuçlar olması gerektiği gibi gelmez etütlerde mutlaka bi şarlatan dikkat çekmek isteyen ergen boyları olur hocalar iyide olsa yapışmazsan zil çaldıktan sonra yüzüne bakmazlar (ben yapışıyorum o yüzden aram iyidir hepsiyle sizde yapışın )emin olun evde kazanılır bazıları dershane moda sokuyor demiş senin bi hedefin inancın olmazsa seni hiçbir Allahın kulu moda falan sokamaz kardeşim buda böyle bilinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

kazanılır kazanılıyor abimi örnek vereyim 2008de mezuna kalmıştı babam da kızdı dersaneye yollamadı 2. senesinde ilk 9bindeydi dershanenin hiçbir getirisi yok emin olun olduğunuz denemeler vs hepsi çöp sınav esnasında konuşurlar kopya çekerler sonuçlar olması gerektiği gibi gelmez etütlerde mutlaka bi şarlatan dikkat çekmek isteyen ergen boyları olur hocalar iyide olsa yapışmazsan zil çaldıktan sonra yüzüne bakmazlar (ben yapışıyorum o yüzden aram iyidir hepsiyle sizde yapışın )emin olun evde kazanılır bazıları dershane moda sokuyor demiş senin bi hedefin inancın olmazsa seni hiçbir Allahın kulu moda falan sokamaz kardeşim buda böyle bilinsin

Alıntıları Göster
    ben 12 de dershaneye gitmeyerek büyük bir hata yaptım. kendi imkanlarınızı kendi ellerinizle kısmayın, ne kadar hocadan ders dinleyip kaç tane hocadan soru çözümü dinleyebiliyorsunuz. burası önemli.

dershane özel ders, içimizde kötü duygular hisettiren şeyler oldu ama sınav ile bu saydıklarım birbirinden hiç bir zaman ayrılamayacak şeylerdir..

bunun nedeni doğru açık ve net bilgiye ulaşabilme problemi. istediğiniz kıvamda bilgiye tek bir kaynaktan ulaşmanız mümkün olmuyor.
    bir hocaya bir soru soruyorsunuz hoca size açık ve net bir çözüm yapamıyor. işte siz o çok önemli sorunun asıl çözümünü kaçırıyorsunuz.
    halbuki bir başka hocaya sorsanız o kadar iyi anlatacakki şaşıracaksınız yani.

bu tür iyi hocalar genelde dershanelerde oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 17 Ocak 2015; 22:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

ben 12 de dershaneye gitmeyerek büyük bir hata yaptım. kendi imkanlarınızı kendi ellerinizle kısmayın, ne kadar hocadan ders dinleyip kaç tane hocadan soru çözümü dinleyebiliyorsunuz. burası önemli.

dershane özel ders, içimizde kötü duygular hisettiren şeyler oldu ama sınav ile bu saydıklarım birbirinden hiç bir zaman ayrılamayacak şeylerdir..

bunun nedeni doğru açık ve net bilgiye ulaşabilme problemi. istediğiniz kıvamda bilgiye tek bir kaynaktan ulaşmanız mümkün olmuyor.
    bir hocaya bir soru soruyorsunuz hoca size açık ve net bir çözüm yapamıyor. işte siz o çok önemli sorunun asıl çözümünü kaçırıyorsunuz.
    halbuki bir başka hocaya sorsanız o kadar iyi anlatacakki şaşıracaksınız yani.

bu tür iyi hocalar genelde dershanelerde oluyor..

Alıntıları Göster
    Dershaneye gidenden daha fazla net bile alınır

• Dershane amacına giden yolda sana yol gösteren bir haritadan başka bisi deil kendine güveniyorsan çoğu konuyu biliyorsan gitme.Ama eksiğin çok ise derslerin fazla etkisi yok ama etutlerin etkisi çok iyi ....

• quote:

Orijinalden alıntı: zenfone 6 Tr

Dershane amacına giden yolda sana yol gösteren bir haritadan başka bisi deil kendine güveniyorsan çoğu konuyu biliyorsan gitme.Ama eksiğin çok ise derslerin fazla etkisi yok ama etutlerin etkisi çok iyi ....
    Dersaneye gitmiyorum hedef iyi , not alın sınavdan sonra konuşuruz zaten blog açarım iyi bir şey yaparsam çok bilgi birikimi var patlamam lazım sınavdan sonra :D
    nasıl çalışılmalı vs . programlar kitaplar
  • Xean kullanıcısına yanıt
    Bende inekle'yi kullanmayı düşünüyorum. Memnunsunuz sanırım çözümlerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmem06

Aynen çok güzel.Her soruyu tek öğrenci çözmüyor mesela bir sorunuzu gönderdiniz o zaman x açık o çözüyor başka zaman y açık o çözmeye çalışıyor baktı çözemiyor soruyu tekrar havuza yolluyor başkası çözmeye çalışıyor falan soru çok büyük ihtimal çözülüyor yani gidip olimpiyat sorusu sormazsanız kesin çözülür hatta.Çok güzel sistem benim hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: bilmem06

Aynen çok güzel.Her soruyu tek öğrenci çözmüyor mesela bir sorunuzu gönderdiniz o zaman x açık o çözüyor başka zaman y açık o çözmeye çalışıyor baktı çözemiyor soruyu tekrar havuza yolluyor başkası çözmeye çalışıyor falan soru çok büyük ihtimal çözülüyor yani gidip olimpiyat sorusu sormazsanız kesin çözülür hatta.Çok güzel sistem benim hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    350 arası bir şey bekleyen öğrenci için dershane şart değil ama 400 üzerine çıkmak istiyorsanız şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

350 arası bir şey bekleyen öğrenci için dershane şart değil ama 400 üzerine çıkmak istiyorsanız şart.

Rezerve.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.