Arkadaşlar benim 2 yıllık okuduğum bölüm bitti Allah'a şükür. Lisans programını ise bitiremiyorum bir türlü. Önlisans'a başvuracağım inşallah, iyi bir not almak istiyorum. Ama ben daha önce hiç bir sınava çalışmadım. Konu başlıkları altta. Bana kolay geldi ama çalışmadan olmuyor. Zaten bugün çözdüm 2020 önlisansı 20-20 yaptım. Çalışmam lazım. Özellikle matematik-geometri ve vatandaşlıkta sıfıra yakın çektim. Bana önerebileceğiniz kolay önlisans kpss için kaynaklar varsa yazarsanız çok memnun olurum. Her türlü konu başlığından Konu anlatım ve soru bankası kitabı önerebilirsiniz. Özellikle iyi bir matematik ve geometri giriş kitabı ile vatandaşlık kitabı, Artık şu parasızlıktan ve amaçsızlıktan kurtulsam çok iyi olur. İnşallah sınavdan iyi bir puan alırım. bir de bu genel kültür soruları için hani yıl içinde olan şeyler ne önerirsiniz neleri takip etmeliyim. Teşekkürler KPSS Ön lisans Vatandaşlık Konuları Hukukun Temel Kavramları Genel Esaslar Temel Haklar Yasama Yürütme Yargı Anayasal Gelişmeler İdare Hukuku Uluslararası Örgütler Güncel Bilgiler 2024 KPSS Ön lisans Coğrafya Konuları Türkiye’nin Coğrafi Konumu ve Yer Şekilleri Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü Türkiye’de Nüfus, Yerleşme ve Göç Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri 2024 KPSS Ön lisans Tarih Konuları İslamiyet Öncesi Türk Tarihi Türk-İslam Tarihi İlk Müslüman Türk Devletleri Anadolu Selçuklu Devleti Siyasi Tarihi Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyeti Osmanlı Devleti Kuruluş, Yükselme, Duraklama Dönemleri Osmanlı Devleti Gerileme ve Dağılma Dönemleri Trablusgarp Savaşı (1911-1912) I. ve II. Balkan Savaşları I. Dünya Savaşı Kurtuluş Savaşına Hazırlık Dönemi Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi Atatürk İlke ve İnkılapları Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 2024 KPSS Ön Lisans Matematik Konuları Temel Kavramlar Sayılar Bölme ve Bölünebilme Kuralları Asal Çarpanlara Ayırma EBOB-EKOK Birinci Dereceden Denklemler Rasyonel Sayılar Eşitsizlik Mutlak Değer Üslü Sayılar Köklü Sayılar Çarpanlara Ayırma Oran-Orantı Problemler Kümeler İşlem ve Modüler Aritmetik Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık Tablo ve Grafikler 2024 KPSS Ön lisans Türkçe Konuları Sözcükte Anlam Cümlede Anlam Paragrafta Anlam Noktalama İşaretleri Yapı Bilgisi Ses Bilgisi Sözcük Bilgisi Cümle Bilgisi Yazım Kuralları Anlatım Bozuklukları Sözel Mantık ve Akıl Yürütme |
Bildirim