Şimdi Ara

sınava MEB kitabından çalışılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet sitesinde MEB'in tüm kitapları var uygulamalı şekilde, konu anlatımı için yeterli olur mu ? Video izlemek yerine buradan okuyup tekrar ediyim diyorum özellikle biyoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyoloji için MEB kitabı + palme yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alası MEB kitapları zaten. ayt fen için özellikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fizik, kimya ve mat için nasıldır hocam okunur mu

• achilles102030 kullanıcısına yanıt

• fizik kimya bilmem de 11 biyolojiden videosuz meble çalışmıştım oldu da en optimal strateji değil bence. kişiye de bağlı okuyarak öğrenmede ekstra iyiysen falan

edit: bence fizik kimyada biyoloji kadar da iyi olmaz. fizikte iyi hocadan dinlemek önemli gibi. meb kitabı da muazzam değildi hatırladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 3 Eylül 2022; 15:6:37 >
  • Dediğiniz gibi fizikten bi beklentim yok zaten zor ders meb kitabını okuyarak anlamak pek mümkün değil gibi. Yine bi sorayım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben tyt biyoloji ve ayt kimya-biyolojiyi meb kitabından okuyacağım diğerleri için ise kanaldan izlemek mantıklı bence fizik için (tyt-ayt) Özcan Aykın tyt kimya için Gülçin Hoca’yı dinleyebilirsiniz isterseniz

• 12. sınıf fizik kitabı iyi. Sadece meb kitabından ilerlemek doğru olmayabilir ama meb kitabını diğer kaynaklar ile beraber kullanmak mantıklı.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Doğru 12 fiziği ezber olduğu için MEB kitabından tekrar yapmak mantıklı olabilir sağ ol pandam

• Hocam şu ana kadar öyle çok video izlemiş birisi değilim de izlediğimde vip fizik izlemiştim. forumda çok sevilmiyor sanırım özcan Aykın daha mı iyi

• 12 fiziğine ezber diyene kafa atarım

• Hahahahaha fiziğin geri kalanına göre çok daha ezber olduğu yanlış mı hocam ? Tabii ki her şeyin arkasında bir mantık var ama bayağı bir ezber yükü de var

• Doğru.

Ama toplasan çeyrek a4 ezber var onu da sormuyolar zatenıawurwauı. "bayağı bir ezber yükü" yok yani. kuru ezber değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 3 Eylül 2022; 16:0:31 >
  • Bilmiyorum hocam geçen sene çalışmadığım için xd. Bilsem zaten mezuna kalmamış olurdum 12 konuları yoktu bende ama şöyle bi baktığımda baya bi ezber var gibiydi. Sınavdaki soruları mesela direkt boş bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 3 Eylül 2022; 16:3:24 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu daha önce de demiştim ama biyoloji kitaplarına ekmek banarak çalış onlar önemli bi de moderne bakmıştım meb kitabından bence fizik mebleri de güzel

• Biyoloji de dahil önce konuyu bir hocadan falan öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. MEB kitabı ile konunun bizden beklediklerini öğrenebiliriz.

• Bir keresinde vip fiziği izledim sadece tek bir konu için ama pek bir şey anlayamadım Özcan Aykın çok daha iyi bence ayrıca meb kitabı üzerinden anlatıyor bu arada biraz geç cevap verdim kusura bakmayın 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.