Şimdi Ara

Dershaneye gidip 3-4 saat çalışabilmek mi? Gitmeden 7-8 saat mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egeonur35

HERKES NE ÇOK BİLİYOR BE. KESİNLİKLE GİT. DERSANEDEKİ CİDDİYETİ EVDE YAKALIYAMAZSIN.

dershaneye gitmeseydim köpek gibi çalısıyodum ygs için başlarda , sonradan hocalara ayak uydurayım dedim daha iyi anlarım diye hiç bir şeyi iyi anladıgın yok daha cok zaman verip özdeşleşmen lazım derslerle . dershanede bile boş ders oldugu oluyor . verdiğim paralar haram olsun . İMAJ dershanesine gidiyorum kimseye tavsiyede etmem görürseniz fln yolunuzu değiştirin . edebiyat desen hoca kitaptan özetleyip veriyo . coğrafya fln da göösteriyorlar arada . sunum şeklinde ve sonuc aklında kalırsa kalır kalmazsa ayvayı yedin . tekrar etmek olsa amaç evde zaten bunu 7 24 yapacaksın sen neden oradasın peki ?

bence boş dershane olayı çevremdeki herkese de söylüyorum . kaç kere gitmiştim dershaneye hiç mantıgını anlayamamısım iilk defa görüyor ve idrak ediyorum beleşçilerin para kazanma mekanı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

Arkadaşlar mezunum salı çarşamba perşembe derslerimiz var.Açıkçası biraz koptum konulara yetişemedim körfez dershanesindeyim bilenler bilir artık 12. sınıf konuları başladı diğerleri bitti
    Gittiğim zaman13.30 -14.00 gibi evde olup yemek yemiş oluyorum sonrasında yatana kadar yani 23.00 a kadar falan 4 saat kadar çalışabiliyorum Sayısalım konuları yetiştirme telaşındayım
    Gitmezsem ortalama 7-8 saat çalışabiliyorum üstelik sabah 8 gibi başladıgımdan ilk 1-2 saat çok verimli geçiyor hissediyorum
    Ama dershanede de dersler geçiyor acaba nasıl yapmam gerekiyor gitmezsem iyice koparmıyım bir de gitmediğimde başka bir uğraşım olmadıgından bunalıyorumm bazen

Sana bağlı. Evde kendini disipline edebiliyorsan ne ala, edemiyorsan üzgünüm.. Ve saat öğlen 2den gece 11e kadar 4 saat çalışmak çok çok yetersiz hiç çalışma daha iyi. Bunu canını sıkmak için söylemiyorum, sınava 2 ay kaldı artık kendini toparla hırslan daha çok çalış diye söylüyorum. Dershaneye de gideceksen hocaların yakasından düşme sürekli sor, bıksınlar senden artık kaçacak delik arasınlar

• Ben evde canım sıkılıyor diye dershaneye gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No dershane No cry

Çalışmaya başladıktan 1 ay sonra dershaneden ayrıldım evde daha verimli geçiyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

quote:

HERKES NE ÇOK BİLİYOR BE. KESİNLİKLE GİT. DERSANEDEKİ CİDDİYETİ EVDE YAKALIYAMAZSIN.

dershaneye gitmeseydim köpek gibi çalısıyodum ygs için başlarda , sonradan hocalara ayak uydurayım dedim daha iyi anlarım diye hiç bir şeyi iyi anladıgın yok daha cok zaman verip özdeşleşmen lazım derslerle . dershanede bile boş ders oldugu oluyor . verdiğim paralar haram olsun . İMAJ dershanesine gidiyorum kimseye tavsiyede etmem görürseniz fln yolunuzu değiştirin . edebiyat desen hoca kitaptan özetleyip veriyo . coğrafya fln da göösteriyorlar arada . sunum şeklinde ve sonuc aklında kalırsa kalır kalmazsa ayvayı yedin . tekrar etmek olsa amaç evde zaten bunu 7 24 yapacaksın sen neden oradasın peki ?

bence boş dershane olayı çevremdeki herkese de söylüyorum . kaç kere gitmiştim dershaneye hiç mantıgını anlayamamısım iilk defa görüyor ve idrak ediyorum beleşçilerin para kazanma mekanı resmen

+17

• quote:

Kesinlikle haklı.

Dersane ciddiyet ortamı oluşturuyor. İyiliğin için gitmelisin.

• Dersane pişmanlıktır. Onun yerine kahvaltını yapıp, uykunu alıp sistemli ve disiplinli çalışma ve haftada birkaç sefer sorularını sorabileceğin iyi bir özel hocan olması yeterli bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.