Şimdi Ara

Dershaneye gidip 3-4 saat çalışabilmek mi? Gitmeden 7-8 saat mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum salı çarşamba perşembe derslerimiz var.Açıkçası biraz koptum konulara yetişemedim körfez dershanesindeyim bilenler bilir artık 12. sınıf konuları başladı diğerleri bitti
    Gittiğim zaman13.30 -14.00 gibi evde olup yemek yemiş oluyorum sonrasında yatana kadar yani 23.00 a kadar falan 4 saat kadar çalışabiliyorum Sayısalım konuları yetiştirme telaşındayım
    Gitmezsem ortalama 7-8 saat çalışabiliyorum üstelik sabah 8 gibi başladıgımdan ilk 1-2 saat çok verimli geçiyor hissediyorum
    Ama dershanede de dersler geçiyor acaba nasıl yapmam gerekiyor gitmezsem iyice koparmıyım bir de gitmediğimde başka bir uğraşım olmadıgından bunalıyorumm bazen

• Hocam mutlaka git..Ben de mezunum orda ogrenmek baska..Bos zamanlarinda evde calis kutuphaneye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arada kaldim ne yapsam diye ?

• sistemin alt üst oluyor
    dershane hız kazandırır başka birşeye yaramıyor benden demesi
    prda calışmak başka maşka olmuyor ortam kaynamaya müsait hocalar desen zaten ders olmasın havasında
    orda hocayı dinleyeceğini uykunu al kahvaltını yap güzel güzel sakin kafayla dinle netten nedir yani aynı şeyleri adama tekrar tekrar anlattır
    sanki sınıfta anlatılınca kafana sokuyo hoca bilgileri hala anlamam bu dershanye gidenleri :) sanki 400 500 puan alacak sanıyolar
    400+ puan yapanlar için bence dershane zaten dershanelerde onlara özel ilgi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpool3838 -- 8 Nisan 2014; 21:30:18 >
  • Evde çalışmak herzaman iyidir.
  • ya varya aynen dersaneye gitmesem aynı ya ama bırakıcam az kaldı :D
  • Gitmeden daha çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar sıkıntıya nasil çare bulmaliyiz ? Mezun oldugumdan yani surekli evdeyim

• ben yazıldım ama gitmiyorum keşke hiç yazılmasaydım ygsden önce bıraktım zaten ondan öncede 1 hafta gittiysem iki hafta gitmiyordum bunda okulun olması dershaneninde kalitesiz olmasınında payı var ama en büyük neden zaman kaybı evde çalışmak en iyisi ama az zaman var diye kaydımı sildirmedim soru çözümü için kullanacağım para tümden boşa gitmesin
  • Saat öğle 2 ye kadar yemeğini yemiş oluyorsun ve sonrasında 11 e kadar sadece 4 saat mi çalışıyorsun? Ortadaki tek sıkıntı senin yeterli çaba gostermemen. O ara 6-7 saat çalışmalısın.

• Aynı durum bende de var. 3 gün dershane var. Gitmediğim zamanlar ben de daha çok çalışıyorum. Ama gitmemezlikte yapmak istemiyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Saat öğle 2 ye kadar yemeğini yemiş oluyorsun ve sonrasında 11 e kadar sadece 4 saat mi çalışıyorsun? Ortadaki tek sıkıntı senin yeterli çaba gostermemen. O ara 6-7 saat çalışmalısın.

şu soyledigin sucluluk duygusu yaratti ben de yarin hemen gidiyorum dershaneye

• ya bende dusundum basta
    ama cok kotu oluyor hem dershanede soru coz git hocana hemen sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Saat öğle 2 ye kadar yemeğini yemiş oluyorsun ve sonrasında 11 e kadar sadece 4 saat mi çalışıyorsun? Ortadaki tek sıkıntı senin yeterli çaba gostermemen. O ara 6-7 saat çalışmalısın.

+Yansekiz

• Ben keşke gitmeseydim diyorum

• bence dershane kadar insanın zamanını çalan başka bişey yok. Fırsatım olsa şimdi bırakırım. Evde çalışmak her zaman iyidir

• Eğer tm isen sadece matematik ve geometri derslerine gir ek olarak çözemediğin soruları çözdür edebiyat ve coğrafyayı evde çalışarak halledebilirsin dersanenin pek katkısı olmaz sorularını çözdürürsün orda zaten konu anlatmış gibi olur hoca ama eğer sayısalsan eksiğin çoksa git bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avant_garde -- 8 Nisan 2014; 23:12:07 >
  • HERKES NE ÇOK BİLİYOR BE. KESİNLİKLE GİT. DERSANEDEKİ CİDDİYETİ EVDE YAKALIYAMAZSIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeonur35

HERKES NE ÇOK BİLİYOR BE. KESİNLİKLE GİT. DERSANEDEKİ CİDDİYETİ EVDE YAKALIYAMAZSIN.

Sen cok biliyon burda tecrubeli insanlar yorum atmış kendi iraden yok diye baskalarinida suçlama .

• bende gitmiyorum 2 haftadır evde çalışıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.