Şimdi Ara

Dershaneye gitmeden derece yapan mezun var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hepımız hayllerımız ıcın ugrasırız ama bazılarımız ona ulasmadan tamam demez gıbı dusunun
  • JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    İnşallah ya bu sene kazanacakmışım gibi kasayım, olmazsa bir kez daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa sen dereceye giremezsin bu sene daha kaç gün varken bitirmişssin kafada ha insallah girersin ona bişey demiyorumda gün gelicek ya bırak zaten ben mezuna kalmayı düşünüyorum smdi calismasamda olur diyeceksin.inşallah yaşamazsın bunları
  • Bende bu sene o kişi olmak için uğraşıyorum. Geçen sene ne bulduysam gittimdersane, kurs, ders vb hiçbir faydasını görmedim. Aşırı yorgunluk ve üstüne ödenen bir sürü para... Geçen sene eve sadece uyumaya gidiyordum bu sene fulltime evdeyim bakalım neler olacak

• Sen hatayı basta yapıyorsun öküz gibi calisip elinden geleni yapacaksin olmazsa haziranda düşünürsün mezunu bende 90 civari yapiyorum hedef Itu pc 7 8 k ama elimden geleni yapicam sonuna kadar ugrasicam olmazzsa bakarim bi yoluna sen önce kendine güven daha 7 ay var 7 ay unutma burdada bosa vakitleeini harcama boyle konular açarak hadi iyi calismalar( inancini kaybetme)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    İnşallah :)

• Kutarga K kullanıcısına yanıt
    Hedefim çok yüksek ya o yüzden mezuna kalmayı düşündüm yoksa hiç istemiyorum :/

• cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    Yapamadığın soruları ne yapıcaksın?

• Soru çözüm grupları ve çözümlü kitaplar kullanıyorum. Ek olarak çevremde akrabalarımda çok fazla öğretmen var onlarda yardımcı oluyor yapamadıklarıma

• Hocam niye olmasin daha 4,5 ay var. Atalarimiz kurtulus savasinda neler neler yaptilar biz su kucucuk sinavi kazanamayacak miyiz? Hem bizim hedefimiz sinavi kazanmak mi otesi yok mu bizim yapacagimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.