Şimdi Ara

Dershaneye gitmeden derece yapan mezun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershaneye gitmeden derece yapan mezun var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• var hatta bırı arkadasım mezun senesınde dershanesız 317ncı oldu hamda mezun senesınde derece yapanlar oluyor ama cok az kısıler
  • Hocam aynı derdi paylaşıyoruz ben de bunu merak ediyorum cevaplanırsa çok sevinirim. istediğim yer için derece yapmam şart ama özel dersle olur mu diye karar veremedim. şimdi makul bir fiyata dershane bulduk sorularımı bol bol sarabileceğim yer var yarın yazılacağım özel derse ihtiyacım olursa da gideceğim ama tabi ilk önce internetten halletmeye çalışırım. ailem sıkıntıya girecek fakat kazanmam lazım yoksa daha çok sıkıntıya girer benden dolayı.Allah yardımcımız olsun :)
  • congratulatıons C kullanıcısına yanıt
    mf ise bravo
  • Yapabilirsin kullanıcısına yanıt
    ben aslında mezun değilim 12 yim. netlerim 75. hedef 5k bu sene olmayacak. ama yine de çok iyi çalışıp seneye derece yapmak istiyorum
  • Hocam kendinizi çok sartlandiriyorsunuz.

Su olmasa olur mu bu olmasa olur mu?Neden olmasın ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senorita_Gaia

mf ise bravo

MF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yapamadığı soruları falan ne yapıyordu ki biliyor musun? sürekliliğinin nasıl korudu? 12 iken kaç k olmuştu?
  • AYNI OKULDAYDIK OKULUN WHATSAPP SORU COZUMU YAPILAN SADECE OKUL OGRENCILERININ GIREBILDIGI 24 SAAT AKTIF SORU COZUM YAPILAN GRUBU VAE ORAYA ATIYOR AYRI OLARAK OZEL DERS ALIYORDU 12 DE 4728
  • ARKADASLARIYLA KUTUPHANE DE ORTAK GRUPCA GIDIP CALISIYORLARDI
    4728 den mezuna mı kalınır bi gidin ya
  • Şimdiden mezuna kalmayı sakın düşünme çok pişman olursun

• yaptığım net 75. yapmam gereken 150. nasıl düşünmeyim? zaten salıcam demiyorum ki seneye derece yapabişlmem için bu sene de kasmam gerek
  • Aklında mezuna kalma fikri olduğu zaman nisan mayısta gayette salarsin bi de kendini sartlandirma illa yok 5k yok derece diye tercih zamanında keşke yazıpta gitsem diceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giordano Bruno -- 31 Ekim 2016; 23:30:49 >
  • İşte onu diyom aklımda mezuna kalma Nasıl olmasın 75 Den 150 ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM SIZE YALAN SOYLEYECEK HALIM YOK HATTA SIZE 4K YERINE KUSURATA KADAR YAZDIM
    NORMAL INSANLARA GARIP GELEBILIYOR FAKAT BAZI INSANLAR BUNU BASARISIZLIK GORUYOR TEKRAR HAZIRLANIYOR
    Yanlis anladin sana yalan soyledin demedim. o arkadasina cok sasirdim. buyuk bi mallik bu

• Tamamdır sorun yok
  • geçen yılda forumda 400 yapan vardı dershaneye gitmeden.
  • 5 k için 150 netmi gerekiyor :D 120 yapsan yeterli 2 ay sıkı calismayla ygsde 120 yaparsın 75 ten.sonra biraz daha kısman lazım kendini ne bileyim günlük 5 saat dinleniyorsan 2 saat dinlenicen falan.lysde zorlayacaksın şansını daha kaç gün var hani 5k garanti demiyorum ama adam gibi çalışırsan neden olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.