Şimdi Ara

Üniversiteyi 3 senede bitiren zeki ve çalışkan insanlar var mı bu sitede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.osymkilavuzu.com/universite-3-yilda-bitirmek-detaylari-2018/

Arkadaşlar gittiğiniz üniversite eğer ki size üst sınıftan ders alma hakkı tanıyorsa ve yaz okulundan üstten ders alma hakkınız varsa üniversiteyi 3 yılda bitirebiliyorsunuz. Toplamda 240 krediyi doldurmanız lazım. İlk sene 30+30 alabiliyorsunuz. Etti 60 kredi. Kaldı geriye 180 kredi. 2. sene 45+45 kredi alabiliyorsunuz üstten ders. 90 kredi yaptı. Kaldı geriye 90 kredi. 1. sınıfın ve 2. sınıfın yaz okullarında 3 er ders alıp verseniz.15+15=30 kredi yapıyor. Kaldı geriye 60 kredi.3. sınıfta da bu 60 krediyi bitirirsiniz rahatlıkla. Kaldığınız ders olursa da yaz okuluna kalmadan önce 3 ders sınavları yapılıyor. Ordan verirsiniz. Yani 3. sınıfın sonundaki Haziran ayının başında mezun olabilirsiniz.

Eğer ki ailem istemediğim bölümü bana zorla yazdırmasaydı, bir an önce evden çıkmak için 3 yılda okulu bitirirdim. 4 üzerinden 3 ün üstünde bir ortalama yaparak ve üstten dersler alarak okulu bitirebilirdim rahatlıkla. Günde 3 saat düzenli olarak ders çalışsam bunu yapardım. Daha fazla değil. Üniversitedeki dersler + 3 saat ders çalışma. Günde 3 saat düzenli ders çalışma ile bu başarılabilirdi.

Neyse bundan sonrasını böyle yapıp başaracağım. Dgs ile 4 yıllık bölüme geçtikten sonra 3 üzeri ortalama ve üstten dersler alarak 1.5 yılda bölümü bitirmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.