Şimdi Ara

dershaneye gitmeyen hem 12 hem tyt hem ayt çalışmaya çalışan biriyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler bu forumda çok tecrübesi olan var biliyorum, uzun zamandır bu forumu okuyodum bazı sıkıntılar iyice büyümeye başlayınca tavsiyelerinizi almak için geldim.genel sorunum geç kaldığımı düşünüyor olmam, tyt de bitirmediğim bir sürü konu var üstüne 11.sınıf tekrar etmediğim için 11 konularını da unuttum. şuan 12 nin matını sağlam tuttum, kimya ve biyoloji de tam, fiziğe hiç başlamadım. bugün okul genelinde tyt denemesi olduk daha önce 1 ay önce bir deneme yapmıştım, okulda olduğumuz denemede 60 net yaptım ama matematikte işaretlediğim soru sayısı 16. matematik sorularına bakamadım bile üstelik hakkında hiç fikir sahibi olmadığım konular var. polinom, permütasyon kombinasyon olasılık gördüm mü kaçıyorum. sizce şuan da nasıl bir konu sıralamasında gitmeliyim? aralık ayına kadar tyt bitirmek istiyordum, bekir avşarı izliyorum adam alesi vs en geç aralığa kadar çözmelisiniz diyor. herkesin çalışması bir değil biliyorum ama insan strese girmiyor da değil. daha fazla uzun olmaması adına aşağıya matematikte belirlediğim konu sıralamasını yazıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

• 1 kasıma kadar çarpanlara ayırma bitirmiş olucam aynı zamanda aynı süreçte fonksiyonu da beraber götürmeye çalışıyorum. daha sonrasında şöyle bir sürece böldüm;
    1 hafta- problemler
    2 hafta- permütasyon kombinasyon olasılık
    1 hafta- mantık kümeler
    1 hafta- polinom
    1 hafta- ikinci dereceden denklemler
    ve sonra da parabol çalışmayı düşünüyorum bu programa göre tyt matematiğim aralık ayında 2.hafta civarında bitmiş oluyor. sizce bu süreçte bundan sonra her hafta 1 tyt denemesi atmalı mıyım?
  • Bu Mobil Uygulamayı Önerebilirim Konular Basit Bir Şekilde Anlatılmış.
    play.google.com
    TYT Matematik Formülleri - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teknoenes.tytmatematikformulleri
    (Bedava Fakat Bütün Konular Açık değil)
    play.google.com
    TYT Matematik Formülleri Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teknoenes.tytmatematikformulleripremium
    (Bu Da PRO Sürümü Yani bütün konular Açık ve Reklamsız)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.