Şimdi Ara

Dershaneye gitmiyorum, çok şey kaybediyor muyum? (Arkadaşlar yorum yazmaktan çekinmeyin lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
6
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Core21

quote:

Orijinalden alıntı: Dobrosko

En yüksek sınıftaydım ona rağmen böyleydi. Zaten 12. Sınıfım okulda hocalar çözemediğim sorularda yardımcı oluyor.

12. sınıf isen ve proje sınıfındaysan tamamdır zaten. Özel hoca gibi yardımcı olurlar sana. Konu şuanda mezunlar için olunca mezun sandım seni de.

Zaten hocaların haberi yok henüz.ayrılmadım ama gitmiyorum soru sorarım ara sıra denemelere girerim. duysalar tepki gösterirler ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dershaneye giden bazısına göre kazandın bazısına göre kaybettin
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ki tek bildiğim şey 10. sınıfta uğura kayıt olmustum tam hatırlamıyoum ama ayrılmak istedim kayıt olurken 3den 2 ye düştüyseler ayrılırken 2 yerine 3 göstermişlerdi hiç para geri alamamıstık hatta para istediler düşün :D ondan sıkıntı olabilir biraz tabi belki değişmişde olabilir bu olaylar 3 sene önceydi bu.. Ondan bende sınavlara girip etütlere gidiyorum arada ama bi yandanda para gidiyor ona üzülüyorum napcaz bilmiyorum
  • 4 senede ogrendigimi 1 senede ogrendim. Bana cok yarari oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler beyler, içim rahatladı diyebilirim.
  • Dersane olmasa çok daha stresli olurdum. Dersaneye giderek rahatlıyorum ben çünkü. Sınıf ortamı , hocalar ... Gerçekten beni çok rahatlatıyor. Çok çok önemli bir yere sahip dersane benim için. Tabi ki oraya eğlenmek için gitmiyorum sadece. Fakat çok eğleniyorum dersanede. Dersane candır.
  • Kardeş hiç birşey kaybetmiyorsun aksine kazancın var.Al konu anlatım ve soru bankası kitaplarını otur çalış.Bütün gün senin.İnternettede konu anlatım videoları var . . . Temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

bilmiyorum ki tek bildiğim şey 10. sınıfta uğura kayıt olmustum tam hatırlamıyoum ama ayrılmak istedim kayıt olurken 3den 2 ye düştüyseler ayrılırken 2 yerine 3 göstermişlerdi hiç para geri alamamıstık hatta para istediler düşün :D ondan sıkıntı olabilir biraz tabi belki değişmişde olabilir bu olaylar 3 sene önceydi bu.. Ondan bende sınavlara girip etütlere gidiyorum arada ama bi yandanda para gidiyor ona üzülüyorum napcaz bilmiyorum

hass ya bende uğurdayım bilmiyorum biraz hocalara soracam senet verme konusunda tutumu ne dersanenin filan

hiç içim çekmiyor artık dersaneye devam etmeyi

• Rubai R kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam sor yinede ben bireye gidiyorum bu sene bilmiyorum ayrılmsam ne olur para drumları ondan hiç sormadım hocalarda bilmez büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 10 Aralık 2013; 13:29:57 >
  • 9, 10'da dershaneye gitmedim, tamamen ezberci ve günü kurtarmaya yönelik çalıştım. 11'de gittim geometrim düzeldi. 12'de bir daha gittim bütün derslerim düzeldi.
  • Merhabalar;

hocam açıkçası bende gitmiyorum.İnternetten çalışıyorum.
    FemÖzele gitmiştim lise 4 te.Çok çok iyi.Değerini bilemedim.

Şimdi, ünvi bıraktım tekrar başlıyorum
  • up
  • cok sey kazanirsin zaman gibi verimli calisirsinhem ben son senengitmedim onun icin diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lysyi boşlamayın derdi birileri hatırlatayım dedim sadece dershane çok da büyük bir eksiklik değil dostumhatta belkide "eksiklik" değildir de diyebilirm.
  • dershaneye 2 yıl gittikten sonra hele benim gibi biri için tam bir eziyet haline geliyor. ne lise ne dershane arkadaşlarla muhabbeti geçse içim bayılıyor. birde mezunken sabahın köründe kalkıp gideceğim o kadar mesafeyi? dershane tamamiyle sürü psikolojisidir. insan bu çok önemli sınav sürecini riske atmak istemiyor. dershane gibi büyük bir tercihi bırak defter tutup tutmamaya karar veremedim. kaç defa başladım geri bıraktım. ben defteri gereksiz buluyordum. tüm sınıf harıl harıl yazıyordu. insan kendini tuhaf hissediyor. dershanede öğretilen bilgiyi internetten veya konu anlatımından bulursun. şöyle düşün o konu anlatımlarını yazanlar o dershanelerin ülke çapındaki en iyi hocaları. dershanenin faydası soru çözümündedir. gerisi onca parayı hakediyormuş gibi gözükmek için uydurulmuş zırvalıklar
  • evet soru cozumunden baska bir yarari yok iyi bi ogrenciysen hatta o soracagin sorularn da faydasi yoktur gereksizdir cogu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

up

0-100 arası bir "öğrenci skalası"nda sen kaçıncı sıradasın?

80 üstü isen kendini disipline eden biri olduğundan dershaneye gitmen gerekli değil, kendin daha verimli olursun...

40-80 arası isen gideceğin dershane kalitesi öne çıkıyor, üst düzey bir dershane seni ciddi ileri taşır, vasat bir seçim ise ya aynı kalırsın yada gerilersin...

0-40 arası ise sınava girmen bile anlamsız, (kazandığın bölümü bitirdiğinde işsiz kalacaksın) onun yerine mezuna kalıp önündeki iki yılda 60-70 e çıkmaya uğraş...

Şansın bol olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

dershaneye 2 yıl gittikten sonra hele benim gibi biri için tam bir eziyet haline geliyor. ne lise ne dershane arkadaşlarla muhabbeti geçse içim bayılıyor. birde mezunken sabahın köründe kalkıp gideceğim o kadar mesafeyi? dershane tamamiyle sürü psikolojisidir. insan bu çok önemli sınav sürecini riske atmak istemiyor. dershane gibi büyük bir tercihi bırak defter tutup tutmamaya karar veremedim. kaç defa başladım geri bıraktım. ben defteri gereksiz buluyordum. tüm sınıf harıl harıl yazıyordu. insan kendini tuhaf hissediyor. dershanede öğretilen bilgiyi internetten veya konu anlatımından bulursun. şöyle düşün o konu anlatımlarını yazanlar o dershanelerin ülke çapındaki en iyi hocaları. dershanenin faydası soru çözümündedir. gerisi onca parayı hakediyormuş gibi gözükmek için uydurulmuş zırvalıklar

teşekkür ederim yorumunuz için

• Dostum sana tavsiyem dershanedeki denemelere yine de gitmen, ve kendi sıralamanı görerek kendini sistemli birşekilde düzenli olarak ölçmen. Bunun yanında farklı kaynaklardan soru çözmen önemli. Bunun için de SoruSana diye bir mobil uygulama var, millet çözemediği sorularını paylaşıyo güzel baya ortam, ordan milletin çözemediği bi sürü farklı kaynak var, mutlaka faydalan, bedava ne de olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djenk -- 17 Aralık 2013; 23:22:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.