Şimdi Ara

Dershaneye gitmiyorum, çok şey kaybediyor muyum? (Arkadaşlar yorum yazmaktan çekinmeyin lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
6
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.sınıfım, Dershaneye bu sene kendi isteğimle gitmemeye karar verdim.. Tabi arada şöyle düşünüyorum; "Acaba dershane bana çok şey katar mıydı şimdiye kadar vs.." gibi.. Dershaneye giden veya gitmeyen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBA0C49E5 -- 9 Aralık 2013; 21:06:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

12.sınıfım, Dershaneye bu sene kendi isteğimle gitmemeye karar verdim.. Tabi arada şöyle düşünüyorum; "Acaba dershane bana çok şey katar mıydı şimdiye kadar vs.." gibi.. Dershaneye giden veya gitmeyen arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.. Teşekkür ederim.

ben kayıtlıyım haftada 15 ders var. ben 2 haftadır sadece 3 derse girdim. bizi sallamıyorlar ödg yi m1 i sallıyorlar sanırım. hatta ödg ve m1 de gelmiyor adıyamanda dersane cilik bitmiş
  • Kaybetmenin aksine çok şey kazandığımı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Kaybetmenin aksine çok şey kazandığımı düşünüyorum.

Ne gibi örnek verir misiniz?
  • Dersane her şeyden önce sistemdir, sistemli olmak da başarı getirir düşüncesindeyim.
    Kendini disipline edemeyenlere çok faydası oluyor dersanenin.. Bana da çok faydası oluyor mesela..
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Sayarmısın ne kazandıklarını
  • disiplinli isen bence kaybın olmaz hafta sonu mesea 7de kalkıp ders calısabilirmisin ben savas cıksa kalkamam :D disipline ediyor dershane beni onun dısında bi faydası soru cözumu oluyor konuları evdede calısabliirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence dershane mezunlara kesinlikle fayda sağlar.
    Ben 12.sınıf olduğumdan, okul + dershane olunca dershaneyi çekemiyorsun belli bir süre sonra.
    Eğer hocaların da motive edici tipler değilse(kesinlikle değil) tam kopuyor ip.
    Benim düşüncelerim bunlar aslında dershane değilde sorularını seri çözücek hocalar olsa mesala iyi olur.
    Etüt merkezi gibi biryer benim işimi görürdü.
    Ama sen nasıl düşünürsün bilmiyorum.
  • Teşekkürler beyler
  • Ben geçen hafta bıraktım kardeş. Çok da memnunum halimden kendim çalışıyorum artık bazen arkadaşlarımla beraber. Tek kattığı şey kaynakları ve deneme sınavları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dobrosko

Ben geçen hafta bıraktım kardeş. Çok da memnunum halimden kendim çalışıyorum artık bazen arkadaşlarımla beraber. Tek kattığı şey kaynakları ve deneme sınavları.

Neden bıraktığınızı da yazarsanız sevinirim.
  • Konular çok yavaş ilerliyordu sınıf çok gevezeydi ve diğer sınıflarında seviyesi düşük başka sınıfa geçmeyi düşünemedm o yüzden. Vaktimi alıyordu dersanede bir konu en az 2 derste ancak bitiyor + 1 derste soru çözümü. Vakit kaybı ben evde kendi kendime daha verimli çalıştığımı düşündüm ve bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Kaybetmenin aksine çok şey kazandığımı düşünüyorum.

+∞
  • quote:

Konular çok yavaş ilerliyordu sınıf çok gevezeydi ve diğer sınıflarında seviyesi düşük başka sınıfa geçmeyi düşünemedm o yüzden. Vaktimi alıyordu dersanede bir konu en az 2 derste ancak bitiyor + 1 derste soru çözümü. Vakit kaybı ben evde kendi kendime daha verimli çalıştığımı düşündüm ve bıraktım.

Anlaşılan proje sınıfında değilsin. Yanlış anlam küçümse anlamında söylemiyorum.

Sizin sorununuza gelince, mezunlar 12. sınıflara göre daha azdır dersanelerde. Yani dersanede mezunsan proje sınıfda olmalısın yoksa diğerlerinde dersler biraz daha yavaş ilerliyor. Bu doğru ama mezun sınıfların konu sıkıntısı olmadığı için bunun da çok bir önemi çok yok. Proje sınıfında olursan da sana çok ama çok şey katıyor. 12. sınıflarda ise zaten hemen hemen tüm sınıflara özen var. (Benim gittiğim dersanede öyle)

Birde yapamadığın soruları kime soruyorsun ? Şuanda sen zaten mezunsun artık konu eksiğin yok sayılır. Çalışma planın soru çözme üzerine olmalı. Çözdüğün soruları zaten çözmüşsündür ama çözemediklerini de sormadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Dersane bunu sağlıyor.

• En yüksek sınıftaydım ona rağmen böyleydi. Zaten 12. Sınıfım okulda hocalar çözemediğim sorularda yardımcı oluyor.

• ya keşke bırakablsem diyorum ben bir tm mezunuyum kaydolurken lys sağlam olsun diye kaydoldum sonra behzat hocayı tanıdım artık bi gram isteğim yok dersaneye acaba senetleri geri verirler mi tek merakım bu? (2 bin toplam ücretiydi 500 ödedim bi 300 500 daha verip kurtulabilir miyiz?)
  • Bende 2 haftadır gitmiyorum dershaneye evde daha iyi çalışıyorum çünkü dershanede ipin ucunu koparmıstım yeitşemiyordum ve dersler verimsiz geçiyordu... Evde çalışıyorum daha verimli mezunum.. Artık sınavlara ve arada bir etüte gidiyorum o kadar. Ayrılmayı dusundum senet oldugu için daha fazla masraf çıkarırlar diye düşündugumden cesaret edemedim bende :D 600 lira ödedik suana kadar 2bin ödemeli
  • quote:

En yüksek sınıftaydım ona rağmen böyleydi. Zaten 12. Sınıfım okulda hocalar çözemediğim sorularda yardımcı oluyor.

12. sınıf isen ve proje sınıfındaysan tamamdır zaten. Özel hoca gibi yardımcı olurlar sana. Konu şuanda mezunlar için olunca mezun sandım seni de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Bende 2 haftadır gitmiyorum dershaneye evde daha iyi çalışıyorum çünkü dershanede ipin ucunu koparmıstım yeitşemiyordum ve dersler verimsiz geçiyordu... Evde çalışıyorum daha verimli mezunum.. Artık sınavlara ve arada bir etüte gidiyorum o kadar. Ayrılmayı dusundum senet oldugu için daha fazla masraf çıkarırlar diye düşündugumden cesaret edemedim bende :D 600 lira ödedik suana kadar 2bin ödemeli

aynı durumdayız hocam ben de bi üst mesajda yazmıştım bi çözümü yok mu bunun ?
  • Bence kayıptan çok kazancın var. Bu kazançlardan en önemlisi zaman bence.. Ben okula gider gibi yoruluyorum bir de. Hem imkanın da çok internetten dinleme gibi.. Sadece çözemediğin soruları sorma sıkıntın olur. Dershanelerin denemelerine de kayıt olursan dershaneye gidenlerden daha iyi olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.