Şimdi Ara

Dersten kalma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bu sene 1. sinifim makine muhendisligi okuyorum. Diyelim 2 dersten hic devamsizlik yapmamama ragmen sinavindan dusuk alarak kaldim. O dersi vermem icin tekrar derslere katilmak zorunda miyim yoksa sadece sinavina girerek gecebiliyor muyum ?(Orn. Matematik ve kimya dersleri)

Diger sorum ise: kaldigim dersleri ne zamana kadar verebilirim ? Ornegin 1. siniftan dersim kaldiysa 3. siniftan ders alamam vb. gibi bir kural var mi ? Yoksa o dersi 4 sene boyunca herhangi bir sinavda verebilir miyim ?

Aydinlatirsaniz sevinirim arkadaslar henuz ilk senem oldugu icin kafam karisti okulun sitesinde de pek bilgi bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim bildiğim kadarıyla; eğer bir dersten devamsızlık sıkıntın olmadan not yüzünden kaldıysan o dersi bir daha aldığın zaman hocana transkriptini götürüyorsun ve ben bu dersi 2. kez alıyorum diyorsun. Ondan sonra sadece sınavlara girsen yeterli ister derse gir, ister girme.Ama bazı hocalar gıcıklık yapıp derse gelmek zorundasın diyebiliyormuş. 2. soruna gelirsek şimdi şöyle Bazı dersler ön koşulludur. Mesela tamamen atıyorum. Fizik1 'i vermeden Fizik2'yi alamazsın diyorsa okul, senin fizik1 i bir an önce vermen lazım ki okulun uzamasın. Ama benim bildiğim ön koşulu olmayan dersleri istediğin zaman verebiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devamsızlıktan Kalmak ve GNO
    geçen yıl açıldı
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.