Şimdi Ara

Dertliyim beyler konu lys..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler size derdimden bahsetmek istiyorum.
    Ygs 1 den 205
    Ygs 2 den 240 puan yaptım
    ilk 300 bin içindeyim..
    Lys konularından hiç bir şey bilmiyorum açık konuşayim.(Ama matematik yeteneğim fena değildir)
    25 günden az bir zaman kaldı lys matematik sınavına.Tekrar açık konuşmam gerekirse ygs puanımı öğrendikten sonra göçtüm hiç bir şey yapamasım gelmedi ve lysden daha kitap açmadım şu zamana kadar.
    Asıl sormak istediğim
    Bursada yaşıyorum ve uludağ üniversitesinde biyosistem mühendisliği istiyorum.(nedeni ailem mühendis olmamı istiyor bende gözlerini boyamak okiyim bitsin gerisi kolay modundayım.Mühendislik yazarsam eğer bana fender gitar sözleri var.. :/ )
    bu sene fen bölümünden sınava gireceklerin sayısı 300 bin civarı.Ve duyduysanız da ygs de başarısız olanların sayısı %60 ı bulmuş..
    (ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ TABAN PUANI taban puan:359,097 başarı sırası:117,000)
    artık daha fazla tahamülüm kalmadı bir sene daha ailemle yaşayıp dershaneye gitmeye (İlk defa üniversite sınavına giriyorum bu arada)
    Sizce kasmaya başlarsam kazanma şansım nedir?olur mu?yoksa hiç hayal kurmiyim mi?
    Eğer şansım varsa da ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım bana bir yol gösterin lütfen
    Ondan 1 hafta sonrada fen sınavı var
    Lütfen Yardım edin beyler çok kötü hissediyorum...

• herşey mümkün
  • Dostum MF tüm konular 25 günde bitirilebilir. Kasman lâzım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senden daha iyi durumdayım fakat ben de umutsuzum gelecekle ilgili.odtu bilgisayar istiyorum gelmeyecek bence,insaat yazacağız artık.ama nacizane bir tavsiye vereyim su önümüzdeki günleri cok çalışarak geçirirsen ilk 100k ya girebilirsin bence

• ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım?
    Nereden başlamalıyım?
    Önerebileceğiniz güzel kitaplar var mı?
    İnternetten konu anlatımları indirdim onları çalışıcam ama yetmiyecek gibi soru bankası konu anlatımlı kitap ne önerirsiniz?
    Nasıl bir yol izlemeliyim?

Cidden şuan vahim durumdayım beyler lütfen yarım edin
  • Sana Özet konu anlatım lazım,fdd onerebilirim ve 3 hamlede lys yi al testleri de ordan çöz fdd de test sayısı fazla cunku yetişmez.

• bak bu fenerli arkadaş birşeyler biliyor dinle onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR NETLER [ANA KONU]
    3 ay önce açıldı
    arkadaşlar ayt kimya zor mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karakök mat 2 kitabını tavsiye ediyor musunuz ? ben ygs için olan kitaplarını beyenmiştim..
  • Sakın sana ümit verdiğimi sanma.Senden kötü kaç bin kişi vardır buna emin ol.İster çalış,ister çalışma karar senin.Mezuna kaldığında çalışma vaktin bol olur ama psikolojisi zordur biraz.

Seneye kalacaksan bile şimdiden çalışmaya başla,yok yaz geçsin, yok dershane başlasın, yok haftasonu olsun , yok şu hafta yatayım diğer hafta çok sıkı çalışacağım deme.
  • Dostum seneye düşünmüyorum bu sene olması için neler yapmam gerektiğini soruyorum ve gerçekten bu sene yapmam çok önemli benim için.Çünkü dediğin gibi seneyi düşünürsem o moda girerim tanıyorum kendimi.Ve çok problem yaşıyorum ailemle arkadaşlarımla kendi içimde, kazanıp gitmem gerekiyor artık sıyrılmak istiyorum :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.