Şimdi Ara

((((DERYAYI SEVİYORUM))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar kendi hayatımdan bahsetmek istiyorum benim derya adında bir kız arkadaşım var.Yaşım 19 ben kayseride kalıyorum derya ise kayserinin bir köyünde kalıyor.Birgün cep telefonumda evvel zamandan önce bir numara vardı bunu ben X olarak kaydetmiştim birgün intr kafeye gittim ve turkcelin web mesaj celden buna msj çektim tanışalımmı diye kim oldunu bilmiyorum sadece kız oldunu biliyorum sonra gece mesaj geldii sen kimsin diyee neyse tanıştım bana neden tanışmak istedini filan sordu gün geçtii birbirimizi daha iyi tanıdık ama bunların hepsi cep telefonundan oluyordu mesaj cagrı bazende arıyorduk birbirimizi neyse birbirimizi çok sevdik bu olaylar yazın oldu temmuz ayında neyse iyice açıldım deryaya karşı sonra birgün bunların kayseride salonda dügünleri varmış beni hemen aradı ben kayseriye geliyorum adresi verdi salonun çok heycanlıyım süslendim püslendim salonun yolunu tuttum kimseyi tanımıyorum yabancı bir kişinin dügünü ister istemez yabancılık çektim sonra bu arada derya ile mesajlaşıyoruz nerdesin falan sonra ben dedim dügün salonunun kapısının önünde içeri giremiyorum dügünde başladıı sonra dışarı 2 tane kız çıktı ben tanımadım tabiii bana baktılar etrafa baktılar girdileri içeriye sonra pip pip mesaj geldii benii tanımadınmı o bendimm bende tanımadım dedimm sonraa salona girdim millet ucuyoo oynayan oynayana salon kalabalık deryayı arıyorum yokk sonra genelde salonda arka masalar dolu olur oraya oturdum neyse ikramlarım geldi yedim içtim sonra gördüm derya yanıam geliyor heycan bastıı benii tabii yanımdan geçti konuşamıyoruz çünküü babası annesi var gözleri kızının üzerindee neysee salon daa bitti akşam evlemize döndük o köyüne ben evimee gün oldu devran döndüü derya istanbula gitti eylül ayıı sonraa 2 hafta olduu pip pip mesaj geldii Muammer ben sözlendimm ben kafaları yedim gece gündüz aglıyom biryandan ise mutluluklar diliyorum.Ben biraz düşündüm kendi kendime nasıl sözlenir falan daha yaşıda uygun degil bu arayı anlatmak istemiyorum biraz tartıştık işte sonra sözlenmedigini söyledi bana ben iyice kafayı yedim bana neden yalan söyledin dedim Bana sunu dedii YA Muammer biz görüşemiyoruz millet sevgilisiyle sinemada cafede geziyor konuşuyor dedi biz ise dediii sıkıldım Muammer dedi görüşemeyiz dedii gelemem ben köyden dedii 30km kayseriyee ailemden izin alamıyorum dedi falan şuan aynıyızz derya bunalımdayım diyor seni çok seviyorum Muammer diyor ama inanki telefondan herseyden sıkıldım diyoo bence bir yandan lafı banada vuruyor anlamıyorum birazdaa şuannn mesajlarıma cevap vermiyorr Bu hikayemi okuyan okuyucularıma sevgilerimi sunarım allah kimseye aşk acısı yaşatmasın yorumlarınızı bekliyorum

• gereksizlere bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muammer38

Selam arkadaşlar kendi hayatımdan bahsetmek istiyorum benim derya adında bir kız arkadaşım var.Yaşım 19 ben kayseride kalıyorum derya ise kayserinin bir köyünde kalıyor.Birgün cep telefonumda evvel zamandan önce bir numara vardı bunu ben X olarak kaydetmiştim birgün intr kafeye gittim ve turkcelin web mesaj celden buna msj çektim tanışalımmı diye kim oldunu bilmiyorum sadece kız oldunu biliyorum sonra gece mesaj geldii sen kimsin diyee neyse tanıştım bana neden tanışmak istedini filan sordu gün geçtii birbirimizi daha iyi tanıdık ama bunların hepsi cep telefonundan oluyordu mesaj cagrı bazende arıyorduk birbirimizi neyse birbirimizi çok sevdik bu olaylar yazın oldu temmuz ayında neyse iyice açıldım deryaya karşı sonra birgün bunların kayseride salonda dügünleri varmış beni hemen aradı ben kayseriye geliyorum adresi verdi salonun çok heycanlıyım süslendim püslendim salonun yolunu tuttum kimseyi tanımıyorum yabancı bir kişinin dügünü ister istemez yabancılık çektim sonra bu arada derya ile mesajlaşıyoruz nerdesin falan sonra ben dedim dügün salonunun kapısının önünde içeri giremiyorum dügünde başladıı sonra dışarı 2 tane kız çıktı ben tanımadım tabiii bana baktılar etrafa baktılar girdileri içeriye sonra pip pip mesaj geldii benii tanımadınmı o bendimm bende tanımadım dedimm sonraa salona girdim millet ucuyoo oynayan oynayana salon kalabalık deryayı arıyorum yokk sonra genelde salonda arka masalar dolu olur oraya oturdum neyse ikramlarım geldi yedim içtim sonra gördüm derya yanıam geliyor heycan bastıı benii tabii yanımdan geçti konuşamıyoruz çünküü babası annesi var gözleri kızının üzerindee neysee salon daa bitti akşam evlemize döndük o köyüne ben evimee gün oldu devran döndüü derya istanbula gitti eylül ayıı sonraa 2 hafta olduu pip pip mesaj geldii Muammer ben sözlendimm ben kafaları yedim gece gündüz aglıyom biryandan ise mutluluklar diliyorum.Ben biraz düşündüm kendi kendime nasıl sözlenir falan daha yaşıda uygun degil bu arayı anlatmak istemiyorum biraz tartıştık işte sonra sözlenmedigini söyledi bana ben iyice kafayı yedim bana neden yalan söyledin dedim Bana sunu dedii YA Muammer biz görüşemiyoruz millet sevgilisiyle sinemada cafede geziyor konuşuyor dedi biz ise dediii sıkıldım Muammer dedi görüşemeyiz dedii gelemem ben köyden dedii 30km kayseriyee ailemden izin alamıyorum dedi falan şuan aynıyızz derya bunalımdayım diyor seni çok seviyorum Muammer diyor ama inanki telefondan herseyden sıkıldım diyoo bence bir yandan lafı banada vuruyor anlamıyorum birazdaa şuannn mesajlarıma cevap vermiyorr Bu hikayemi okuyan okuyucularıma sevgilerimi sunarım allah kimseye aşk acısı yaşatmasın yorumlarınızı bekliyorum

• anlamadım nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muammer38

anlamadım nasıl
    arkadas buyuk bı heyecanla yazmıs 2 tane cok güzel yorum gelmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArvaLaTSe

arkadas buyuk bı heyecanla yazmıs 2 tane cok güzel yorum gelmıs

Alıntıları Göster
    Olabilir bende gökçeni seviyorum.
  • quote:

anlamadım nasıl
    adam yeni yaa hemen banlayın sizde hee afferin
    dostum ben bi ara okurum sonra yprum yaparım yazı çok uzun
    benim kızlar bekliyo msnde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Birbirimizi çok seviyorduk...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam olduu dalga geçmeyiniz lütfenn olamazmıı??
  • quote:

tamam olduu dalga geçmeyiniz lütfenn olamazmıı??
    Muammer kardeşim seni çok anlıyorum ben de yıllarca uzak diyarlarda kızlarla çıktığım ve özlem çektiğim oldu. Ama Allah'tan şu an çok yakın olduğum bir kızla beraberim. Merak etme hepsi geçecek dostum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Muammer38

dalga geçmiyoruz, sadece konu gereksiz diyorum.(kendimce)

öyle konular açılıyorki , bu konuda biraz onların benzeri oldu.Gına geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

adam yeni yaa hemen banlayın sizde hee afferin
    dostum ben bi ara okurum sonra yprum yaparım yazı çok uzun
    benim kızlar bekliyo msnde

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşım yazını sonuna kadar okudum.Bende netten bir oyun sitesinden tanışmıştım sevdiğim kızla.İlk tanışmamız biraz çetrefilli olmuştu.Sonuçta senin gibi zaman geçtikçe birbirimize ısındık.Aramızdaki mesafe 30 km değildi yaklaşık 2 katıydı.İstanbul içindeydik 2 mizde.İstanbulda olanlar mesafenin uzaklığını ve ulaşım derdini daha iyi bilir.Demek istediğim şu arkadaşım deryanın bunlardan şikayetçi olması doğal.Sevdiği insanı yanında görmek istiyor çünkü o bir kız idealleri var.Senin gibi erkek değil.Umarım anlamışsındır neyi kasteddiğimi.Dediğim gibi netten tanıştığım kız arkadaşımla aramızdaki mesafeye aldırmayarak gittim gördüm.Şuan sa hala görüşmekte ve sevmektteyim.Hatta bugün bile buluştuk.Rabbimden onun bana yakın olmasını diledim sevilen kuluumuşum ki artık bana 10 dakkalık mesafe oturuyor.Belki sana yakın oturmaya bilir ama bir şekilde senin bu uzaklığı yakın eylemen gerekir.Allah kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1sTLee

Valla arkadaşım yazını sonuna kadar okudum.Bende netten bir oyun sitesinden tanışmıştım sevdiğim kızla.İlk tanışmamız biraz çetrefilli olmuştu.Sonuçta senin gibi zaman geçtikçe birbirimize ısındık.Aramızdaki mesafe 30 km değildi yaklaşık 2 katıydı.İstanbul içindeydik 2 mizde.İstanbulda olanlar mesafenin uzaklığını ve ulaşım derdini daha iyi bilir.Demek istediğim şu arkadaşım deryanın bunlardan şikayetçi olması doğal.Sevdiği insanı yanında görmek istiyor çünkü o bir kız idealleri var.Senin gibi erkek değil.Umarım anlamışsındır neyi kasteddiğimi.Dediğim gibi netten tanıştığım kız arkadaşımla aramızdaki mesafeye aldırmayarak gittim gördüm.Şuan sa hala görüşmekte ve sevmektteyim.Hatta bugün bile buluştuk.Rabbimden onun bana yakın olmasını diledim sevilen kuluumuşum ki artık bana 10 dakkalık mesafe oturuyor.Belki sana yakın oturmaya bilir ama bir şekilde senin bu uzaklığı yakın eylemen gerekir.Allah kolaylık versin

Alıntıları Göster
    sagol derya diyorkii biz buluşamayızz diyoo başka bişey demiyorr ben dedim nice uzak sevgililer var biz neciyiz dedimm yanii bakıyozz iştee birde kontör yüklüyemiyor o sıkıntımız var genelde ben yükledimm tşk okudun için

• quote:

Orijinalden alıntı: 1sTLee

Alıntıları Göster
    benim neden böyle ilişkilerim olmuyo yaaa
    lan çıktığınız kız vcar ona dua edin
    biz ne yapalım peki

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

benim neden böyle ilişkilerim olmuyo yaaa
    lan çıktığınız kız vcar ona dua edin
    biz ne yapalım peki

Alıntıları Göster
    Ben Rusya'dan,Çin'den,Estonya'dan kızla çıktım. Bir kere görüşüp ayrıldıktan sonra devam etti. En uzun süreni 6ayla Rus oldu. Ama nereye kadar işte? Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Türk -- 10 Kasım 2005, 22:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Türk

Ben Rusya'dan,Çin'den,Estonya'dan kızla çıktım. Bir kere görüşüp ayrıldıktan sonra devam etti. En uzun süreni 6ayla Rus oldu. Ama nereye kadar işte? Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor.

Alıntıları Göster
    Haklısın
  • quote:

Haklısın

Alıntıları Göster
    O yüzden 30km ye dua et. Ya arada sınır kapılar 1000lerce kmler olsaydı.
  • quote:

Haklısın

Alıntıları Göster
    bizim aramızı sogutan bu telefon oldu zaman geldii birbirimizi yanlış anladık konuşuyoruzz mesela şarjım bitti o yüzüme kapattı anladııı başka sekilde görüsemiyoruzz yanii onuda benidee bu telefon görüşmeleri sıktı siz siz olun sevgilinizle konuşurken telefonu az kullanın yüz yüze arkadaşlık olur başka sekil olmaz
  • quote:

bizim aramızı sogutan bu telefon oldu zaman geldii birbirimizi yanlış anladık konuşuyoruzz mesela şarjım bitti o yüzüme kapattı anladııı başka sekilde görüsemiyoruzz yanii onuda benidee bu telefon görüşmeleri sıktı siz siz olun sevgilinizle konuşurken telefonu az kullanın yüz yüze arkadaşlık olur başka sekil olmaz

Alıntıları Göster
    Ama köyüne gitmek istesem hemen giderim ama orası köy herkes birbirini tanır ben hemen dikkat çekerim.Napim kaçırıyımmı konuşamayızz köydee bilee

• quote:

Ama köyüne gitmek istesem hemen giderim ama orası köy herkes birbirini tanır ben hemen dikkat çekerim.Napim kaçırıyımmı konuşamayızz köydee bilee

Alıntıları Göster

bu kızların herzamanki yaptıı şey.. hiç şaşırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

bu kızların herzamanki yaptıı şey.. hiç şaşırmadım

Alıntıları Göster
    Evet ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.