Şimdi Ara

((((DERYAYI SEVİYORUM)))))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

oo hocam sende tuttugunu buraya atıyorsun

teledondan internetten ask olmaz gözünün içine bakmak lazım elini tutmak lazım aşık olmak için sen de bu kadar kafaya takma baska bi kızla tanısır unutursun zaten cok istese seni o salonda mutlaka yanına gelirdi seninle konusurdu

• Dost acı söyler muammer; galiba kız senden hoşlanmamış, yani gördükten sonra... Ama hayat böyledir muammer, hayat fırsattır ve hayattaysak hep bir fırsatımız vardır...
  • Oha arkadaş ya. Adam duygularını bizlerle paylaşmak istiyor. Yapılan yorumlara bak.

Anlamıyorum ya bunu anlamıyorum. Arkadaşım madem sevmediğiniz bir konu sayfanın

sağ üst köşesinde çarpı (x) var. Basarsın oraya olumsuzluğunu, pisliğini yansıtmazsın

buraya. Yazıklar olsun.

Arkadaşlar daha yaşınız küçük daha nice Derya'lar Didar'lar çıkar karşınıza. Takmayın kafanıza

tokadan başka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWe®

Oha arkadaş ya. Adam duygularını bizlerle paylaşmak istiyor. Yapılan yorumlara bak.

Anlamıyorum ya bunu anlamıyorum. Arkadaşım madem sevmediğiniz bir konu sayfanın

sağ üst köşesinde çarpı (x) var. Basarsın oraya olumsuzluğunu, pisliğini yansıtmazsın

buraya. Yazıklar olsun.

+1
  • kız haklı...bip biple olmaski böyle şeyler...gezmek tozmak istio kız...e oda olmayınca bitirmiş galiba...açılın ailelerinize sözlenin bişeyler yapın görün birbirinizi gezin tozun vs.vs en iyi yol bu sanırım...
  • şimdi;

1- telefonlu netli aşklar yalandır çünki onlar aşk değildir kişi daha önce hiç aşk yaşamadıysa bunun olması muhtemeldir kendini aşık sanır... ama dediğim gibi karşılıklı konuşmadan birbirinizin gözlerinin içine bakmadan olmaz bu işler...

2- benimde telefonumda x ler meşhurdur ama arayıp tanışmak için değil banlamak için... çağrıya asla karşılık vermem işi olan arar en sinir olduğum şeydir... birden fazla atan olursa ve aynı numaraysa x içine alıp engellerim ve ondan kurtulurum sende zamanında böyle yapsaydın kafanı taşlara vurmazdın gelçi şimdi bile yanlış yoldasın ya neyse.

3_ hiçbirşey için üzülmeye değmez başkası için değil kendin için yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 14 Kasım 2005, 1:11:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.