Şimdi Ara

DESİ ALARM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev ve İşyeri Alarm Sistemlerinin ihtiyaçlarına göre desi alarmın üretmiş oldugu ev ve ofis ve küçük işletmeler için tasarlanmış alarm modelleridir.ev alarm sistemleri yarı profesyonel ve tam profesyonel montaj kolaylığı ile ekonomik ve ergonomik sistemlerle sizde çok uygun maliyetlerle aile ve işyeri bütçesini sarsmadan kendi güvenlik sisteminizi sağlamış olursunuz. Kampanyalarımız için https://www.desialarmsistemi.com/desi-alarm-hs-102.html

Desi Alarm
    Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri - Ev & İşyeri Hırsız Alarm Sistemleri
    https://www.desialarmsistemi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISISIS -- 13 Ocak 2020; 19:15:43 >

• ISISIS I kullanıcısına yanıt
    Merhaba forumda tesadüf Desi alarm diye aradım sizi gördüm. sitenizden evime alarm sistemi kurdurmuştum çok memnun kaldım. boşu boşuna aylarca aidat kira ödemişim. Desi alarm bir kez 499 TL ye aldım gayette memnun kaldım herkese tavsiye ederim boşuna kiralama mantığı ile paralarını çöpe atmasın insanlar.
  • desi alarmda sistemi kurdun, hırsızlık teşebbüsü oldu alarm ötmeye başladı ama sen evden 200 km uzaktasın..telefon/internet/gsm bağlantısıyla sistemi susturma yeteneği var mı ? Varsa nasıl ?

bir de kablolu pır dedektörün kablosu koparılırsa alarmın ötme-ötmeme durumu ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 5 Haziran 2014; 15:26:00 >
  • tubul T kullanıcısına yanıt
    Desi Profesyonel alarm sistemi olan 102 wtks telefon ile uzaktan kurabilir ve iptal edebilirsiniz. Yalnız aşağıdaki gibi bir durum gerçekleşirse susturamazsınız.

Alarm aktif olduğu andan itibaren telefon arama modülü 6 saniye içerisinde sizin belirlemiş olduğunuz telefonları aramaya ve olumsuzluğu bildirmeye başlar.
    Telefon arama modülü aktif olduğundan dolayı uzaktan telefon ile alarmınızı iptal edemezsiniz. Çünkü telefon arama modülü, ''arama esnasında olduğu için'' dışarıdan çağrı kabul etmemektedir. Yalnız alarm aktif olduktan sonra alarmı aktif eden unsur veya unsurlar mekanı terk ettikten sonra 3 dakika içerisinde alarm otomatikman susacaktır.
    Desi Profesyonel alarm sistemi olan 102 wtks herhangi bir kablo kesiminden dolayı alarm sistemi sabotaj moduna geçecektir. Sabotaj modunda alarmı aktif eden unsur alarma zarar verdiği için kesinlikle susmayacaktır. yetkili servis elemanı tarafından ancak susturulabilir.

Başka Sorularınızda Olursa burada alabilirim..

• merhaba, ben 3 hareket sensoru, 5 kapı sensoru, telefona haber verme ve duman sensoru dahil paket istiyorum. tümü kablosuz. Montaj dahil teklif verir misiniz lütfen ?
    4.leventte kurulum olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogormek -- 23 Temmuz 2014; 8:38:08 >
  • Merhaba..

iş yerimiz için profesyonel kablosuz Desi alarm sistemi düşünmekteyiz bu konu hakkında bilgilendirme yapa bilir misiniz?
  • Merhaba:

Öncelikle iş yoğunluğu nedeniyle mesajlara geç cevap verdiğimiz için sizlerden çok özür dileriz.

Firmamız DESİ ALARM SİSTEMLERİni İstanbul genelinde çok uygun maliyetler ve uygun ödeme seçenekleri ile sizlere hizmet sunmaya devam etmektedir.

fiyatlandırma konusunda sizle forum üzerinden yardımcı olamamaktayız, alarm sistemlerinin teferruatlarını yazışma esnasında detaylandırılamadığı ve fiyatlandırmada yanlışlık olma ihtimaline karşı forum üzerinden fiyat verememekteyiz.

Not: Desi Alarm Sistemleri Hakkında Teknik Destek ve soru,önerileriniz için buradan yardımcı olabiliriz.

forum.donanimhaber.com vasıtası ile aramalarınızda ½ 5 indirim uygulanacaktır.

iletişim sayfamızı ziyaret ediniz..

www.desialarmsistemi.com
    0212 647 80 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISISIS -- 13 Ocak 2020; 19:16:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde oto teyp çalıştırma
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DESİ ALARM SİSTEMLERİNDE ŞİMDİ KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI.

LÜTFEN YENİ İNDİRİMLERİMİZ İÇİN SİTEMİZE BAKINIZ.

www.desialarmsistemi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISISIS -- 13 Ocak 2020; 19:17:19 >
  • Merhaba daha önce pronet kullanicisiydım. Ağır aylık ücretler ve yetersiz hizmet yüzünden cihazı söktürdum. İş yerim için aylık ödeme olmayan ve servis garantisi olan bir alarm Cihazı taktirmak istiyorum sizin bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Bana keşif için bir ekip gonderebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülgen tengri Ü kullanıcısına yanıt
    Merhaba: İş yorgunluğundan dolayı forumu takip edemiyoruz. bu sebepten dolayı mesajınızı çok geç cevapladığımız içi özür dileriz. Ev işyeri alarm gruplarında keşif talebi veya daha fazla ürünlerimiz hakkında bilgilendirme için bizi +90 212 647 80 81 - +90 212 611 35 35 nolu telefonlardan veya iletişim sayfamızdaki iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

Desi Alarm iletişim formuhttps://www.desialarmsistemi.com/iletisim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISISIS -- 13 Ocak 2020; 19:19:53 >
  • Bende bu hafta keypadli modeli satın alıp takacağım inşallah.Yalnız internette malesef alarm konuları çok az bu forumda bile neredeyse hiç yok.Neden acaba alarmmı satılmıyor yoksa başka neden olabilir?Artı darbe sensörüde almak istiyorum sizde varmı kargo dahil ne kadar?

• Merhaba:
    öncelikle mesajınıza çok geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.
    Desi midline ev alarm sistemi
    3 farklı modeli vardır bu modeller standart paket içeriğinde çıkan ekipmanlara göre değerlendirilmektedir.Desi Midline modellerine 8 adete kadar desi Dedektör veya darbe sensörü ve ilave olarak 6 adet uzaktan kumanda tanıyabilmektedir.sorunuzda bahsi geçen Desi Midline WK model 2017 de seri üretime geçen model olduğu için ürün tanıtımında yeni yeni çalışmalar yapılmaktadır. yoksa herhangi bir problem yoktur. ilk üretilen model 5 haneli şifre ile çalışır, en son üretilen modeller 4 haneli şifreli olarak üretilmektedir. Ürünlerimiz hakkındaki sorularınız veya fiyatlarımız için lütfen bizi arayınız sizlere en uygun fiyatlar ile yardımcı olacağımızdan enin olunuz. Midline modelleri ile ilgili açıklamalarımız aşağıda ürün linkleri mevcuttur. şimdiden güle güle kullanmanız dileği ile hoşça kalın.

Ürün Açıklaması: Desi Midline alarm ev & ofis tipi alarm sistemi elektrik kesintilerine karşı şarj olabilen 12 volt aküsü ile 24 saate kadar elektriksiz ortamda çalışmaktadır. alarm sistemin merkezi kapağının kırılmaya ve sabotaja karşı sabotaj siviç koruması mevcuttur. 8 adet kablosuz dedektör, 6 adet uzaktan kumanda kodlanabilir ve alarm sistemi geliştirilmeye müsaittir, merkezi ünite üzerinde LED Flaş ve Led Flaşörü ile caydırıcılık sağlar, kolay montajı ve uygun fiyatı ile desi midline alarm sistemleri tamamen yerli üretim olup firmamızdan alınan bütün alarm modelleri 2 yıl garantili bir üründür.

1.Desi Midline ws
    Desi Midline ilk çıkan ve en çok satışı rekoru elinde olan alarm modelidir.uygun fiyatı ve kullanım kolaylığı ile alarmınızın kurulum ve iptalini uzaktan kumandalarla yapabildiğiniz modelidir.
    [link=Ürünü incele]https://www.desialarmsistemi.com/urun/desi-midline-ws/

2.Desi Midline Plus
    Desi Midline Plus modeli ws modeli ile donanım olarak aynıdır aralarındaki fark Plus modelinde standart paket içeriğinde 1 Ad RF kablosuz PIR hareket dedektörü olmasıdır.https://www.desialarmsistemi.com/urun/desi-midline-ws-plus/

3.Desi Midline WK
    Desi Midline ailesinin en son üyesidir. WK modeli donanım olarak diğer midline modelleri ile birebir aynıdır, sadece sizlerden gelen yoğun istek üzerine standart paket içeriğinde uzaktan kumandalar yerine, 2 Adet AA kalem pil ile çalışan dokunmatik RF kablosuz şifre paneli mevcuttur. bu modelimiz genelde ev veya ofis gibi yerlerde 2 den fazla kişilerin giriş ve çıkışlarında şifre paneli ile alarmı aktif ve iptal edebilmesini sağlamaktadır.aynı zamanda isterseniz uzaktan kumanda da sisteme tanıtılabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISISIS -- 13 Ocak 2020; 19:19:0 >

• Yeni modellerde alarm için telefona haber verildiğinde ya da kablo kesildiğinde(sabotaj modunda) alarm uzaktan telefonla durdurulabiliyor mu? Değilse teknik servis nasıl ulaşıyor? 24 saat müdahale edebiliyor mu? Biz 500 km uzaktayken sabaha kadar çalması komşuları delirtir yoksa :)

• Gilgames G kullanıcısına yanıt
    Bir yukarda arkadas iptal edilemedigi seklinde cevap vermis. Alarm konusunda kaynak gercekten az.. ne yaptiniz aldiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ISISIS

Merhaba: İş yorgunluğundan dolayı forumu takip edemiyoruz. bu sebepten dolayı mesajınızı çok geç cevapladığımız içi özür dileriz. Ev işyeri alarm gruplarında keşif talebi veya daha fazla ürünlerimiz hakkında bilgilendirme için bizi +90 212 647 80 81 - +90 212 611 35 35 nolu telefonlardan veya iletişim sayfamızdaki iletişim formundan bizlere ulaşabilirsiniz.

Desi Alarm iletişim formuhttps://www.desialarmsistemi.com/iletisim/
    Üstadım merhabalar. Konu işe ilgili bir tek siz varsınız donanım habaerde bizlere yardımcı. Özel mesajda attım ama size sanırım görmediniz. Herkwse yardımcı olmak için konuya yazıp tekrardan başlamak istedim 1 sene aradan sonra. 1 senedir konu susmuş

Desi hs102 kullanıcısoyom. Benim dış siren sabotaj butonu çalışmıyor. 3 sene sonra aküleri değiştirmek için açtığımda fark ettim. Kablolar bağlı ama acaba yanlış yada eksik bişilermi var. Foto çekip atsam konuya ilgilenirmisiniz. Uzaktan yardım gibi

• Merhaba:

Öncelikle Desi Alarm & Güvenlik Sistemleri ürünleri ile ilgili yoğun ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz.

Genelde sorularınızın büyük bir oranda uzaktan alarm sistemini kontrol altına almak ile alakalı olduğunu fark ettik. ‘’Alarm sistemine uzaktan nasıl müdahale ederim, uzaktayım alarm sistemini nasıl kapatabilirim, uzaktayım alarm çalıyor nasıl durduracağım’’ gibi sorular sıklıkla karşımıza birçok mecrada bize iletilmekte ve hırsıza karşı evimi veya iş yerimi koruma altına almak istiyorum ama başıma dert alırmıyım gibi düşünceler son kullanıcıların sürekli alarm sistemlerine karşı tedirginlik hissetmesine sebep olmaktadır.

Unutulmamalıdır ki alarm sistemleri sizi koruma amacı ile üretilen sistemler arasında yer alır. Her geçen gün gelişen teknoloji ve AR-GE çalışmaları konfor ve güvenliği bir araya getirmektedir. Yukarıda belirtilen soruları aslında 1999 den beri üretilen METALİNE ve PROLİNE modellerimizde sabit telefon hattı üzerinden alarm sistemi uzaktan kontrol altına alabiliyordunuz. Ancak günüz dünyasında sabit telefon ihtiyacı pek olmadığından dolayı ev ve işyerlerinde uzaktan kontrol sağlanması ve alarm anından kişi veya kişilerin bilgilendirilmesi GSM Sim kartlı modeller ile gerçekleştirilebilirdi. Tabi bu durumda alarm sisteminin sim kart aramalı olması, maliyet artışı yanı sıra EK bir sim kart gerekliliğinden alarm maliyetini maddi açıdan en fazla zorlayan sistemler arasında olmaktaydı.

Sizlerden gelen talepler doğrultusunda DESİ AR-GE bölümü sabit telefon hattı olmayan yerlerde, GSM sim kart zorunluluğu olmadan alarm sistemini uzaktan kontrol etme konusunda neredeyse her ev veya işyerinde bulunan internet protokolü ile çalışan yeni ürünü sizlere alarm sisteminizi tamamen kontrol imkanının dünyanın neresinde olursanız olun IOS ve Android akıllı telefonlar üzerinden erişimine olanak sağlamak amacı ile DESİ Smartline IOT modelini geliştirdi. Kısaca bazı özelliklerini aşağıda belirttik. Daha fazlası için web sitemiz üzerinden ürün ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

DESİ SMARTLİNE IOT WİFİ Özelliği

Alarm sistemi modeminize kablosuz olarak wifi ile bağlanır. Mobil telefonlar üzerinden dileğiniz yerden alarm sistemini kurma ve iptal etme işlemlerini yapmanıza olanak sağlar. Anlık olarak alarm kuruldu, alarm iptal edildi veya elektrik kesintisi gibi durumlarda alarm sistemi cep telefonunuza bildirim gönderir. Son 128 olay hafızasına dilediğiniz yerden rapor alabilir, Alarm sisteminin bütün ayarlarına uzaktan kontrol edebilme, Alarm çalmaya başladığında DESİ Smartline uygulaması yüklü olan tanımlı telefonlarda 20 saniyelik sesli bir uyarı verir. Bu işlemler ev veya işyerinizin WİFi internet üzerinden yapılır.

DESİ SMARTLİNE IOT GSM & GPRS Özelliği

Desi Smartline ayrıca GSM telefon arama özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği kullanmanız, şahsınız tarafından alınan herhangi bir operatörden GSM Sim kart alınmalıdır. Bu sim kartta konuşma ve internet paketi olması durumunda 4 kişiye alarm anında arama yapabilir. Ev veya iş yerinizde WİFİ hattının olmadığı yerlerde GPRS İnternet üzerinden alarm sistemine tam erişim sağlar. SMS özelliği ile alarm anı, alarm kuruldu, alarm iptal edildi belirlediğiniz kişilere SMS atabilir.

DESİ SMARTLİNE IOT Bluetooth Özelliği

Yakın mesafeden akıllı telefonlar üzerinden internet veya GSM olmadan alarm sistemini kontrol edebileceğiniz, Aynı zamanda alarm sisteminizin bütün ayarlarına ulaşabileceğiniz dahili bir özelliktir.

DESİ SMARTLİNE IOT AKILLI ALARM SİSTEMİ

Donanım haber forum'nu iş yoğundan dolayı fazla takip edemiyoruz ve bu sebepten dolayı talep ile sorularınız zamanında yanıtlayamıyoruz.
    Konu hırsızlara karşı ev & iş yeri için güvenlik alarm sistemleri olunca akıllara birçok soru gelmekte, Bizde bu sorulara daha hızlı cevap vermek adına wep sitemize uzmana sor bölümünü ekledik. Aklınıza takılan alarm veya kamera güvenlik sistemleri ile alakalı her türlü soru yöneltebilirsiniz. Uzman personelimiz tarafından 24 saatten kısa bir sürede cevap alabileceğiniz, Diğer müşterilerimizden gelen soruları ve onlara verilmiş cevaplara rahatlıkla erişebileceğiniz bir ortamda hiçbir abonelik veya kayıt oluşturmadan alarm ve güvenlik sistemleri hakkında bilgiye erişebilirsiniz.

DESİ ALARM UZMANA SORU SOR

ALARM VE KAMERA SİSTEMLERİ DAHA ÖNCEDEN SORULAN SORULAR

Bize ulaşın; Donanım Haber formuna değer veren sizlerin, Telefon ile bizlere ulaşması durumunda forum vasıtası aramakta olduğunuzu belirtmeniz dâhilinde arkadaşlarımız gerekli ilgi ve alakayı samimi bir şekilde göstereceklerdir. Aklınıza takılan her türlü soru, problem, arıza, görüş ve şikâyet gibi birçok alanı kapsayan konulara ile alakalı bizi mesai saatleri içerisinde lütfen aramaktan çekinmeyin.

Desi Alarm iletişim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.