Şimdi Ara

Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün başımdan geçen olayı paylaşmak istiyorum sizlerle.

Aracım 96 Model bir Araç Ve Üzerinde Desi Smart Key Oto alarm sistemi takılıydı,bugün aracın aküsü bitti neyse bir şekilde çalıştırdım fakat Oto alarm sistemi çalışmadı,Sigortalarına baktım sağlam kumandanın pilini değiştim ve sorun hala devam etmesi üzerinde Samsunda bulunan Desi bayileriyle iletişime geçtim fakat alarm sistemi eski olduğundan problemi çözemediler ve kısacası ilgilenmediler desem yeridir,Alarm kutusunu aradım ve buldum birde ne göreyim üzerinde bulunana kağıtta herşey kısaca tarif edilmiş,Önce Alar kutusunu tarif edildiği gibi sıfırladım ve elimdeki 2 kumandayı tarif edildiği gibi tanıttım ve tıkır tıkır çalışıyor.

Sizlere Tavsiyem Oto Alarm sisteminiz eskiyse ve sorunla karşılaşırsanız mutlaka Alarm kutusunun üzerine Bakın derim.  Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor.
     Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor. Desi Smart Key Oto Alarm Çalışmıyor.

• merhaba aracım lada vega. üzerinde desi kumanda mevcut. kumandanın pilini değiştirmeme rağmen (yedek kumanda da dahil) çalışmıyor. kumandanın ışıkları yanıyor sıkıntı arabada belli. yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

merhaba aracım lada vega. üzerinde desi kumanda mevcut. kumandanın pilini değiştirmeme rağmen (yedek kumanda da dahil) çalışmıyor. kumandanın ışıkları yanıyor sıkıntı arabada belli. yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

Alarm kutusunu aradım ve buldum birde ne göreyim üzerinde bulunana kağıtta herşey kısaca tarif edilmiş,Önce Alar kutusunu tarif edildiği gibi sıfırladım ve elimdeki 2 kumandayı tarif edildiği gibi tanıttım ve tıkır tıkır çalışıyor. 😉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasaa ®

quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

merhaba aracım lada vega. üzerinde desi kumanda mevcut. kumandanın pilini değiştirmeme rağmen (yedek kumanda da dahil) çalışmıyor. kumandanın ışıkları yanıyor sıkıntı arabada belli. yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

Alarm kutusunu aradım ve buldum birde ne göreyim üzerinde bulunana kağıtta herşey kısaca tarif edilmiş,Önce Alar kutusunu tarif edildiği gibi sıfırladım ve elimdeki 2 kumandayı tarif edildiği gibi tanıttım ve tıkır tıkır çalışıyor. 😉

Bende buldum da seninkine hiç benzemiyor, üzerinde yazı da yok. Ne, nasıl yapacağımı bilmiyorum valla.
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Ustam,resmini verdiğim etikete göre yaptınız mı hiç ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı söktügünüz zaman içersinde btn tuşu tanımlama işlevi yapabilirsiniz komple silmek resetlemek için 10 15 saniye basık tutun yeterli tanımlama yapmak için kumanda desi olması lazım mutlaka 3 saniye btn tuşuna basın kumandanın kurulum tusuna basık tutun tanımlanacaktır ikinci kumandayıda aynısını yapmanız gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumandayı satın alabileceginiz desi alarm bayisi arıyorsanız 0850 304 46 16 web sitesinden direkte alabilirsinizhttps://www.desialarmi.com/desi-alarm-kumanda-cesitleri/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.