Bildirim
Designated Survivor (2016) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlasam mı acaba?House of cards'tan önce bunu izlemek daha mantıklı olur herhalde -
Daha kısa olduğu için daha mantıklı olur bence. Bir de house of cards ın daha kasvetli bi havası var. Bu akıp gider.
House of cards a kötü demedim ama daha yavaş işleyen bir konusu var yoksa kesinlikle mükemmel bir dizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Mühendis
Daha kısa olduğu için daha mantıklı olur bence. Bir de house of cards ın daha kasvetli bi havası var. Bu akıp gider.
House of cards a kötü demedim ama daha yavaş işleyen bir konusu var yoksa kesinlikle mükemmel bir dizi.
zaten o yüzden sordum house of cards daha baba bir dizi.İlk onu izlersem belki bu sarmaz diye düşünmüştüm.Buna başlayıp güncele yetişeyim bare.Zaten 14 bölüm olmuş daha -
Ben house of cards a başlamıştım ilk 2.sezonun sonunda bıraktım. Bıraktım demiyim de araya başka dizileri soktum ilk sezonuna bayılmıştım ama 2.sezonu sonlara doğru tekrarlıyor gibi geldi bana. Sonra designated a başladım ama haftada bir izlediğim için aktı gitti ben böyle aksiyonları daha çok seviyorum ondan olabilir. House of cards daha bi entrika dolu designated daha bi aksiyon/heyecan dolu.
İkinci sezonu onaylandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o değilde bizim eleman bana nedense bir zamanlar cia başkanı olan bush u andırıyor. sanki onun geçmişini oynuyor gibi. ya da artık ima larımı o yönde bilemiyorum ama ben böyle düşünüyorum. bush da önce cia patronuydu sonra bakanlık danışmanlık vs en son başkanlık yaptı. gidişat aynı. -
Öneriyor musunuz diziyi 2. Sezonu da onaylanmışken başlamaya değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Netflix te denk geldim.son birkaç gündür izliyorum.mükemmel yada illa izlenmesi gereken bir dizi değil ama akıcı ve kendine bağlayan bir yapısı var.
1.Sezon finali
-
Dizi, sezonun ikinci yarısında çok hızlı bir şekilde düşüşe geçti. Kalitenin bu kadar düşmesi ve her sahnede komik klişeler kullanılması hoşuma gitmedi. Kiefer için izledim. -
2x01
-
2x03
-
2.Sezon
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tio Salamanca
2.Sezon
-
-
2.Sezon 7.Bölüm
-
Bölümü izlemedim ama dizi sitesindeki yorumlara bakarsak bu dizi yakında yasaklanabilir -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X