Bildirim
Desire Alınır Mı? 110 tl taksit
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up up. Arkadaşlar yardım edin lütfen ya. -
sony ericsson xperi arcta bir alternatif olabilir -
Arkadaşlar lütfen biraz öneri ya. -
Yapabiliyorsan 100-150 lira daha ekleyip Sensation al derim bulabilirsen. Veya vodafone kampanyası ile 69 x 24 ödeyebilirsin daha rahat olur gibi.
Kendim öyle yapmayı düşünüyorum :) -
Yok kardeş ya. Ayda ödeyebileceğim max 100 filan. Oda 12 ay. Sensation aşar bütçeyi. -
kardeş yeni sezon telerine bak desire hd inin zamanı geçti androdidde daima en son çıkana bakın ki update sorunu olmasın çünkü 18 ay update zorunluluu var yani yenı bır telefon alırsan 1.5 yıl eskimez -
quote:
Orijinalden alıntı: attakkann1
kardeş yeni sezon telerine bak desire hd inin zamanı geçti androdidde daima en son çıkana bakın ki update sorunu olmasın çünkü 18 ay update zorunluluu var yani yenı bır telefon alırsan 1.5 yıl eskimez
ne alabilirm kardeş? -
ya aslında bende telefonlar arasında kaldım o fiyata samsung galaxy plus ,htc desire s,lg optimus black,sony ericson xperia neo -
Galaxy S Plus veya Xperia Arc -
Sony Ericsson Xperia NEO al hem ucuz hemde rahat ve kaliteli ayrıca andorid işletim sistemi pişman olmayacaksın emin ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X