Şimdi Ara

Desire HD'mi satıcam, önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere bir fikir danışmak için yazıyorum bu yazımı.

17 Ocak 2011'den beri HTC Desire HD'mi kullanıyorum bundan öncede Desire kullanıcısıydım ve büyük ekranın cezbediciliğine kapıldım ve düşünmeden aldım.
    Telefonu Singapur'dan aldım Orjinal HTC ürünü 12 aylık worldwide garantisi mevcut ancak Türkiye'de geçmediğini tüm HTC severler bilir.
    Ancak sorun olduğunda buradan Hollanda veya Singapura gönderilip yaptırılabilir ki bugüne kadar kullandığım 2 telefondada bir sorun yaşamadım.

Şimdi telefonun içinde 8GB'lık orjinal SD Card'ı var.
    Ekstra olarak 1 adet 1600maH'lık ve 1 adet'de Andida'nın 1800maH'lık toplamda 3 adet bataryası mevcut.
    2 Adet Batarya Şarj aleti, araç şarj aleti var.
    2 Adet biri şeffaf ve biride arka planı siyah olan MOMAX koruma kılıfı mevcut.
    Üzerinde uygulanmış durumda olan Momax Anti-Glare ekran koruyucusu haricinde bir adet Momax Normal ve Momax Anti-Glare ekran koruyucusuda ekstra olarak mevcut.

1 Adet Gri ve 1 Adet beyaz olmak üzere Silikon Kılıfta var =)
    Aksesuarları tam, hiçbir eksiği yok.

Sormak istediklerinizi sorun cevaplıyayım.

Benim sorum ise şu, sizce komple ne kadara satıştan çıkartayım.
    Siz almak isterseniz ne kadar vermeyi düşünürsünüz ?

Anlayacağınız üzere telefonun üzerinde hiçbir çizik dahi yok =)
    Yorum sizin.

• Kimse okumadı mı yahu ?
  • Anlattığınıza göre gerçekten temiz telefona benziyor. Sattığınız zaman ilanınızda fotoğraflar eksik etmeyin, ön panel, arka panel, yanlardan fotoğraflar olsun internet sitesinden de ilan verecekseniz sahibinden.com'a verebilirsiniz.950-1000 TL iyi bir fiyat.
  • 1100 civarına da çıkabilir ama unutmayın 2. elciler ekstra parçalara pek bakmıyorlar, kendi gözlerimle yaşadığım bazılarını..
  • Tr garantili cihazları 950-1000 lira civarına satıyorlar , gerisini siz düşünün , hayırlı satışlar
  • 1100 tl yurtdışı cihaz mümkünatı yok etmez. Sıfır yurtdışı kayıtsız desire hd ler 950 tl + 100 tl de kayıt desek sıfırını 1050 tl ye almak varken kimse almaz. Edeceği max rakam 900 tl dir ki bu en iyimser rakamdır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 3 Mayıs 2011; 20:21:10 >
  • arkadaslar kusura bakmayin da
    gecen hafta icinde 2.el basliginda
    23 ay TR garantisi olan cihaz 1000 TL ye satildi
    bence arkadasin beklentisini yuksek tutmamakta fayda var
    Ohaybetion'in dedigi gibi de ekstralara da kimse bakmaz muhim olan yalin cihaz maliyeti

neyse konunun yeri burasi degil zaten, 2. el'e ilan acin fiyatinizi belirtin
    teklif cikarsa ne ala aksi durumda kullanmaya devam edersiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900-950 verin yoksa zor gider
  • arkadaşlar alalaımbakalım diye bir sitede buldum en ucuz orda 1.325 lira alayım mı ne dersiniz daha önce alışveriş yapan var mı o siteden?
  • Ben almayı düşünenlerdenim ek parçalar benimde ilgimi çekmez kalabilir aslında :) 850 900 tl uygundur 4 aylık yurt dışı cihaz sonuçta..
  • Ek parçalar dikkatinizi çekmeyebilir ancak ben bu aletin şarjını günde 3 defa değiştiriyorum.
    Batarya dayanma durumu yok malesef.

Ayrıca satarken komple hepsi ile birlikte satmayı düşünüyorum.
    Daha sonradan diğer parçaları satmakla uğraşmayayım diyorum.
  • Arkadasım bizim millet böyledir ekstralar beni ilgilendirmiyor der sonra gider batarya koruyucu vs alır yada tam aksine onlarıda bedavaya kapatmakla uğraşır ekstralara kimse bakmaz nedemek yahu misal ben bakıyorum benim adıma kim sözcülük yapabilir elbette onlarında kıymeti olacak bana göre cihazın yalın degeri tahmini olarak 900tl gibi ekstralarla 950tl gibi satarsın diye düşünüyorum kolay gelsin
  • 800den yukarı satamazsın. nakit olarak 800den fazla vermezler.
    ama takas fiyatını sen de 900den aşağı sayma.
    bu arada saydığın ıvır zıvırlar (batarya ve kart dahil) hiç önemli değil. garantisiz ürün ve çiziksiz 800e verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomen412

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1292141 satışa koydum arkadaşlar...

dostum şaka yapıyorsun sanırım?
    sensation sıfır fiyatı 1200 iken sen kullanılmış 6 aylık garantisiz telfoınu 1150den satışa koymuşsun. mümkün değil 800den aşağı nakit satamazsın.
    takas fiyatın ise 850 civarı.
  • Desire'imida satarken senin gibi bir arkadas soylemisti ancak istedigim fiyattan cokta rahat sattim.

Seninde gorusune saygi duyuyorum ancak sonucta acik arttirma isteyen girer alir, satilmazsada satilmaz elbet bakariz icabina.

Garantisiz demissin ancak WorldWide garantisi mevcut aletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomen412

Desire'imida satarken senin gibi bir arkadas soylemisti ancak istedigim fiyattan cokta rahat sattim.

Seninde gorusune saygi duyuyorum ancak sonucta acik arttirma isteyen girer alir, satilmazsada satilmaz elbet bakariz icabina.

Garantisiz demissin ancak WorldWide garantisi mevcut aletin.

worldwide diyorsun da sanki bi işe mi yarıyor?
    telefonu yurtdışına göndereceksin de tamir edilip sana gelecek. ölme eşşeğim ölme. imkanı bie yok.

ayrıca desire'ı ne zaman sattınız bilmiyorum ama hadi geçen ay desek, geçen ayla bu ay arasında bile 100 lira oynadı desire. zaman geçiyor. onu dikkate alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.