Şimdi Ara

Desire S Full Brick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde arkadaşımdan kalma hiç açılmayan bir desire S var. Öyleki şarj ışığı bile yanmıyor. Ancak bilgisayara bağlayınca bilgisayar cihazı tanımlanamayan aygıt olacak görüyordu. XDA'da biraz arama yaptım ve driver buldum.Sonra Qualcomm'un QPST programı ile telefona bağlanabildim. Telefonu, program vasıtası ile tekrar kapatıp açabiliyorum. Ama yanlış anlamayın, bilgisayara bağlantı sesinden anlıyorum telefonun tekrar açıldığını.yoksa telefonun ekranında hiç görüntü yok. QPST programı ile telefona image yada boot image yada phone image yazılabiliyor.Ancak boot image HEX dosyası istiyor. phone image ise MBN uzantılı bir dosya istiyor. Bu dosyaları nereden bulurum?
    Bir diğer sorum QPST, telefonumun içindeki chip'in Download modunda olduğunu söylüyor.Yine birkaç forumda, telefonun bu derece hiçbirşeyinin çalışmamasının nedeninin download modunda olması olduğunu okudum.Bu cihazın EMMC cipi download modundan nasıl çıkartılır?

• Cihaz nasıl full brick oldu açıklarmısın, eğer rom yüklerken olduysa büyük ihtimalle bootu silinmiştir. Telefon açılıp anakartın üzerinden box'la boot atılacak...

05326685962 Telefonum. İstanbuldayım.
  • Arkadaşlar İstanbul da Teknik Servis işi yapan Boyut İletişim, Full Brick olmuş yani tamamen çökmüş hiç açılmayan cihazlarınızı jtag yaparak professional bir şekilde onarabiliyor, yabancı dil olan cihazlara türkçe rom yükleniyor ve kayıt işlemi de yapılıyor, sim free ve unlock yapılır, hem de çok uygun fiyatlara yapılıyor, ulaşabileceğiniz numara 0537 347 18 53
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.