Merhaba arkadaşlar aslında büyük bi sorunum yok ama yinde sorun :) Vodafone hat kullanıyorum 2,5 gb paketim var fakat şebeke üzerinden anroid markete giremiyorum ağ hatası olustu diyor ama normal internete girebiliyorum ( bazen hiç giremiyorum ) wi-fi ile baglanınca sorunsuz girebiliyorum forumu arastırdım bulamadım benzer sorun . Daha önce desire hd vardı onda ise sadece şebekeden internete girmeye calısınca bazen giremiyordum. telefonu kapatıp acınca duzelıyordu . Yardım edece karakdaşlara şimdiden teşekkür ediyorum . iyi forumlar
"Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil şebekeler-Erişim noktası Adları" ndan öbür seçenekeleri dene. Aynı sorunu böyle çözmüştüm
Oluyor ama anlik cozum buda :) tekrar baglanmaya calistigim zaman yine girmiyor . Vodafone ile ilgili sorun olabilir diyw dusunuyorum
çözüm budur arkadaşım. Öbür profilleri sil tek profil kalsın o zaman değişteremez yeniden açtığında. Ben şuan turkcelle geçtiğim için hangi profil olduğunu tam hatırlamıyorum ama ordakilerin biri wap profili öbürü web profili. olanını seç öbürünü sil