ben de 1000 tl nin altında 800tl ortalama fiyata sahip telefonlarda yoğunlaştım ve elemelerimde desire x ve LG optimus p970 black kaldı. ha bir de optimus p920 3d var onu henüz detaylı araştırmadım (elenenler: galaxy i9070s --- ace2 --- sony sola --- atrix --- galaxy w --- one v primo --- p705 L7 --- rhyme --- bunlar bu fiyat aralığında yakın özelliklere sahip kimisi performans, kimisi kamera ses , kimisi malzeme, kimisi ekran vs ile ön plana çıkıyor. bunlardan hepsinin ortalamasını tutturan telefonlar saydığım 2 model şimdi asıl soru: acaba hangisi? )
desire x; 768mb ram( ki ram oldukça önemli) super lcd nin nin tft lcd ye üstünlüğü ve uzun pil süreleriyle bence tercih etmen gereken telefon. p790 in önkamerasının olması 720p video kaydı yapması artısı... desire x kullancısı olarak telefonumu tavsiye ederim:)
900liraya vodafone bayiinden aldım telefonu. fakat bataryası çok çabuk bitiyor, ilk full sarjımda telefon 6-7saati anca görebildi.. Diğer arkadaşlarda da durum böyle mi, telefondan bunun dışında çok memnunum
Arkadaşlar bende alıcam fakat facebook oyunlarını oynayabilirmiyim ? ona göre alıcamda.
inceleme için teşekkürler,bazı isteklerde bulunabilirmiyim;avea hariç hangi operatöru kullanıyorsanız çekimin az oldugu bir yerde başka bir modelle sinyal çekim gücünü karşılaştırabilirmisin,şimdilerde güncel olan bir modelle aynı müzigi zil sesi olarak atandıgında verdigi ses bakımından yukseklik seviyesi ne durumda ve son olarak titreşim seviyesi kıyasladıgın modelle ne seviyelerde? bende almayı düşündügüm için bu soruları soruyorum keza 4 inçten buyuk ekranın taşıması ve elde tutmasının zor olacagından bu modeli veya sony nin modellerine bakıyorum.verecegin cevaplara istinaden kararımı verecegim.şarj olayını zaten sormuyorum kagıt uzerinde ustunken kullanım esnasındada ustun olacagını tahmin ediyorum.
xperia ray le aynı çekim galaxys advance den biraz daha iyi çekiyor sanırım.vodafone la denedim.bodrum kat çekimin az olduğu yerde.xperiaray dan yüksekses veriyor ben ilk başta küçümsemiştim telin sesini ama s advance den de çok az yüksek diyebilirim. her üç telefonun da titreşimi aynı gibi geldi bana..
galaxy s advance daha iyi bir telefon mu acaba
desire x in fiyatı 800 liralara düşer mi peki
selam telefonun performansı için donanım açısından asphalt 7, nfs most wanted. shadowgun, gibi oyunları çok rahat oynatıyor. indirme hızı güzel, aklıma bunlar geldi.(öncesinde yazan arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar) benimde bi sorum olacak desire x için eksesuar satan site yada ankara mağaza teknoparty diye bi site buldum ama daha önce kullanan var mı?
sar değeri çok yüksek değil mi sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme