Şimdi Ara

Desire X'i ancak 6 saat şarj ettim .sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranıza dün katıldım desire x aldım inşallah hayırlısı olur .yanlız bir şey sormak istiyorum telefonu aldıktan sonra ancak 6 saat şarj edebildim . telefonu aldığım yer 8 saat şarj olsun demişti. ne yapmam lazım bugün uzun uzun şarj etsem olurmu acaba gerek varmı siz kullanıcılara sormak isterim

• dostum onlar eski hurafe eskidendi o dedikleri olay gönlün rahat olsun yeni piller de öyle bir sıkıntı yok full şarj olsun sonra çek kullan :)
  • Çok bile etmişsin tamamen dolması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyurt

Arkadaşlar bende aranıza dün katıldım desire x aldım inşallah hayırlısı olur .yanlız bir şey sormak istiyorum telefonu aldıktan sonra ancak 6 saat şarj edebildim . telefonu aldığım yer 8 saat şarj olsun demişti. ne yapmam lazım bugün uzun uzun şarj etsem olurmu acaba gerek varmı siz kullanıcılara sormak isterim

16 saat civarı şarj edin polemiği doğrudur ancak şimdiki lityumion bataryalarda böyle birşey geçerli değildir .
    Zaten son 5 yıldır kullanılan bataryalarda seviye %100 e gelince şarj cihazı ile bağlantı kesilir .
    Eskiden olupta şimdi olmayan uzun süre sarjda batarya şişme probleminin şimdilerde olmamasinin sebebi budur.
    Zaten bağlantı kesildigi için sarjda kalmasının bi anlamı yoktur.
    Yani cihaziniza hiçbir zarar gelmez .
    sony xperia' telefonumun kul. Kılavuzunda şarj seviyesine bakmaksızın sık sık şarj edin yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık şehir hurafeleri bunlar üstündeki ışık kirmizidan yeşile döndü mu çek kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.