Şimdi Ara

DESKOP mı NOTEBOOK mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce DESKOP mı Yoksa NOTEBOOK mu Güzel?

© 2005 OYUNX
    www.oyunx.com.tr.tc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner001 -- 8 Mart 2005, 14:16:57 >

• ne için kullanacağına bağlı.Evde kullanacaksan tabiki desktop
  • AMAÇ NEDİR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

ne için kullanacağına bağlı.Evde kullanacaksan tabiki desktop

arkadaş çok haklı bence de, evde kullanacksan muhakkak desktop al
  • Konuyu "KONU DIŞI" bölümüne taşıyorum.
  • Yaklaşık 3 yıl laptop kullandım. İkisinin de birbirine göre avantaj ve dezavantajları var. Eğer oyun oynamayacaksını, sık sık geziyorsanız elbette laptop ama ev kullanımında desktop. Sonuçta upgrade'i kolay oluyor. Laptop bir aşamadan sonra artık ihtiyaçlarınıza cevap veremiyor. Yalnız ne olursa ikisi birlikte kullanılmıyor yada ben dağınık bir insan olduğumdan kullanamadım. Dosyanın 1 tanesi onda 1 tanesi bunda, en son hali hangisinde gibi tereddütler çıkıyor.
  • deskbook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewt desknote +1
  • Kullanım amacına göre değişir.

Bence çok mühim değilse iş için fln notebook gereksz olur.Şimdi ben otobüste laptopmu açıcam yani.
  • kullanım amacına göre değişeceği kesin fakat ben yinede deskop diyorum
  • amacın mobilize olmak ise notebook...
    yok o değil de ekonomik, performanslı,upgrade edilebilir bişey istiyosan desktop tabii ki.
    ben desktop derim...(bu hafta alacam da 1 tane)

• bol parası ve vakti olanlar için dizüstü elbette.. para ve vakitten kastım sadece dizüstü bilgisayar değil bunların ek yan ürünleri, gerçi günümüz gelişmiş dizüsti bilgisayarları performansları ile çoğu masaüstü sistemi yakalamış ve hatta geçmiş durumda ama yine de kim daha fazla bellek, sabit disk, ve uzun süre enerji istemez ki..

bellekler tarzında üretilen sabit diskler var mesela mekanik donanım olmadığı için 4 dakikada windows kurabiliyorsunuz işte hız dediğin bu olmalı zaten kimse kendisini işlemci ile yarıştıracak değil.. ama işlemci olarak masaüstü ve dizüstü sistemlerde elbette bi sınır noktası var... bellek konusunda ise bahsettiğim sabit bellekte geçici bi lanı bellek yerine takas alanı yaparsanız neden sisteminizde 4*512 mb olsun isteyim 16gb bellek kullanın ;-) hatta ekran kartınızın paylaşımını da bu şekilde dizüstünde kat ve kat fazlsaına ayarlayın ;-)

günümüzde bilgisayar tek başına nerdeyse anlamsız takii internete bağlanana kadar.. o nedenle internet bağlantısı olmaz ise olmaz şey..

ayrıca elektronik bilginiz varsa kendiniz yoksa birisine pek ala dizüstünü gelişmiş hale getirebilirsiniz... sonuçta makina makinadır.. ebatı mühim değil.. o nedenle dizüstünü tek geçerim
    hele biraz da linux kullanıyorsanız... biçilmiş kaftan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.